Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Sovedyr

Et sovedyr er den perfekte følgesvend og sovekammerat til dit barn. Det kan nemlig være med til skabe tryghed og nærhed for dit barn, når du som forældre ikke kan være til stede. Så se nærmere på vores store udvalg og find dit barns nye bløde yndlingsven!

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Sovedyret er dit barns trofaste og bløde sovekammerat 

Et sovedyr har stor betydning for dit barn, og kan være med til at skabe tryghed, når dit barn skal sove. Det kan nemlig fungere som et tilknytningsobjekt for dit barn. Det betyder, at dit barn knytter sig til sovedyret, og på denne vis finder en tryghed i dets nærvær, når I som forældre, ikke kan være tilstede.

Dit barn vil ofte knytte sig til det objekt, som ligger i sengen. Et hyggeligt og blødt sovedyr er derfor den perfekte sovekammerat og tilknytningsobjekt, fordi dit barn både kan føle sig tryg og ikke alene, når det er puttet, og skal sove. Derudover får dit barn også en trofast blød ven, som det kan tage med sig under armen, når det er parat til at udforske verden på egen hånd. 

 

Giver mod til at udforske verden

Et sovedyr kan som nævnt skabe tryghed for dit barn, og give mod til at udforske verden. Mange børn får nemlig et tæt bånd til deres yndlings sovedyr eller bamse, og det kan derfor gå hen blive en helt uundværlig følgesvend. Sådan en sovekammerat kan nemlig repræsentere den hjemmelige og trygge base for dit barn, hvilket kan give mod til at turde gå på opdagelse, fordi dit barns tro følgesvend er lige ved hånden – parat til at trøste og give tryghed, hvis det hele bliver lidt for overvældende. 

Et sovedyr er derfor en genial følgesvend at have med sig, når dit barn senere hen skal starte i vuggestue. I den forbindelse kan det være med til at gøre indkøringsfasen nemmere, fordi dit barn stadig kan finde tryghed og trøst, når I som forældre naturligvis ikke kan være tilstede. 

 

Sovedyr i alle farver og former  

Der findes mange forskellige sovedyr, som på hver sin måde kan skabe tryghed og nærvær for dit barn. Hos Pixizoo har vi et stort udvalg af forskellige sovedyr. Vi har blandt andet en sød blæksprutte, som er med til at træne dit barns gribereflekser, og skaber en tryghed med sine fangearme. Derudover har vi forskellige bløde sutteklude, samt hyggelige og skønne krammebamser i alverdens former og farver. Så der er rig mulighed for at finde den helt perfekte følgesved til dit barn, så det kan sove trygt og gå på opdagelse, når tiden er inde til det. 

 

Find dit barns trofaste følgesved til en god pris hos os!

Køb dit barns sovedyr hos os, og få det til en god pris. Vi har nemlig prismatch og prisgaranti, og forsøger altid at give dig den bedste købsoplevelse. Meld dig ind i Pixizoo Plus og få gratis fragt, og en masse andre gode fordele for kun 39kr om måneden. Det kan være skønt med ekstra fordele, når familien forøges med en lille guldklump!