• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
 • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
Relevans
4 produkter
Lagerstatus
Nulstil
 • (3)
Mærke
Nulstil
Vis alle
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
85,00
119,00
Viser 4 ud af 4 produkter
Vis alle
Relevans
 • Grippy tud-kop, blød tud, 9m+, 300 ml.blå/rød
  Philips Avent
  Grippy tud-kop, blød tud, 9m+, 300 ml.blå/rød
  95,00 DKK
  Lagerstatus
 • Kop med blød drikketud, 200 ml. - Blå
  Philips Avent
  Kop med blød drikketud, 200 ml. - Blå
  85,00 DKK
  Lagerstatus
 • Kop med blød drikketud, 200 ml. - Lilla
  Philips Avent
  Kop med blød drikketud, 200 ml. - Lilla
  85,00 DKK
  Lagerstatus
 • Natural Træningskop 4 mdr.+
  Philips Avent
  Natural Træningskop 4 mdr.+
  119,00 DKK
  Lagerstatus
Side 1 ud af 1 | 4 ud af 4 produkter
1

Philips Avent drikkekopper

Philips Avent drikkekopper - Nr. 1 verden over

Philips Avent er ofte det foretrukne mærke blandt forældre, når det gælder drikkekopper. Baseret på en tilfredshedsundersøgelse foretaget i 2015 er Philips Avent drikkekopper nr. 1 blandt mødre verden over. Takket være deres funktionelle og praktiske design, støtter kopperne barnets udvikling, så de har nemmere ved at lære at drikke på en ny måde - om det er fra flaske til tudekop eller tudekop til voksenkop. Drikkekopperne er nemme at holde om, lækagefri og BPA-fri. Dette vidner om design, der har barnet i fokus. Både sundhedsmæssigt og motorisk. Samtidig kan du som forælder slippe for at bekymre dig om pletter på tøj og møbler med den smarte lækagesikre ventil. 

Philips Avent drikkekopper fås i flere varianter, farver og udviklingstrin. 

 

Gør overgangen fra flaske til kop nemmere

Man siger normalt, at det generelt set tager 15 måneder at omstille et barn fra sutteflaske til kop. Det er altså ikke en hurtig affære. Det kræver tålmodighed og øvelse. Dertil er det også vigtigt at huske, at hvert barn lærer nye færdigheder i forskellige tempoer. Nogle børn er hurtige til at kravle, mens andre er hurtige til at sige deres første ord. Det er altså helt individuelt, hvordan børn udvikler sig. Alle Philips Avent drikkekopper er alders-angivet, men man skal selvfølgelig altid følge sit eget barns tempo. 

 

Guide: Flaske til kop med Philips Avent drikkekopper

Læs herunder hvordan og hvilke Philips Avent drikkekopper du kan bruge til at hjælpe dit barn med at lære at drikke af kop.

 

Start ud med træningskop

En god kop at starte ud med, når dit barn skal gå fra flaske til kop, er træningskoppen. Her lærer barnet nemlig at holde ved håndtag, men drikker stadig fra det velkendte suttehoved. Håndtagene er nemme at holde ved og den har anti-kolik ventil. Koppen er idéel fra 4 måneder op eller når barnet kan sidde op med støtte. 

 

Fra suttehoved til tud

Når dit barn skal lære at drikke af tud, er Philips Avent drikkekopper med tud naturligvis gode at bruge. Disse slags er også drypfrie og BPA-fri. Her er det en god idé stadig at bruge en kop med håndtag. Når dit barn går fra suttehoved til tud, kræver det lidt mere læring, da en helt ny drikke-teknik skal læres. Typisk vil denne overgang ske omkring de 6 mdr, når barnet begynder at få fast føde og sidde i en højstol. 

 

Drikke med sugerør

Når dit barn har mestret drik af tudekop, kan et næste naturligt skridt være at lære dit barn at drikke med sugerør. Her er Philips Avent drikkekop med sugerør god at bruge. Dette skridt vil typisk ske, når dit barn er omkring 9 måneder og kan kravle. Når dit barn lærer at drikke fra et sugerør, vil det udvikle en mere avanceret mundmotorik, som det giver en færdighed, der bruges resten af livet. 

Få en god købsoplevelse hos Pixizoo

Hos Pixizoo går vi op i, at I får en god oplevelse, når I handler på vores webshop. Derfor har vi et kompetent kundeservice team, der står klar til at hjælpe jer, hvis I har spørgsmål. Derudover tilbyder vi prismatch, hurtig levering og 365 dages returret. God shoppelyst!