Spar MINDST 30% på legetøj | Se her

Lagerstatus
 1. På lager (2)
 2. Forlænget leveringstid (32)
Pris
 1. kr47
  kr399

Philips Avent Sutteflasker

Hvad enten du ammer og vil kombinere med en flaske, eller udelukkende giver dit barn modermælkserstatning, så er udvalget af de populære Philips Avent sutteflasker fantastisk!  Du får produkter i høj kvalitet, fri for BPA, og som er nemme at rengøre.
De findes i forskellige størrelser, og er nemme at have med på farten. Gå på opdagelse og find det perfekte valg til dig og dit barn!

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Ammevenlige Philips Avent sutteflasker
Ammer du, og har du brug for at kunne supplere, så vil en Philips Avent sutteflaske, være et særdeles godt valg til dig. Her har du mulighed for at kombinere din amning med en flaske, som imiterer dit eget bryst. Sutten er brystformet, fleksibel og ergonomisk for at give dit barn en oplevelse som er så tæt på amning som muligt. Her vil Philips Avent natural sutteflaske være det perfekte valg til dig., da den har en langsom gennemstrømning, for at give dit barn en så autentisk og ægte fornemmelse som hvis det var en amning. Du kan også vælge en smart startpakke af Philips Avent natural sutteflasken, hvor du får et samlet sæt med det, du har brug for til dit barn, ved siden af amningen. Skal dit barn udelukkende have modermælkserstatning, og søger du den helt klassiske og tidløse udgave, så vil du helt sikkert blive glad for eksempelvis classic+ startpakken.

Undgå ondt i maven med anti-kolik system
De fleste har helt sikkert hørt skræmmehistorier om når baby har kolik, der betyder at den første tid er fyldt med gråd fra  morgen til aften og ingen søvn. Kan man gøre noget for at undgå det, så vil man for alt i verden forsøge! Forskning peger på at for meget luft i din babys mave kan give kolik, ondt i maven og refluks.Ved hjælp af den smarte Air-free åbning på  Philips Avent anti-kolik sutteflaske, trækkes luften væk, og sørger for at dit barn får mælk uden den ekstra luft, som kan give dit barn ondt i maven. Et uundværligt produkt til dig som enten vil forebygge, eller hvis dit barn har ondt lige nu – så har du et godt valg her!

Vælg den høje kvalitet - en favorit verden over
Philips Avent sutteflaskerne er skabt for at give dig og dit barn det bedste og sikreste, og de holder hvad de lover. Du slipper for at bekymre dig om BPA og ftalater, og du kan få sutter tilpasset alt efter dit barns alder, og størrelse - hvor gennemstrømningen og blødheden varierer.
Philips Avent sutteflasker er skabt til at være brugervenlige, og nemme at gøre rene – og sparer dig tid og energi, som du i sidste ende hellere vil bruge sammen med din lille guldklump. Philips Avent sutteflaskerne er elsket og populære blandt forældre i hele verden, og har været kåret som nr. 1 blandt mødre- med god grund! Philips Avent bruger tid på, at lave forskning og tilfredshedsundersøgelser på baggrund af deres produkter– for at være sikre på at de holder hvad de lover med dokumenteret effekt. Et fantastisk valg til dig, der går op i de små detaljer, og vil have produkter som bare fungerer.

Køb Philips Avent sutteflasker hos Pixizoo
Du finder altid et bredt udvalg af Philips Avents sutteflasker hos os – uanset dit behov! Og vidste du at som Pixizoo plus medlem, får du altid fri fragt på dine køb? Derudover sparer du bonuspoint op ved dine køb, og du får en række eksklusive medlemsfordele, som for eksempel rabatkoder til udvalgte arrangementer eller mærker, som du med fordel kan benytte dig af.

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×