• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Tiny Republic ammepuder

Hvorfor skal du have en ammepude?

Hvis du lige har fået en lille ny, eller der er en baby på vej, er det helt essentielt, at du har en blød og lækker ammepude. Den er en kæmpe hjælp, når det er spisetid for din baby, men den kan samtidig også bruges til en masse andre ting. En ammepude kan bruges uanset, om din baby er bryst-barn eller flaske-barn. Den bruges blot til at give støtte til dig og babyen under måltidet. Ammepuden gør dermed, at din baby får de bedste, dejligste og mest rolige omgivelser under maden. Ved at købe en ammepude, giver du dig selv og din baby de bedste forudsætninger for behagelige måltider. Her hos Pixizoo.dk har vi samlet et stort udvalg fra kendte og populære mærker såsom BBHUGME.

   

Mere end bare en ammepude

Du kan med fordel anskaffe sig en ammepude allerede under din graviditet. En ammepude kan nemlig have mange andre funktioner end bare at give støtte til dig og din baby under maden. Mange gravide kvinder oplever, at den fyldigere mave giver anledning til en dårligere nattesøvn med meget roderi i sengen for at finde den helt rette stilling. Her kan en ammepude være utroligt behjælpelig. Ammepuden kan lægges mellem knæene og give støtte omkring maven, så din søvn bliver mere behagelig. Derudover kan ammepuden også bruges til at støtte i lænden, når du eksempelvis læser eller ser fjernsyn. Derfor er det super smart at have anskaffet sig en ammepude allerede inden den lille ny er kommet til verden.

   

Her på vores webshop, kan du endda også finde nogle super smarte multipuder. Det ligger jo lidt i navnet, men denne type ammepude er faktisk lavet til, at have flere funktioner som dem vi nævnte tidligere. De fleste af vores multipuder er af det populære mærke BBHUGME. Deres ammepude er nemlig lavet til, at det er en du kan få glæde af i meget længere tid end bare den hvor du ammer dit barn eller får flaske. Den giver som sagt den støtte, du som gravid kan få brug for. Ikke nok med at du kan bruge den under graviditeten, og til når din baby skal ammes eller have flaske, du kan også sagtens bruge den på andre tidspunkter. Det er altid lækkert med en ekstra pude og lidt god støtte, så den kan hurtigt blive en fast inventar og en del af indretningen derhjemme - i det tilfælde er det jo smart, at ammepuderne findes i et væld af fine farver og søde mønstre, så du kan finde den der passer bedst ind i dit hjem.

  

Endnu en ting der gør ammepuden til et multifunktionelt produkt, er at du også kan bruge den til at træne dit barns nakke. Det gør du ved at lægge ham eller hende på maven op af ammepuden. Dette skal du dog tale med din sundhedsplejerske om på forhånd, så du kan finde ud af hvilke nakkeøvelser der er bedst for din baby, og hvornår i skal begynde på dem.

Stort udvalg af ammepuder hos Pixizoo

Vi har et stort udvalg af forskellige ammepuder her hos pixizoo.dk. Så du kan helt sikkert finde en der passer lige præcis til dine og din babys behov. Vi har nemlig i alverdens smukke forskellige farver, mønstre, former og størrelser, så du kan finde den du synes allerbedst om. Desuden har vi ammepuder i alle prisklasser, så du også kan få en der passer bedst ind i dit budget. Derudover kan du finde mange ammepuder fra en lang række forskellige brands.

Vi har blandt andet populære brands som BBHUGMEDone by Deer, Filibabba, Sebra og mange, mange flere. Derfor kan du med fordel udforske denne side og se om vi har en ammepude fra dit yndlings brand. God jagt! Det kan ske, at der bliver spildt på ammepuden, og så er det smart at de fleste har aftageligt betræk, som kan smides i vaskemaskinen. Du kan læse hvordan det skal vaskes på huskesedlen som er syet fast i betrækket. Det aftagelige betræk giver dig desuden mulighed for at skifte ud i looket på din ammepude, ved at købe flere forskellige betræk du kan skifte ud med.