Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Sove/køreposer

Sove/køreposer

Før man har regnet med det, kommer der en tid, hvor den lille gerne vil udforske verdenen udenfor hjemmets trygge rammer. Det skal I på ingen måde frygte! Med en kørepose klar til din baby, kan I tage ud på jeres næste eventyr, uden at det bliver på bekostning af dit barns komfort.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Kørepose til klapvogn, baby jogger og meget mere

Hos Pixizoo finder du et bredt udvalg af køreposer, der passer til forskellige lejligheder. Uanset om turen går til en cafe, eller om forældrene skal tage en løbetur med den lille, kan I finde en sovepose, der passer præcis til jeres ønsker. Kolde efterårs- og vinterdage behøver hermed ikke at komme i vejen for en dejlig familieudflugt. Hos Pixizoo kan I komme i mål med at finde en kørepose til klapvognen, der hjælper den lille med at holde varmen, mens han eller hun er i gang med at holde øje med alle de spændende ting på turen. Derudover kan mange køreposer også bruges til autostole til baby

 

Tryg søvn i varme rammer

Uanset hvilken kørepose I vælger, kan I være sikre på en ting: barnets komfort og sikkerhed kommer i højsædet. Udover at kunne passe til de fleste klapvogne, er køreposernes materialevalg baseret på kriteriet om barnets top-til-tå komfort.

For at være endnu bedre forberedt til en våd ulykke, der har en tendens til at ramme på det mest dårlige tidspunkt, kan man overveje at tilkøbe et vådligger lagen. Så kan du være mere sikker på, at jeres dejlige gåtur ikke bliver ødelagt, da efter et hurtigt og nemt skift, kan den bare fortsætte i behagelige rammer.

 

Køreposer med mange muligheder

De designbevidste forældre kan finde et væld af muligheder hos Pixizoo, der matcher deres stil. Udover at kunne finde en køre/sovepose, der imødekommer jeres design ønsker, er det muligt at vælge blandt mange andre nyttige funktioner.

Mange af de køreposer du finder her, kan tåle både maskinvask og tørretumbling og er på den måde meget nemme at vedligeholde.

Skulle man ønske sig en kørepøse, der ikke sluger alt for meget plads i et i forvejen tætpakket bagagerum eller en rejsetaske, kan man prøve at tage et kig på nogle modeller, der let kan rulles helt sammen, når de ikke er i brug.

 

Gode tilbud til både nybagte og rutinerede forældre hos Pixizoo

Uanset hvilken kørepose I vælger til familiens yngste, har Pixizoo gjort det nemt for jer at handle hos os. Hvis I opdager at varen, som I bestilte online, alligevel ikke var den, I drømte om, kan I gøre brug af vores 365 dages returret. Hvis I derimod er glade for jeres nye kørepose, kan I så overveje, om Pixizoo Plus medlemskab kunne være noget for jer.

Mange forældre ved, at den lilles behov kan ændre sig fra dag til dag, så ikke alle regner med at være klare med deres baby-shopping lige foreløbigt. Hos Pixizoo kan I gøre denne opgave lidt nemmere for jer selv og for pengepungen, ved at optjene point til det næste køb ved at handle som Plus-medlemmer. En kørepose giver jer allerede en god start, så hvorfor stoppe her?