• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Elodie Details suttesnor

Suttesnore fra forskellige brands 

Du finder med garantien eller flere suttesnore, som falder i din smag, da vi har et bredt udvalg af disse, hvad angår brand, farve og form. Her finder du mærker som Filibabba, Done by Deer, Barnets Favorit, Manostiles, Nattou og MAM.   Samtidig er der ligeledes et stort udvalg af sutter og sutteklude. Mulighederne er mange og ligeså er kombinationsmulighederne, så det er bare med at bevæge sig ind  i vores skønne verden af suttesnore og tilbehør og finde netop dine favoritter! 

Suttesnores goder 

Vi kender alle de utallige gange, hvor vi er nødsaget til at samle sutten op fra gulvet fordi den lille har tabt sin højtelskede sut. Der er ikke tal på, hvor mange gange dette sker, hvorfor suttesnore kommer forældre til undsætning. De hjælper dig med at holde styr på dit barns sut ved at være fastsat til tøjet, så sutten altid er ved dit barns side.  Derudover er den samtidig behjælpelig til at mindske den belastning, som din ryg bliver udsat for, når du gentagne gange skal bukke dig ned og samle dit barns sut op fra gulvet. På denne måde bliver en  suttesnor både din og dit barns bedste følgesvend, så hvad venter du på? 

Tilbehør til suttesnore

Suttesnore har ikke den store betydning uden en sut. Derfor har vi også fokuseret på at skabe et bredt udvalg af sutter til dit barn, som nemt kan kombineres med vores udvalg af suttesnore. Her finder du figurformede sutter, dem med dyreprint, de enkeltfarvede, samt dem af naturgummi og silikone. Det samme gælderfor suttens stærke konkurrent, suttekluden, som der lige så findes et stort udvalg af. Til trods for at være store konkurrenter om dit barns opmærksomhed, så er de ligeledes supergode til at komplementere hinanden, hvis dit barn har brug for sin sutteklud i stedet for sin sut, og suttesnoren holder styr på sutten, når der er behov for den igen.