• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
 • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
Relevans
Shop by
Nulstil
 • (2)
 • (2)
Pris
Nulstil
389.00
462.00
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
 • Multipude Juno - Harvest
  Filibabba
  Multipude Juno - Harvest
  389.00 DKK
  Online
  Prismatch
 • Multipude Juno - ivory cream
  Filibabba
  Multipude Juno - ivory cream
  462.00 DKK
  Online
  Prismatch
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Filibabba Ammepude

Mange fordele ved en Filibabba ammepude

Der er mange fordele ved at vælge lige præcis en Filibabba ammepude. Her får du nemlig et produkt, der giver god støtte, men også er allergivenlig og helt fri for skadelige stoffer. Betrækket er i 100% økologisk bomuld, og det kan for en god hygiejne tages af og vaskes ved 40 grader. Filibabba ammepuden holder også formen over tid, selv efter at blive vasket flere gange.

 

Hvis du oplever at din Filibabba ammepude er blevet lidt flad og mangler fylde, kan du putte den i tørretumbleren i 10 minutter ved lav varme og derefter hænge den udenfor i et par timer.

 

Derfor kan en Filibabba ammepude være en god idé

Mange nybagte mødre er glade for ammepuder, fordi de giver en nærmest uundværlig støtte, når du ammer dit barn. Som nybagt mor ammer du flere gange om dagen i en stilling, hvor du nemt kan komme til at spænde i nakke, ryg, skuldre og arme. Det kan blive til mange timer om dagen i samme stilling. Her kan en Filibabba ammepude være en rigtig god støtte, og den kan hjælpe dig med at slappe af under amning. På den måde kan du bedre slappe af og nyde de gode stunder sammen med dit barn, når du ammer. Selvom det hedder en Filibabba ammepude, kan den nemt bruges til andre ting end amning. Den er blandt andet lige så praktisk at bruge, når du giver din baby flaske, her holder du din baby i nogenlunde samme stilling, som ved amning og er her med til at yde støtte og komfort.

 

Et produkt med mange muligheder

Du kan med fordel købe din ammepude under graviditeten. Her kan du nemlig også bruge den som støtte under maven eller knæene. Så har du den også klar, til når din baby kommer. Som dit barn vokser, kan Filibabba ammepuden være et godt supplement til nakketræning, hvis dit barn ikke er så glad for at ligge fladt på maven. Du bruger den ved, at du placerer dit barn på sin mave ovenpå puden og lader din babys hoved hvile på sine arme, så hoved og overkrop bliver løftet op. Herfra kan din baby pludselig se lidt mere af verden, hvilket kan virke som en meget god motivation for din baby. Det bør dog aldrig træde i stedet for nakketræning på maven. Senere hen kan Filibabba ammepuden også bruges som støtte til dit barn, når han eller hun lige har lært at sidde selv, men ofte vælter.

 

Køb din hos Pixizoo

I vores store udvalg af vare fra finder du for eksempel også den populære babynest fra Filibabba. Her på Pixozoo.dk har vi ofte tilbud på mange af vores varer, for at give dig den bedste oplevelse. Ligger du inde med nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores hjælpsomme kundeservice på mail kundeservice@pixizoo.dk eller på telefonnummeret 88 88 74 15.