Se Pixizoo Plus tilbud

Sengerand

Sengerand

En sengerand skaber tryghed, idet den skærmer af for indtryk udefra og gør sengen mindre for det lille barn. Sengeranden forhindrer, at sutten eller bamsen falder ud af sengen, samt at barnet får knubs, når det bevæger sig rundt i sengen. Og sidst, men ikke mindst, er sengeranden med sine fine farver og mønstre dekorativ i børneværelset.

Side:
  1. Side 1 af 2

En sengerand placeres på indersiden af en tremmeseng eller en vugge, og fungerer som et beskyttende indlæg. En sengerand sikrer at barnet ikke risikere at få ben og arme i klemme imellem tremmerne på sengen. Udover at være praktisk er en sengerand og hyggelig.

 

En tremmeseng kan virke stor for et spædbarn og her er en sengerand helt ideel. Den skaber en tryg og hyggelig sovebase til din baby og det bløde skum i sengeranden, sikrer at barnet ikke slår sig på tremmesengens hårde materiale. De mest populære er Sebra sengerand og Smallstuff sengerand. Sebra sengerande findes i flere farver og motiver som alle er designet i stilfulde farver og af høj kvalitet. Smallstuff sengerande bliver produceret i 100 % økologisk bomuld, som er aftageligt og vaskbart.

 

Se Pixizoos store udvalg af sengerande her ! 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×