☀ Spar 10-60% | Shop sommerudsalg her ☀ 

Rabatkoder og kampagner

Se alle aktuelle Pixizoo rabatkoder og kampagner herunder og gør et kup i dag

_____________________________________________

Spar 10% ekstra

Brug koden: SOMMER10

Betingelser*Koden gælder ikke på: Sandaler, Cybex Platinum/Gold+, Britax Premium, Salta, Junglegym, personlige tilbud, gavekort, auktioner. Der kan kun anvendes én kode pr. køb.

Tilbuddet gælder til og med fredag d. 1. juli.

_____________________________________________

Gratis gaver med ved køb

BetingelserKampagne er aktiv og gældende hvis dette er skiltet i den gule bjælke under selve varen. Det eventuelle gratis produkt følger med ved køb af produktet og vil automatisk blive lagt i kurven ved køb. Det er ikke muligt at kombinere denne kampagne med andre tilbud, rabatkoder eller kampagner.

- Gratis Tiny Republic opbevaringskurv med pose - grå ved køb af et Tiny Republic boldbassin. Tilbuddet er gyldigt t.o.m d. 31-07-2022.

- Gratis regnslag og myggenet til Arden Denmark North Urban klapvogn - sort. Tilbuddet er gyldigt t.o.m d. 31-08-2022.

_____________________________________________


Spar 10% ekstra på dit næste køb

Brug koden: BLOG10

Betingelser: Gælder ikke Leander Matty puslepuder, Baby Jogger, Cybex Platinum, Cybex Gold+, Sebra senge, Salta, Jungle Gym, Nautures Sway, Babybay, auktioner, personlige tilbud eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

_____________________________________________

 

Spar op til 70% på masser af tøj og sko

Shop løs i populære brands som Name It, Lil'Atelier, Petit Piao, Hummel, Angulus og mange flere!

_____________________________________________

Lagersalg! Spar op til 70% ekstra

Shop løs i populære brands som Cam Cam Copenhagen, Sebra, Done by Deer, By KlipKlap, Cybex og mange mange flere!


   

FAQ: Pixizoo rabatkoder

Hvor indtaster jeg min Pixizoo rabatkode?
Nogle rabatter fratrækkes automatisk, når varerne i din kurv opfylder kravene for kampagnen. Har kampagnen en rabatkode, skal du indtaste den manuelt i kurven, hvorefter rabatten fratrækkes.

  

Hvorfor virker min rabatkode ikke?
Hvis varerne i din kurv opfylder kravene for rabatkoden, men ikke fratrækkes, kan det skyldes at varerne i kurven udløser en anden (og bedre) rabatkode. Du kan nemlig kun bruge én rabatkode pr. ordre.

Har du f.eks. lagt tre varer i kurven, der alle indgår i en '3 for 2' kampagne, vil denne rabat blive valgt over andre rabatkoder, såfremt den giver en større rabat.

OBS: Automatiske rabatkoder er underlagt samme regler som en alnindelig rabatkode man selv taster i rabatkodefeltet. Det vil sige at hvis du køber en vare som du får ekstra rabat på i kurven, kan denne rabat ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatten på den valgte vare vil altså forsvinde hvis du taster en anden kode.

  

Hvorfor fratrækkes hele rabatprocenten ikke?
Hvis du bruger en kode, der f.eks. giver 30% rabat på vejledende pris, og varen allerede er sat ned med 20%, så fratrækkes der kun de ekstra 10% i rabat. Bruger du en kode med f.eks. 20% ekstra rabat, så fratrækkes der 20% på den aktuelle pris, også hvis den i forvejen er nedsat.

  

Hvad er forskellen på rabat på vejl. pris og ekstra rabat?
Ekstra rabat er procenter eller beløb der fratrækkes den aktuelle pris på varen, også selvom den i forvejen er sat ned i pris. Giver din rabatkode derimod rabat på vejledende pris, så fratrækkes din rabatprocent varens normale pris. 

*Rabatten på den pågældende vare er gældende hvis en rabatprocent er skiltet inde på selve varen i den gule bjælke. Vi gør opmærksom på at priserne kan ændre sig dagligt da vi matcher markedet. Hvis rabatten fratrækkes varens vejledende pris og en vare i forvejen er nedsat mere end den skiltede rabat vil der ikke gives yderligere rabat i kurven. Hvis rabatten er ”ekstra” fratrækkes der den skiltede rabat fra varens nuværende pris.