Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Rabatkoder og kampagner

Se alle aktuelle Pixizoo rabatkoder og kampagner herunder og gør et kup i dag


Spar 50% på vejledende pris på udvalgte produker herunder tøj og sko
 
TILBUD
: Rabatten er gyldig på den pågældende vare hvis "Spar 50%" er skiltet i den gule bjælke inde på selve varen. Rabatten fratrækkes automatisk i kurven og kan ikke kombineres med andre rabatkoder, tilbud eller kampagner. Rabatten fratrækkes varens vejledende pris. Hvis en vare er nedsat med mindre end 50% i forvejen vil differencen blive fratrukket men hvis en vare derimod allerede er nedsat med 50% eller mere vil der ikke blive fratrukekt yderligere rabat.

Gælder til og med d. 12/12-2022.

Spar 75% på vejledende pris på udvalgte produker   
 
TILBUD
: Rabatten er gyldig på den pågældende vare hvis "Spar 75%" er skiltet i den gule bjælke inde på selve varen. Rabatten fratrækkes automatisk i kurven og kan ikke kombineres med andre rabatkoder, tilbud eller kampagner.

Gælder til og med d. 12/12-2022.

-


GRATIS TWIN TUSCHER 12 STK. VED KØB AF DAVINCI A4 RAMME

Tilbud: Ved køb af en valgfri My Little DaVinci ramme A4 får du helt gratis en pakke Tiny Republic Play twin tuscher 12 stk. med i din ordre. Tilbuddet er én pakke tuscher pr. ramme så hvis du køber flere rammer får du flere tuscher. Tilbuddet er kun gældende såfremt lager haves af både rammer og tuscher. Tilbuddet gælder til og med d. 28/11-2022.

_____________________________________________

JA TAK TILBUD

Gå ikke glip af vores ekstra skarpe og begrænsede tilbud på facebook!

_____________________________________________

Gratis gaver med ved køb

BetingelserKampagne er aktiv og gældende hvis dette er skiltet i den gule bjælke under selve varen. Det eventuelle gratis produkt følger med ved køb af produktet og vil automatisk blive lagt i kurven ved køb. Det er ikke muligt at kombinere denne kampagne med andre tilbud, rabatkoder eller kampagner.

_____________________________________________

Fri fragt koder

Betingelser: Fri fragt koder kan ikke kombineres med andre rabatkoder eller tilbud. Det er kun muligt at anvende én kode pr. køb.

_____________________________________________

 

Spar op til 70% på masser af tøj og sko

Shop løs i populære brands som Name It, Lil'Atelier, Petit Piao, Hummel, Angulus og mange flere!

_____________________________________________

Lagersalg! Spar op til 70% ekstra

Shop løs i populære brands som Cam Cam Copenhagen, Sebra, Done by Deer, By KlipKlap, Cybex og mange mange flere!


   

FAQ: Pixizoo rabatkoder

Hvor indtaster jeg min Pixizoo rabatkode?
Nogle rabatter fratrækkes automatisk, når varerne i din kurv opfylder kravene for kampagnen. Har kampagnen en rabatkode, skal du indtaste den manuelt i kurven, hvorefter rabatten fratrækkes.

  

Hvorfor virker min rabatkode ikke?
Hvis varerne i din kurv opfylder kravene for rabatkoden, men ikke fratrækkes, kan det skyldes at varerne i kurven udløser en anden (og bedre) rabatkode. Du kan nemlig kun bruge én rabatkode pr. ordre.

Har du f.eks. lagt tre varer i kurven, der alle indgår i en '3 for 2' kampagne, vil denne rabat blive valgt over andre rabatkoder, såfremt den giver en større rabat.

OBS: Automatiske rabatkoder er underlagt samme regler som en alnindelig rabatkode man selv taster i rabatkodefeltet. Det vil sige at hvis du køber en vare som du får ekstra rabat på i kurven, kan denne rabat ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatten på den valgte vare vil altså forsvinde hvis du taster en anden kode.

  

Hvorfor fratrækkes hele rabatprocenten ikke?
Hvis du bruger en kode, der f.eks. giver 30% rabat på vejledende pris, og varen allerede er sat ned med 20%, så fratrækkes der kun de ekstra 10% i rabat. Bruger du en kode med f.eks. 20% ekstra rabat, så fratrækkes der 20% på den aktuelle pris, også hvis den i forvejen er nedsat.

  

Hvad er forskellen på rabat på vejl. pris og ekstra rabat?
Ekstra rabat er procenter eller beløb der fratrækkes den aktuelle pris på varen, også selvom den i forvejen er sat ned i pris. Giver din rabatkode derimod rabat på vejledende pris, så fratrækkes din rabatprocent varens normale pris. 

*Rabatten på den pågældende vare er gældende hvis en rabatprocent er skiltet inde på selve varen i den gule bjælke. Vi gør opmærksom på at priserne kan ændre sig dagligt da vi matcher markedet. Hvis rabatten fratrækkes varens vejledende pris og en vare i forvejen er nedsat mere end den skiltede rabat vil der ikke gives yderligere rabat i kurven. Hvis rabatten er ”ekstra” fratrækkes der den skiltede rabat fra varens nuværende pris.