Spar 20% på IKKE nedsatte varer (Visse brands undtaget). Anvend koden "PIX20"

Filtrering

Rygsække til Børn

Tasker til børn

Alle børn skal have en rygsæk, som kan bruges i børnehaven, på udflugter og til weekendture. Vi har nænsomt udvalgt vores sortiment, så det lever op til kravene der er til børnerygsække.  De skal kunne rumme en madkasse, et par ekstra bukser, en tegning med mere. Rygsækkene skal være med smarte motiver og i flotte farver, så der er noget til enhver smag. Rygsække til børn skal selvfølgelig passe på en barneryg og være komfortable af have på. Og sidst men ikke mindst skal taskerne være i ekstra slidstærkt materiale, så de kan holde til at være med både ude og inde. Alle vores børnerygsække lever op til kravene, så dyk ned i vores udvalg og find den perfekte rygsæk til  dit barn. Vi har blandt andet rygsække fra FjällrävenSmallstuff og Lego

Skal dit barn begynde i skole? Vi har et stort udvalg af skoletasker, som kan ses her

 

Børnehavetaske

Tasken til den første dag i børnehaven er noget helt specielt. Det er ofte barnets første rigtige taske, og den skal både have den rigtige størrelse, det rigtige udseende og være komfortabel. Hver dag skal der fragtes ting til og fra børnehaven, så rygsækken kommer til at blive brugt en masse. I næsten alle børnehaver har barnet et rum med plads til gummistøvler, regntøj med mere., men alligevel skal den bruges hver dag til madpakker, frugt og barnets kreationer. 

Vi har tasker fra Lego med flotte motiver, som er rummelige og har god pasform. Vi har rygsække fra Smallstuff, som fås med forskellige mønstre i flotte farver, og derudover har vi et stort udvalg af Fjällrävens ikoniske tasker med et råt outdoor-look. 

 

Børnetasker

Udover at blive brugt i børnehaven, kan de små rygsække, også bruges på udflugter og skovtur, da de kan rumme de vigtigste ting. Når der udvælges rygsæk til et barn, er det vigtigst, at kigge på pasformen. Mange børnehaver og familier tager ofte på længere ture, som kræver at barnet har sin taske på i lang tid af gangen. Det er vigtigt at tasken sidder ordentligt, så det er nemt og bekvemt for barnet at have rygsækken på hele dagen. Der kan med fordel vælges rygsække med brede skulderremme, som fordeler belastningen ud over et større område, som derfor føles mindre hårdt. 

 

Mini Kånken 

Med Fjällrävens mini-udgaver af deres klassiske rygsække til større børn og voksne, er det blevet muligt at få de ikoniske rygsække til børn. De er seje og rå, og designet til at kunne holde til at være i naturen. Hver en detalje er velovervejet, og materialet nøje udvalgt til at kunne klare alle årstider. Mini taskerne er perfekt til børn i børnehavealderen grundet deres praktiske størrelse og håndbarhed.