Spar 10-30% ekstra her | Shop årets julekalendere!

Puslespil til børn

Undrer du dig over, hvad I kan lave, når det er dårligt vejr? Puslespil er her for jer! Når det regner, eller man ikke må komme ud, så er Puslespil lige sagen for jer. Det kan være utrolig hyggeligt med et fællesprojekt, som man kan gå og lave lidt på i ny og næ. De kan fås i mange forskellige sværhedsgrader, og er perfekte til øje-til-hånd-koordinationen for dit barn.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 3

Side:
  1. Side 1 af 3

Indendørshygge med Puslespil

De kolde triste dage behøver ikke at være så triste, som de plejer. I kan nemlig underholde hele familien med et godt puslespil. I kan få dem med 1000 brikker, 500 brikker og helt ned til 5 brikker, hvilket er utrolig lærerigt for den helt lille, da det virkelig kan hjælpe deres hånd-til-øje-koordination! Puslespil 1000 brikker er helt ideelle til de kolde triste dage, hvor I kan samles rundt om spisebordet og samle et 1000 brikkers puslespil. Det gode ved dem er, at man bare kan stoppe og så begynde igen senere på dagen, eller endda næste dag. Derudover er de perfekte til at lade dit barn fordybe sig, og virkelig træne deres koncentrationsevne, hvilket er en ting, der virkelig vil gavne dem i skolen.

Puslespil - et hit igennem tiden

Puslespil strækker sig tilbage så langt, som man kan huske. De har altid sørget for gode hjernevridere til børn og voksne, der virkelig kan hjælpe folk med at forbedre deres evner indenfor overblik og genkendelse af mønstre.
Du kan sagtens få puslespil til IPad, dog vil det ikke gavne på samme med som et fysisk et, da du giver dit barn noget håndgribeligt, som de kan tage op og føle på. Dette giver dem muligheden, for at kunne mærke forskellen på de forskellige brikker, og ikke kun se den. Derved stimulerer man altså flere af deres sanser, som i sidste ende vil hjælpe deres udvikling.

Mange forskellige sværhedsgrader

Der findes helt op til 32.000 brikker, hvilket er utrolig svære. Derved kan man altså bevæge sig stille og roligt op ad stigen med sværhedsgrader, når man føler sig klar til det. Derfor kan man altid have gavn af puslespil, selv som voksen. Og hvis det kan være lærerigt for os, så vil det helt sikkert også give dit barn nogle ekstra egenskaber! Det kan begyndes meget tidligt med de spil, der har små brikker, og så bevæger man sig ellers bare op og kommer flere brikker på.
Er puslespil ikke lige jer, men elsker at samles rundt om bordet for lidt hygge? Så tilbyder vi også mange forskellige fantastiske spil, hvor I med sikkerhed finder jeres vinder, om dette så skal være vendespil, kortspil eller brætspil.

Køb hos Pixizoo

Hos Pixizoo arbejder vi altid på, at I kan få lige det i går og mangler, til hygge med familien. Derfor tilbyder vi en lang række gode spil til fantastisk skarpe priser. Vi vil godt sikre o,s at de forbliver skarpe, derfor tilbyder vi prismatch således får du altid dine spil til den billigste pris.
Hvis du elsker fordele, så skulle du prøve vores Pixizoo plus medlemskab, der giver en lang række fordele. Så hvis du er typen, der elsker fordele samt modtage fordelagtige medlemstilbud, så er dette lige abonnementet for dig!