Babyboom! Spar 25% ekstra på tusindvis af varer

Shop her >

Rabatkoder og kampagner

Se alle aktuelle Pixizoo rabatkoder og kampagner herunder og gør et kup i dag 

_____________________________________________

Babyboom! Spar 25% ekstra på tusindvis af udvalgte varer

Brug koden: babyboom

Beintgelser: Rabatkoden er kun gyldig hvis selve rabatkoden står skiltet inde på selve varen i den gule boks. Rabatkoden kan ikke kombineres med andre tilbud, kampagner, auktioner, automatiske rabatter på shoppen eller andre rabatkoder. Det vil kun være muligt at benytte sig af én rabatkode / kampagne i kurven.

 

Spar op til 60% på masser af tøj og sko

Shop løs i populære brands som Name It, Lil'Atelier, Petit Piao, Hummel, Angulus og mange flere!

Lagersalg! Spar op til 70% ekstra

Shop løs i populære brands som Cam Cam Copenhagen, Sebra, Done by Deer, By KlipKlap, Cybex og mange mange flere!

Pixizoo Plus


   

FAQ: Pixizoo rabatkoder

Hvor indtaster jeg min Pixizoo rabatkode?
Nogle rabatter fratrækkes automatisk, når varerne i din kurv opfylder kravene for kampagnen. Har kampagnen en rabatkode, skal du indtaste den manuelt i kurven, hvorefter rabatten fratrækkes.

  

Hvorfor virker min rabatkode ikke?
Hvis varerne i din kurv opfylder kravene for rabatkoden, men ikke fratrækkes, kan det skyldes at varerne i kurven udløser en anden (og bedre) rabatkode. Du kan nemlig kun bruge én rabatkode pr. ordre.

Har du f.eks. lagt tre varer i kurven, der alle indgår i en '3 for 2' kampagne, vil denne rabat blive valgt over andre rabatkoder, såfremt den giver en større rabat.

OBS: Automatiske rabatkoder er underlagt samme regler som en alnindelig rabatkode man selv taster i rabatkodefeltet. Det vil sige at hvis du køber en vare som du får ekstra rabat på i kurven, kan denne rabat ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatten på den valgte vare vil altså forsvinde hvis du taster en anden kode.

  

Hvorfor fratrækkes hele rabatprocenten ikke?
Hvis du bruger en kode, der f.eks. giver 30% rabat på vejledende pris, og varen allerede er sat ned med 20%, så fratrækkes der kun de ekstra 10% i rabat. Bruger du en kode med f.eks. 20% ekstra rabat, så fratrækkes der 20% på den aktuelle pris, også hvis den i forvejen er nedsat.

  

Hvad er forskellen på rabat på vejl. pris og ekstra rabat?
Ekstra rabat er procenter eller beløb der fratrækkes den aktuelle pris på varen, også selvom den i forvejen er sat ned i pris. Giver din rabatkode derimod rabat på vejledende pris, så fratrækkes din rabatprocent varens normale pris.