• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024

Tommee Tippee sutteflasker og suttehoveder

Tag din sutteflaske med på tur 

Hvis du en gang i mellem er på tur eller ude, hvor du måske ikke lige føler dig godt tilpas med amning, så kan det være en god ide at have en flaske med. De er nemme at opbevare i pusletasken eller barnevognen. 

Husk, at hvis du både ammer og giver sutteflaske, er det en god idé at vælge en flaske med et rundt suttehoved. Man anbefaler også, at den, som giver flasken, holder igen på den. På den måde skal babyen arbejde lige så meget for at få mælken ud af flasken, som når det ammer. 

  

Nemme at rengøre 

Forstil dig søndag aften. I står i køkkenet som mildest talt ligner en slagmark af brugte sutteflasker. Frygt ej! Fordelen ved de fleste sutteflasker er, at du er super nemme at rengøre! Har du en opvaskemaskine, så skiller du bare dine flasker ad, og så smider dem der i. 

Har I ingen opvaskemaskine, så er de stadig super nemme at rengøre! Med den smarte børste specielt udviklet til passe ned i flasken kan du rengøre dine flaske på nul-komma-fem! 

  

Mange forskellige typer 

Det kan være en jungle at finde rundt i hvilken at de mange forskellige typer af sutteflasker, man skal vælge. 

Når du køber sutteflaske, skal du se den som to overordnet dele – en suttedel og en flaskedel. Det er vigtigt, at begge dele er godkendt til mad-opbevaring, og at babyer må sutte på den. 

Det anbefales, at du vælger en suttedel i gummi, når din baby begynder at få tænder. De små tænder kan nemt komme til at bide hul eller stykker af den mere bløde silikone. Udover at du skal være opmærksom på hvilket materiale suttedelen er lavet af. Så er det også vigtigt, at du har for øje hvilken form den har. 

Der findes sutteflasker med: 

-      Runde suttehoveder

-      Flade suttehoveder

-      Ergonomiske suttehoveder (runde med flad spids) 

 

En god ide kan være at vælge et rundt suttehoved, da det hjælpe med at styrke barnets tungen. Da det runde suttehoved hjælper til at holde tungespidsen og tungeroden aktiv, når der gives mad. Se vores store udvalg af glas sutteflasker her.

  

Køb din sutteflaske hos Pixizoo 

Når du køber din sutteflaske hos Pixizoo tilbyder vi et stort udvalg af forskellige typer flasker, som du kan vælge i mellem. Vi har også sørget for, at du kan vælge mellem forskellige pakker, så du nemt kan købe det hele samlet. 

For at sikre dig den bedste pris, tilbyder vi både prismatch og prisgaranti. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder en identisk vare billigere et andet sted i Danmark. Vi matcher med både danske online-priser og priser set i danske butikker.