• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

BBhugme Multipude

Hvad er en multipude?

Det kan være rigtig svært at sove godt når du er gravid. Med en voksende mave, kommer der ofte smerter i ryg og hofter. Benene er urolige og det er svært at falde til ro. Nej, det er ikke let at få en god nattesøvn som gravid. Når du sover skidt, påvirker det både dig og dit barn negativt. En multipude – også kaldet en graviditetspude – kan afhjælpe problemerne.

Specielt udviklet til at støtte og aflaste gravide, er multipuder geniale værktøjer til at hjælpe dig med at sove godt mens du er gravid. Den kan bruges alle tider på dagen lige når du har brug for aflastning. På sofaen mens du tager dig et lille hvil foran tv’et eller når du skal sove om natten.

Når du ikke længere er gravid, kan du bruge graviditetspuder som ammepuder. Så kan du have glæde af dem i lang tid fremover.

Hvordan virker graviditetspuder?

En multipude virker ved, at de lader dig ligge på siden med det øverste ben, hvis du lægger den ved benene. Hvis du lægger den ved ryggen, er det en perfekt lændestøtte. Med en graviditetspude kan du ligge i lige den position, der giver dig mest komfort og undgå tryk på blæren. Så aflaster du nemt de steder på kroppen, der har en tendens til at blive særligt ømme under graviditeten; ryg, hofter og ben.

På den måde giver graviditetspuder dig bedre forudsætninger for en god nattesøvn. De åbner mange muligheder for stillinger, du kan sove i, uden at maven kommer i vejen eller ligger ubehageligt. Graviditetspuderne reducerer almindelige graviditetssmerter og gener som muskelspændinger hvilket giver dig en bedre graviditet. De lader dig også forebygge fremtidige ryg- og hofteproblemer. Så selv hvis du ikke har andet end lette gener, kan en graviditetspude være med til at forhindre, at smerterne udvikler sig yderligere.

Et lækkert udvalg

Med mange anerkendte brugerfavoritter, er vores udvalg med blandt andet BBhugme graviditetspuder. Det kan hjælpe dig med at aflaste krop og slappe af både før og efter din graviditet.