Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Mærke
  1. BABY DAN (23)
  2. HAUCK (3)
Pris
  1. kr120
    kr1500

Sikkerhedsgitter

Den lille eventyrlystne bandit suser, og farer rundt, alt imens der bliver hygget på det højeste. Dette gør dem naturligvis sårbare overfor farlige objekter som fx brændeovn, trapper og meget mere. Dertil kan det være utrolig betryggende for dig at have et eller flere sikkerhedsgitre til at skærme af for de ting i jeres hjem, som kan være farlige for jeres barn.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Sikkerhedsgitter til lidt og hvert.
Et sikkerhedsgitter kan bruges til lidt af hvert. De benyttes typisk til at afskærme brændeovne og trapper, de kan dog benyttes til meget mere, end man lige går og tror! Du kan evt. benytte et sikkerhedsgitter, til at lave en kravlegård for din lille guldklump, så de hygger sig en hel del derinde, alt imens du føler dig tryg ved, at de jo ikke kravler nogen steder hen. De kan også benyttes som rumdeler, og give dit barn deres egen lille krog, hvor de kan fantasere om lige det, som passer til dem. Hvad enten det er kongen eller prinsessen af et slot, eller bare deres eget lille hus, hvor de rigtigt kan hygge sig og stadig være inden for synsvidde. Når den lille begynder at vokse fra, at skulle bruge et sikkerhedsgitter, så kan man altså bruge sit sikkerhedsgitter til at afskærme sin hund, (hvis man skulle have sådan en) fra at komme ind i et rum, som man ikke ønsker.

Hvordan skal det monteres?
Heldigvis så bliver det kun nemmere og nemmere, at installerer et sikkerhedsgitter. Det er meget typisk for dem, at de bare skal klikkes fast med vægbeslag. Dette kan være rart, så man ikke behøver at bore huller i sin dejlige trappegang, eller hvor end man vil sætte sit gitter op. Der findes også løsninger hvor de skal bores fast i væggen, hvis man føler man har brug for den lille ekstra sikkerhedsfølelse, som dette kan give. Vi vil jo nødig have, at lille pus falder ned ad trappen eller brænder sig på den varme, varme ovn. Selvom der skal bores/skrues, så efterlader de smarte løsninger minimale brugsmærker i dine vægge.

Hvornår benytter jeg mit sikkerhedsgitter?
Lige så snart den lille bliver eventyrlysten, og begynder at kravle, så skulle ens hjem helst være blevet gjort sikkert. Sikkerhedsgitre er vigtige at benytte hertil, så man kan afskærme for de områder, hvor man ikke vil have den lille skal udforske. Hertil er der også mange andre ting, man kan sikre sit hjem med. Så Vi anbefaler, at du sikre dit hjem fra farlige kanter og områder som ikke skal være tilgængelige for din lille skat ved ca. 9 måneders alderen.

Til enhver smag
Hos pixizoo tilbyder vi netop det sikkerhedsgitter, som du går og mangler. Vi bestræber os på at have det bedste udvalg af sikkerhedsgitre til jer, og dertil har vi kendte mærker som Baby dan. Så har I altid mulighed for at træffe et godt valg, og hvis I mangler flere ting til at sikre jeres dejlige hjem. Så hop ind og få et samlet tilbud på de produkter, som du ønsker at købe. Ydermere så tilbyder Pixizoo en lang række fordele for vores Plus medlemmer, som fx fri fragt og udvidet reklamationsret, hvilket kan være utroligt betryggende for dig som forældre.