• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • 1-3 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • 1-3 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024

Tiny Republic pusleborde

Hvilket puslebord skal jeg vælge?

Det er vigtigt, at du forinden har gjort dig overvejelser om, hvor puslepladsen skal være i hjemmet. Det har nemlig indflydelse på, hvilken pusleplads der passer bedst til dit hjem og dine behov. Skal puslepladsen være på dit barns værelse, er du måske ude i et fritstående bord, der kan flyttes rundt efter behov. For eksempel har vi de populære pusleborde fra Cam Cam og Sebra, der begge er stilfulde og elegante, men som også har gode muligheder for opbevaring af alt til pusletiden.

Hvis du har et mindre hus eller lejlighed, og gerne vil bibeholde den smule gulvplads der er, er det en god mulighed for dig at investere i et væghængt puslebord. De er også rigtig smarte, hvis du gerne vil have puslestationen på et badeværelse, da pladsen her oftest vil være trang. Med et væghængt puslebord har du rig mulighed for, at klappe bordet op så snart du er færdig med at pusle den lille, og så vil der igen være massere af plads I kan boltre jer på. Du vil eksempelvis kunne finde Baby Dan pusleborde, der er godkendt til vådrum og derfor oplagt at placere på badeværelset. Hos Pixizoo kan du finde præcis det, som passer til dine og dit barns behov.

   

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Med et fritstående puslebord får du en meget bedre arbejdsstilling, da du skåner både din ryg og dine arme. Vælger du en pusleplads, der skal hænges på væggen, er det meget vigtigt, at du husker, at den skal placeres i den rigtige højde for dig. Puslepladsens højde skal helst ikke belaste hverken din ryg eller dine arme, fordi at du i løbet af dit barns første leveår vil blive udsat for utallige bleskift, og dermed også vil bruge en hel del tid ved puslepladsen.

   

Desuden er det vigtigt, at du aldrig forlader puslebordet mens dit barn ligger derpå - uanset om det er et væghængt et eller fritstående. Du tænker måske, at din lille nyfødte vil blive liggende hvor du har placeret det, men får børn er små går udviklingen virkelig hurtigt, og du vil ofte kunne opdage forskel fra dag til dag. Derfor går der ikke længe, før dit barn med egen hjælp kan skubbe sig frem og tilbage og rulle fra side til siden. Det vil altså resultere i, at der kunne ske en ulykke, og dit barn ville falde ned fra puslepladsen. Desuden er børn nysgerrige små væsener, og snart vil deres nuttede pilfingre kunne få fat i alverdens ting og sager, der ligger i nærheden af dem. For at forhindre, at dit barn skulle putte noget småt i munden, bør du altid sikre at der er tilpas afstand mellem dit barn og små omkringliggende ting.

   

LÆS OGSÅ: “Sådan børnesikrer du dit hjem”.

   

Gør puslebordet til en hyggekrog

Selvom det er et praktisk anliggende, at pusle dit barn, er det også en god anledning til en hyggestund. Du kan nemt indrette puslehjørnet på en måde, som skaber rammerne for et mere behageligt og trygt bleskift. Ved at hænge en fin lille uro til baby op og gøre brug af hyggelig, stille baggrundsmusik, kan du skabe en mere hyggelig og tryg atmosfære for dit barn. Derudover kan du også have massevis af fine bamser og stimulerende legetøj omkring puslepladsen, som du altid kan underholde dit barn med, mens du får ordnet den våde ble. På den måde vil du altid kunne fange dit barns opmærksomhed, hvis dit barn ikke er enig i, at det er pusletid eller bare stimulere dit barn under puslingen. Det er ofte de små detaljer, der gør hele forskellen. Og med disse små fifs kan du nemt skabe plads til hyggelige stunder med dit barn under pusletiden.

   

Hvad med puslepuden?

Ud over puslebordet skal du naturligvis også sørge for, at have en blød og lækker puslepude til dit barn. De kommer i alle mulige farver, mønstre og former, og har endda forskellige funktioner. Nogle er mere hårdføre end andre, så det handler om, at du finder den der passer bedst til dig og dit barns behov. I dit barns første par leveår, vil I trods alt tilbringe en del tid ved puslebordet. Det kan være en god idé at vælge en puslepude med runding på. Det gør, at dit barn ligger sikkert og trygt - dette vil også give dig ro i maven, når du skifter dit barns ble. På vores hjemmeside har vi et stort udvalg af lækre og behagelige puslepuder, så du vil have mulighed for at finde den der passer allerbedst til puslepladsen hjemme hos jer. Det er meget vigtigt, at pusletiden bliver en god stund for både dig og dit barn, derfor bør du forsøge, at gøre den tid så hyggelig og sjov som muligt.

   

Pusletid på farten

Er du og din baby på farten og dermed ikke hjemme i de vanlige trygge rammer ved puslebordet, er det naturligvis et must at have en smart pusletaske, som kan fyldes med alt det i skulle få brug for. Ud over det basale som bleer, vådservietter, skumklude, stofbleer, ekstra tøj, noget til den røde numse og hvad i ellers plejer at bruge, kan du også snige et stykke legetøj ned i tasken. Med det har du mulighed for at give dit barn en mere hjemlig oplevelse og distrahere fra at alt ikke er som det plejer. Hvis det ikke virker, kan du prøve at synge en sang for dit barn, så han eller hun bliver mere rolig. Det er også et godt trick hvis dit barn ikke er så samarbejdsvillig, når han eller hun skal pusles af et familiemedlem eller en af dine venner. Det handler i bund og grund om at skabe trygge rammer for dit barn.

   

Topkvalitet i både produkter og kundeservice

Her i Pixizoo bestræber vi os på at være konkurrencedygtige, ikke blot på priserne, men også på servicen af vores kunder. Det er derfor vigtigt for os, at du ikke blot får et produkt, som du er tilfreds med, men også en rar oplevelse. For os handler det kort sagt om, at kunne yde god kundevejledning i øjenhøjde. Vi ved, at det som nybagt forælder kan være en kæmpe udfordring, at finde rundt i det store hav af mærker og produkter. Så skulle du være blot det mindste i tvivl om dit valg af puslebord eller andet til pusletiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 88 88 74 15 eller på kundeservice@pixizoo.dk. Her sidder vores kompetente og dygtige medarbejdere altid klar til, at rådgive dig og hjælpe dig med, at finde den bedste løsning til dig og dit barn.