• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Savlesmække

Savlesmække til små børn

Det er helt normalt at børn savler, og der er også forskellige årsager til, at de gør det. Der er nogle der savler meget, mens de bruger sutten. Andre kan savle meget, fordi de er ved at få tænder, også bliver der dannet mere savl. Andre kan savle rigtig meget fordi de enten har halsbetændelse eller opstød. Man kan heller ikke sige med sikkerhed, hvor længe et barn kommer til at savle. Nogen stopper med at savle tidligt, mens andre børn kan døje med det i flere år. Derfor er det praktisk at have nogle savlesmække, fordi de i de fleste tilfælde bliver brugt ofte.

 

Forebyg at dit barn bliver syg ved at bruge savlesmække

De fleste synes ikke, at det er rart at have vådt tøj på. Når man har vådt tøj på, kommer man også hurtigt til at fryse, og man risikerer at blive syg. Det samme gælder de kære små børn. De skal helst ikke have vådt tøj på og især om vinteren, fordi det kan resultere i, at de bliver forkølede eller får halsbetændelse. Det er en god ide at have savlesmække på, så man fri for at skifte tøj flere gange om dagen. Vi har her på siden savlesmække, hvor du kan købe 1 savlesmæk eller 5 par i en pakke, så du har mulighed for at skifte imellem dem, når de bliver våde.

 

Hvordan skal du vaske dine savlsmække?

De fleste savlsmække skal vaskes ved 40 grader, og nogle kan tåle at blive vasket ved 60 grader. Det er dog mest hensigtsmæssigt at vaske ved 40 grader, da det slider på tøjet at vaske ved høj temperatur. Rigtig mange har opfattelsen af, at tøjet ikke bliver rent medmindre, at de vasker tøjet ved højere grader, men det er ikke altid sandt. Følg altid vaskeanvisningen på savlsmækkene, så du er sikker på, at de forbliver pæne efter vask. Vi anbefaler også, at du vasker de samme farver sammen, så dine savlesmække forbliver pæne i farven.