Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Spiseforklæder

Er dit barn gået væk fra amning og over til at spise fast mad? Det er en ny og sjov tid for forældrene, men det er også en tid flydt med lidt ekstra gris. Så vil det nok være værd at overveje spiseforklæder til dit barn.

Det bliver et og spændende eventyr når dit barn skal til at udforske en helt ny verden af mad. Men det er også en periode som kommer med nogle nye udfordringer i hjemmet. Men med nogle lækre spiseforklæder, kan vi måske hjælpe til med at gøre det lidt mindre beskidt hjemme hos dig.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Gør det nemt for dig selv med spiseforklæder.

Din lille øjesten er på dette tidspunkt gået væk fra amning eller sutteflasken og skal nu starte et nyt kapitel i livet med fast spise. Dette er spændende både for dig og dit barn, men det er også en periode som uden tvivl kommer til at medføre noget griseri og oprydning efter spisning, men Rom blev jo ikke bygget på én dag.

Du kan gøre det lidt nemmere for dig selv, ved at udstyre dit barn med noget som dækker tøjet som kan være med til at minimere svineriet. Spiseforklæder afskiller sig fra de klassiske hagesmække ved at de har ekstra beskyttelse til ærmerne.

De moderne spiseforklæder

Her hos Pixizoo har vi et stort udvalg af forskellige spiseforklæder. Du kan f.eks. vælge de populære Done by Deer forklæder. De har lange ærmer og kan ved hjælp af en velcrolås lukkes i nakken. De er også coated på ydersiden som gør dem nemmere at rengøre efter brug.

Du kunne også se nærmere på de praktiske smæktrøjer fra CeLaVi. Forklæderne er lavet af 62% polyester, 38% polyurethan, men er fri for PVC. Der er også en praktisk opsamlingslomme foran på spiseforklædet, som er med til at opsamle de madrester som ikke lige når helt ind i munden.

Er der andre fordele ved spiseforklæder?

Spiseforklæderne tjener også andre nyttige formål. De er praktiske, hvis dit barn f.eks. skal lege med maling. Det er generelt nemt at putte spiseforklæder udenover dit barns hverdagstøj, hvis der skal laves aktiviteter som kan medføre pletter eller andre former for roderi. 

Spiseforklæder kan fås i størrelser helt op til tresårsalderen, så dit barns tøj kan være forsikret på længere sigt. Mange af vores forklæder er designet i mange forskellige materialer, alt fra silikone materialer, til bløde bomuldsmaterialer. Der er noget for enhver smag og situation her hos Pixizoo.

Vi søger for at du får den mest optimal pris?

Hos Pixizoo tilbyder vi prismatch og prisgaranti på hele vores sortiment. Vi vil ikke bare være Danmarks bedste baby- og børneudstyrsbutik. Vi vil også sørge for, at du altid får de bedste priser. Derfor tilbyder vi både prismatch og prisgaranti på hele vores sortiment.

Prisgarantien på Pixizoo.dk betyder, at hvis vi – eller en anden danskejede hjemmeside – sætter en vare ned indenfor 7 dage efter at du har modtaget din vare, vil du få tilbagebetalt differencen. På den måde vil du være sikker på at du får den mest optimale pris på spiseforklæder til dit barn.

Alt du skal gøre, er at sende os en mail på [email protected] med dit ordrenummer og et screenshot af den nedsatte pris på Pixizoo.dk.