• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024

Manostiles pusletaske

Manostiles pusletasker i skandinavisk design

Med en pusletaske fra det danske brand Manostiles får du den perfekte kombination mellem æstetik og funktionalitet. Når I er på farten skal pusletasken bare fungere, så derfor er valget af taske vigtigt for jer som lille ny familie. De små unger kræver meget udstyr, og det kan nærmest føles som en stor katastrofe hvis man glemmer noget når I skal ud af huset! Manostiles pusletasker er designet i et stilrent udseende med fokus på praktikalitet, og så er mange af deres pusletasker kønsneutrale i udseende, så far kan sagtens bruge den. Når I skal vælge en pusletaske er det værd at huske, at det gerne må være en investering! Tasken skal bruges næsten dagligt i 3 år, og skal kunne bruges af jer begge. Manostiles pusletasken er egentlig ikke til barnet - men til jer som forældre. Gå derfor efter en pusletaske med massere af lommer og god rumfordeling, en taske som er behagelig at have med på farten og hvor der enten er medfølgende pusleunderlag eller plads til et nede i tasken.

  

Godt at vide om en pusletaske fra danske Manostiles

Manostiles er dansk design med fokus på kvalitet. Med lækre læder detaljer er der kræset for udseendet. Manostiles pusletaskerne har en fast bund, så du ikke skal bekymre dig om, at den falder sammen. Udstyret med læderstropper, er pusletasken ikke kun elegant at se på, men det giver dig et fast greb. Ydermere følger der også en justerbar rem med, så du kan bære tasken lige som du ønsker. Manostiles pusletasker er vandafvisende og sammen med tasken medfølger der et tykt pusleunderlag. Tasken passer til alle barnevogne og klapvogne, da der medfølger en justerbar rem, så du kan hænge den på vognen eller over din skulder. Så er I klar til at komme ud på eventyr.

  

Pusletaske handler om struktur af indhold, så alt er lige ved hånden

En god pusletaske er uundværlig, og dens vigtigste funktion er at hjælpe dig i den travle hverdag. Manostiles pusletaskerne har en god rumforderling med lommer i forskellige størrelser, så du kan organisere pusletaskens indhold. Et godt tip er altid at lade pusletasken være pakket, så det er nemt at komme ud af døren. Den typiske pakkeliste til pusletasken er stofbleer, bleer, bleposer, vådservietter, det du plejer at bruge ved bleskift, to sæt skiftetøj, sutter, hagesmækker, bidelegetøj, sutteflaske, pusleunderlaget og meget mere. Lad hver ting have sin plads i tasken, så er det meget lettere for dig at finde det som du skal bruge, fremfor at lede i et stort rod. Pusletasken skal I have klar og pakket allerede sammen med hospitalstasken, og forvent at bruge den i mange år fremover! Manostiles sikrer at med den gode kvalitet, kan I kan forlænge levetiden på jeres nye bedste ven.

  

Køb med Pixizoo Plus fordele

Det kan hurtigt blive en dyr omgang når alle de store køb skal tjekkes af listen inden babyens ankomst. Hos Pixizoo ønsker vi at tilbyde den bedste service til alle vores kunder, og som Pixizoo Plus medlem får du altid fri fragt og gode medlemstilbud. Vi ved hvor vigtigt det er at holde sig indenfor budgettet, så hos os finder du skarpe priser som gør det lettere på pengepungen at være nybagte forældre. Vi har et stort udvalg af alt det I skal bruge til når I forlader fødegangen, og mere til, og laver I en samlet ordre, giver vi jer gerne et godt tilbud så I får den bedste rabat.