JANUARUDSALG | Spar op til 75% | Se tilbud her

Lagerstatus
 1. På lager (42)
 2. Forlænget leveringstid (26)
Pris
 1. kr38
  kr1499

Børnesikring

Med et barn i hjemmet opstår der helt nye udfordringer end da man bare havde en baby. Nu kan der pludselig åbnes skuffer og kravles på trapper. Måske har du allerede oplevet, hvor fint toiletpapir kan fungere som pynt på badeværelset? Hos Pixizoo har vi alt til at du kan børnesikre jeres hjem mod små pilfingre. 

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse
Side:
 1. Side 1 af 2

Side:
 1. Side 1 af 2

Hvorfor skal man børnesikre? 

Børn er skønne og nysgerrige. Men nogle gange er der bare steder, hvor deres nysgerrighed bliver lidt et problem i forhold til at få fingre i klemme eller putte ting i munden, som kan være giftige. 

Det er her børnesikring af hjemmet kommer ind i billedet. Når man børnesikrer sit hjem, så minimerer man risikoen for at de små guldklumper kan komme galt afsted – om det så er fingrene eller munden. 

Stil dig i stuen, gå ned i knæ – se nu hvordan en verden af spændende og uudforsket ting, der er over det hele. Ledninger, som hænger, bliver nemt i et barn øjne omdannet til lianer, som man kan svinge sig i. Og hvad med reolen? I et barns øjne er det et bjerg. Og hvem ved der gemmer sig på den anden side af sådan en forhindring? 

 

Hvilken type børnesikring er der?

Når du skal børnesikre dit hjem, er det vigtigt, at du gør det grundigt, så du trygt kan slappe af uden du skal bekymre dig, om de små fingre. Vi har samlet en liste over de ting, du skal være opmærksomme på.

 

Stikkontakter – Det er vigtigt at få sat en beskytter på, så de små fingre ikke finder vej til at få stød 

 

Skabe og skuffer – Nogle gange putter vi ting i skabe og skuffer, som ikke er godt for små maver. Eller kan skære. Sæt derfor altid sikringer på, så det kun er voksne, som kan åbne. 

 

TV – Sæt stropper bag på fjernsynet. Med den type af børnesikring, sikre du at det ikke vælter ned over dit barn

 

Reoler – Skru enten reolerne fast på væggen, eller sæt stropper bagpå, så reolen ikke kan vælten ned over dit barn, hvis det forsøger at kravle op ad den 

 

Trapper – Gitre er gode til at lukke trapper af, så børnene kun færdes der under opsyn 

 

Lad dit barn lege uden bekymringer 

Når du har installeret din børnesikring, kan du trygt lade din guldklump gå på opdagelse i stuen. Det spændende reol-bjerg er nu spændt sikkert fast til væggen. Hvem ved, måske I sammen kan tage ud og bestige et rigtigt bjerg en dag? 

 

Køb ind til et sikkert hjem 

Hos Pixizoo har vi et stort udvalg af forskellige sikkerhedsforanstaltninger – både gitre til trappenog låse til skuffer. Vi har samlet det hele et sted, så du nemt at købe alt ind til hjemmet. 

Udover vores store udvalg indenfor børnesikring til hjemmet,har vi også høreværn– så du også kan sikre dit barn øre, hvis I er til koncert eller et sted meget larm. 

Når du handler hos Pixizoo får du ikke bare prismatch og prisgarant, du får også hurtig levering. Skulle der opstå spørgsmål, sidder vores søde kundeservice klar til at hjælpe dig. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×