Crazy Days - Vanvittige priser

Rabatkoder og kampagner

Se alle aktuelle Pixizoo rabatkoder og kampagner herunder og gør et kup i dag

3for2 på Tiny Republic | Få den billigste vare gratis  
 
TILBUD
:Rabatten fratrækkes automatisk i kurven og kan ikke kombineres med andre rabatkoder, tilbud eller kampagner.

Gælder til og med d. 4/5-2023.

_____________________________________________

JA TAK TILBUD

Gå ikke glip af vores ekstra skarpe og begrænsede tilbud på facebook!

_____________________________________________

Gratis gaver med ved køb

BetingelserKampagne er aktiv og gældende hvis dette er skiltet i den gule bjælke under selve varen. Det eventuelle gratis produkt følger med ved køb af produktet og vil automatisk blive lagt i kurven ved køb. Det er ikke muligt at kombinere denne kampagne med andre tilbud, rabatkoder eller kampagner. Gratis gaver eftersendes ikke til tidligere ordre.

_____________________________________________

Fri fragt koder

Betingelser: Fri fragt koder kan ikke kombineres med andre rabatkoder eller tilbud. Det er kun muligt at anvende én kode pr. køb.

_____________________________________________


   

FAQ: Pixizoo rabatkoder

Hvor indtaster jeg min Pixizoo rabatkode?
Nogle rabatter fratrækkes automatisk, når varerne i din kurv opfylder kravene for kampagnen. Har kampagnen en rabatkode, skal du indtaste den manuelt i kurven, hvorefter rabatten fratrækkes. Rabatten gives kun såfremt at koden indtastes ved bestilling. Rabatkoder virker ikke bagudrettet på tidligere ordre. 

  

Hvorfor virker min rabatkode ikke?
Hvis varerne i din kurv opfylder kravene for rabatkoden, men ikke fratrækkes, kan det skyldes at varerne i kurven udløser en anden (og bedre) rabatkode. Du kan nemlig kun bruge én rabatkode pr. ordre.

Har du f.eks. lagt tre varer i kurven, der alle indgår i en '3 for 2' kampagne, vil denne rabat blive valgt over andre rabatkoder, såfremt den giver en større rabat.

OBS: Automatiske rabatkoder er underlagt samme regler som en alnindelig rabatkode man selv taster i rabatkodefeltet. Det vil sige at hvis du køber en vare som du får ekstra rabat på i kurven, kan denne rabat ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatten på den valgte vare vil altså forsvinde hvis du taster en anden kode.

*Rabatten på den pågældende vare er gældende hvis en rabatprocent er skiltet inde på selve varen i den gule bjælke. Vi gør opmærksom på at priserne kan ændre sig dagligt da vi matcher markedet.