Kæmpe lagersalg! Spar op til 60% ekstra | Se udvalg >

Rabatkoder og kampagner

Se alle aktuelle Pixizoo rabatkoder og kampagner herunder og gør et kup i dag 

_____________________________________________

Spar op til 50% på børnetøj

Køb 3 - Betal for 2

Pixizoo Plus


   

FAQ: Pixizoo rabatkoder

Hvor indtaster jeg min Pixizoo rabatkode?

Nogle rabatter fratrækkes automatisk, når varerne i din kurv opfylder kravene for kampagnen. Har kampagnen en rabatkode, skal du indtaste den manuelt i forbindelse med checkout, hvorefter den rabatten trækkes fra.
  

Hvorfor virker min rabatkode ikke?

Hvis varerne i din kurv opfylder kravene for rabatkoden, men ikke fratrækkes, kan det skyldes at varerne i kurven udløser en anden (og bedre) rabatkode. Du kan nemlig kun bruge én rabatkode pr. ordre.

Har du f.eks. lagt tre varer i kurven, der alle indgår i en '3 for 2' kampagne, vil denne rabat blive valgt over andre rabatkoder, såfremt den giver en større rabat.

  

Hvorfor fratrækkes hele rabatprocenten ikke?

Hvis du bruger en kode, der f.eks. giver 30% rabat på vejledende pris, og varen allerede er sat ned med 20%, så fratrækkes der kun de ekstra 10% i rabat. Bruger du en kode med f.eks. 20% ekstra rabat, så fratrækkes der 20% på den aktuelle pris, også hvis den i forvejen er nedsat.

  

Hvad er forskellen på rabat på vejl. pris og ekstra rabat?

Ekstra rabat er procenter eller beløb der fratrækkes den aktuelle pris på varen, også selvom den i forvejen er sat ned i pris. Giver din rabatkode derimod rabat på vejledende pris, så fratrækkes din rabatprocent varens normale pris.