★ Spar 200,- på +4.000 produkter ved køb over 1.000,- | Kode: FÅ200 | SE UDVALG ★

Pixizoo rabatkoder

Se alle aktuelle Pixizoo rabatkoder og kampagner herunder.


  

SPAR 200,- NÅR DU SHOPPER FOR 1000,-

Køb for 1.000,- og spar 200,-

Sådan får du rabatten:
Brug koden: få200

*Regler for rabatkoden:
Gælder t.o.m d. 21. april 2021Der kan kun bruges én kode i kurven. Rabatten gælder på udvalgte varer, rabatten kan ikke anvendes på gavekort, auktioner, personlige tilbud. Brug af rabatkode til erhverv eller med henblik på videresalg er ikke tilladt.


        

25% EKSTRA PÅ UDVALGT TØJ OG ALLE SKO

Sådan får du rabatten:
Brug koden "TS25"

*Regler for rabatkoden:
Gælder d. t.o.m d. 2. majDer kan kun bruges én kode i kurven. Brug af rabatkode til erhverv eller med henblik på videresalg er ikke tilladt.


    

KØB 3 FOR 2 

Få 3, betal for 2. Vi giver den billigste vare gratis*

Sådan får du rabatten:
Fratrækkes automatisk

*Regler for rabatkoden:
Kan ikke kombineres med øvrige rabatter og kampagner. Brug af rabatkode til erhverv eller med henblik på videresalg er ikke tilladt. Gælder alle varer på denne side: https://www.pixizoo.dk/koeb-3-for-2


      

FRI FRAGT & VILDE TILBUD

Få altid fri fragt og adgang til eksklusive medlemstilbud som Pixizoo Plus medlem*

Sådan får du rabatten:
Meld dig ind i Pixizoo Plus ifm. køb

*Regler for rabatkoden:
Du skal være medlem af vores kundeklub, Pixizoo Plus, hvor du bl.a. får fri fragt på alle ordrer og adgang til eksklusive medlemstilbud. Læs mere om det populære medlemskab her.


   

FAQ: Rabatkoder

Hvor indtaster jeg min rabatkode?

Nogle rabatter fratrækkes automatisk, når varerne i din kurv opfylder kravene for kampagnen. Har kampagnen en rabatkode, skal du indtaste den manuelt i forbindelse med checkout, hvorefter den rabatten trækkes fra.

Hvorfor virker min rabatkode ikke?

Hvis varerne i din kurv opfylder kravene for rabatkoden, men ikke fratrækkes, kan det skyldes at varerne i kurven udløser en anden (og bedre) rabatkode. Du kan nemlig kun bruge én rabatkode pr. ordre.

Har du f.eks. lagt tre varer i kurven, der alle indgår i en '3 for 2' kampagne, vil denne rabat blive valgt over andre rabatkoder, såfremt den giver en større rabat.