• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • 1-3 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • 1-3 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024

BabyBjörn service

Babybjörn service - Et godt valg

Den svenske virksomhed støtter op om dit barns udvikling og de daglige rutiner med den lille.  Det gør de, ved at udvikle sikre funktionelle produkter af god kvalitet, som kan følge dit barn gennem sin udvikling helt op til 3årsalderen. Ønsket og målet er at gøre din hverdag lettere. Babybjörn service er designet og udarbejdet med nyttighed for øje. Det betyder også, at der ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet, sikkerhed eller design. Babybjörn service er lavet til små hænder, så det er nemmere for din lille spirrevip at bruge. Babybjörn service fås i flere forskellige tidløse farver. Kunne du tænke dig flere af brandets lærke produkter? Har du mulighed for at finde andre gode produkter fra Babybjörn hos Pixizoo, som kan gøre din hverdag lettere.

 

Babybjörn service - nemt at rengøre

Babybjörn service er fremstillet i plast, men indeholder ikke stoffet BPA, så du kan trygt lade din guldklump bruge Babybjörn service. Det er let at rengøre, efter dit barn har øvet sig i at spise selv. Du kan både tørre det af med en klud, eller putte det i opvaskemaskinen. Så du kan roligt lade din lille tumling slå sig løs og udvikle sine motoriske evner, uden du skal bruge lang tid på at gøre rent efterfølgende. Tallerkener fra Babybjörn service har desuden en skridsikker gummiliste på undersiden, så tallerkenen bliver stående, og ikke glider frem og tilbage, når dit barn kommer til at skubbe til den. Gummilisten er en fin detalje, som sikrer, at du undgår at den ved et uheld ryger på gulvet, og at du skal til at gøre gulvet rent. Vil du også gerne sikre din lille puslings tøj? kunne du supplere med et praktisk spiseforklæde.

 

Hvad er BPA?

Babybjörn service indeholder ikke BPA. BPA står for stoffet bisphenol A, og er et hormonforstyrrende stof for mennesker. De fleste stoffer får tildelt kategorien ”mistænkt” for at være hormonforstyrrende, men dette stof er med som et af de første på EU’s liste over særligt problematiske stoffer. Det er derfor altid en god idé at være opmærksom på, at dit barns plastgenstande ikke indeholder stoffet. Du kan altid med god samvittighed købe Babybjörn service, da det er BPA-fri.

 

Fordele hos Pixizoo

Ved at handle hos Pixizoo kan du være med til at nyde godt af de mange gode fordele, som hver dag sikres af et dedikeret Pixizoo team. Vi prøver, så vidt som muligt, at sikre os, at du får den bedste pris på lækre vare til dig og din guldklump. Du kan gøre brug af Pixizoo prismatch, som gælder for danske forhandlere både på hjemmesider og i butikker, såfremt at varen er på lager. Det giver dig nemlig mulighed for at gøre opmærksom på, hvis du ser en identisk vare til en billigere pris. Så vil vi matche prisen. Vil du gerne vide mere omkring Pixizoo prismatch og prisgaranti, er du velkommen til at kontakte kundeservice.