• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
 • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
Relevans
Shop by
Nulstil
 • (1)
 • (5)
 • (4)
Mærke
Nulstil
Pris
Nulstil
119.00
247.00
Viser 9 ud af 9 produkter
Vis alle
Relevans
 • Toiletsæde justerbar - celestical blue
  Bébé-Jou
  Toiletsæde justerbar - celestical blue
  119.00 DKK
  Online
  Prismatch
 • Toiletsæde Snehvid/Ibenholtsor
  BabyBjörn
  Toiletsæde Snehvid/Ibenholtsor
  247.00 DKK
  Online
  Prismatch
 • Toiletsæde justerbar - mellow rose
  Bébé-Jou
  Toiletsæde justerbar - mellow rose
  128.00 DKK
  Online
  Prismatch
 • Toiletsæde justerbar - taupe
  Bébé-Jou
  Toiletsæde justerbar - taupe
  229.00 DKK
  Online
 • Toilet Trainer - Grey
  NUK
  Toilet Trainer - Grey
  189.00 DKK
  Online
 • Min rejsepotte
  Ingenuity
  Min rejsepotte
  154.00 DKK
  Online
  Prismatch
 • Toiletsæde justerbar - uni white
  Bébé-Jou
  Toiletsæde justerbar - uni white
  229.00 DKK
  Online
 • Toiletsæde justerbar - breeze green
  Bébé-Jou
  Toiletsæde justerbar - breeze green
  229.00 DKK
  Online
 • Toiletsæde justerbar - griffin grey
  Bébé-Jou
  Toiletsæde justerbar - griffin grey
  229.00 DKK
  Online
Side 1 ud af 1 | 9 ud af 9 produkter
1

Toiletsæder til børn

Toiletsæde og toiletbræt til børn

Er det ved at være tid til, at dit barn skal smide bleen? Så er et toiletsæde eller et toiletbræt måske noget for jer.

Et toiletsæde, som også kendes under navnet toilettræner, er et ekstra toiletbræt, som sættes på toilettet med det formål at gøre det mere behageligt for dit barn at sidde på toilettet. Et toiletsæde er ergonomisk designet, så dit barn sidder ordentligt og komfortabelt. Sædet til toilettet er universelt, så det passer til de fleste toiletter.

Hos Pixizoo kan vi tilbyde dig forskellige løsninger i forhold til dit valg af toiletsæde. Du kan finde et toiletbræt i vores pottetrænings-pakke fra Baby Dan eller købe toiletbrættet selvstændigt for eksempel fra Tiny Republic. Det er også muligt at købe et toiletsæde med medfølgende trin, der fungerer som en lille trappe, så dit barn nemt kan komme op og ned selv. 

 

Toiletsædet hjælper i overgangen mellem potte og toilet

Et toiletsæde eller en toilettræner hjælper dit barn i overgangen mellem potte og toilet. For mange børn kan det være overvældende at komme op på et stort toilet, og her kan toiletsædet være en god løsning, da toiletsædet passer til barnets numse, således at barnet ikke skal bruge kræfter på at holde sig oppe.

Her er det også værd at overveje, om dit barn har behov for en fodskammel, når det sidder på toilettet, så du sikrer dig, at dit barn sidder godt og kan blive siddende uden at få ondt i fødder eller ben. Hvis du ikke allerede har en skammel på badeværelse, så kan vi hjælpe dig, kig for eksempel her: Potter og skamler.

 

I og med at dit barn sidder komfortabelt på toiletsædet og kan slapper af, bliver toiletbesøget en bedre oplevelse. Det kan være en god idé at gøre det hyggeligt for dit barn at gå på toilettet, så det at gå på toilettet bliver forbundet med noget rart, og ikke noget som barnet ikke kan overskue eller føler sig tvunget til. Du kan for eksempel fylde en foldekasse eller to med lidt underholdning, som er passende for badeværelset. Det kan være bøger eller små legetøjsbiler.

 

Pottetræning

Pottetræning eller toilettræning betegner den process dit barn går igennem, inden det bliver “renligt” og klar til at smide bleen. At være renlig betyder, at barnet selv er i stand til at mærke efter og sige til, når det skal på toilettet, hvilket indebærer, at bleen bliver overflødig. Dog er det relevant at være bevidst om, at det for nogle børn ikke er det samme om dagen som om natten. Hvis barnet for eksempel sover meget tungt, kan det være vanskeligt at mærke, om det er tid til et toiletbesøg. Så nogle børn har behov for en natble, selvom de er uden ble om dagen. 

 

Hvis du er nysgerrig på pottetræning og det at stoppe med at bruge ble, så kig forbi Libero.dk hvor du kan finde gode råd og inspiration.

 

Mangler du en potte? Så kan vi hjælpe dig med at finde en, som passer til jeres behov. Vi har potter fra blandt andet Tiny Republic og Baby Dan. Vi har flere modeller, og du kan vælge mellem en klassisk potte og en potte med en aftagelig inderpotte, hvilket gør det nemt at tømme og rengøre potten. Du finder vores udvalg af potter her.

 

Nogle børn foretrækker et toiletsæde

Der er nogle børn, som har det bedst med at springe potten over og gå direkte på toiletbrættet. Det kan der være flere grunde til. Måske har barnet en større søskende, som de ser bruger toilettet. Det kan også være, at børnene er vant til at bruge børnetoiletter i daginstitutionen, og derfor finder det mærkeligt at skulle bruge en potte. For nogle børn er det også (for) overvældende at sidde på potten, og så kan et toiletsæde og en skammel til fødderne give et andet perspektiv. 

For mange børn i den alder er det relevant, at de får muligheden for at gøre som de store børn og de voksne. Og når det lykkes, så booster det deres selvstændighed og deres tro på sig selv. 

 

Du kan let tage dit barns toiletsæde med på tur og ferier. Skal I være væk i flere dage, så kan det være smart også at tage et foldebadekar med. Så sikre du dig, at der er gode bademuligheder for dit barn. Du kan finde vores udvalg her.

 

Toiletsæde med trin

Du kan også vælge et toiletsæde med trin. Hos Pixizoo har vi blandt andet et toiletsæde med trin fra Tiny Republic. Monteringen på toilettet er ligetil, og toiletsædet giver dit barn en tryg og sikker oplevelse med toiletbesøgene. Der er håndtag i begge sider, så dit barn selv kan kravle op og har noget at holde ved på turen op og ned fra  toilettet. 

 

Hos Pixizoo vil vi gerne hjælpe dig og dit barn godt i gang med med pottetræningen - hvad enten det foregår på en potte eller på et toiletsæde. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, som alle har dit barns komfort for øje, så du har hænderne fri til at hjælpe dit barn uden at skulle bekymre dig om de praktiske detaljer.