• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
 • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
Relevans
2 produkter
Shop by
Nulstil
 • (1)
 • (1)
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
525,00
649,95
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
 • Sengerand - Frappé
  Filibabba
  Sengerand - Frappé
  525,00 DKK
  Lagerstatus
  Prismatch
 • Sengerand - Pearl Blue
  Filibabba
  Sengerand - Pearl Blue
  649,95 DKK
  Lagerstatus
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Filibabba Sengerand

Lokal verdensklasse

Filibabba er et lokalt designbrand med skandinavisk stil i verdensklasse. Brandet har deres base i Aarhusområdet, men de sælger deres populære varer over store dele af verdenen. De startede ud i 2015, hvor de lancerede deres første kollektion og dermed den første babynest på det danske marked. Er du interesseret i Filibabba babynest kan du finde den her. Brandet har udover deres stilede og funktionelle design også stor fokus på miljøet, og de bruger bæredygtige materialer til produktionen af deres produkter. Herunder også Filibabba sengerandene.  

 

Hvorfor en Filibabba sengerand?

Der er flere gode grunde til at købe en af Filibabba sengerandene. De er med til at skabe en hyggelig hule for din baby, hvilket helt nyfødte børn godt kan lide, speciel i starten. Det afskærmer dem fra omverdenen, der ellers kan virke meget stor og overvældende. Hvilket også kan være med til at gøre det nemmere, at få dit barn til at falde til ro og falde i søvn. Med en Filibabba sengerand sikre du også mod den hårde kant på sengen. Har du en tremmeseng undgår du med en Filibabba sengerand, at dit barn for arme og ben i klemme mellem tremmerne. Sidst men ikke mindst sørger randen også for, at din baby ikke bliver udsat for alt for meget træk, mens han eller hun ligger og sover. Derudover er Filibabba sengeranden produceret i 100% økologisk GOTS certificeret bomuld. Når den skal vaskes tager du madrassen ud og skånevasker betrækket ved 30 grader.

 

Det flotte skandinaviske design

Filibabba sengeranden er praktisk, men kan også fås i nogle super flotte designs. Med en af dem kan du sætte stil på dit barns tremmeseng. Filibabba sengerandene er lavet til at passe i de fleste børnesenge, samtidig med at den passer ind i indretningen på børneværelset. Filibabba sengerande er nemlig designet i skandinaviske designs, der er en sikker favorit hos både børn og voksne. Har du brug for sengetøj, der passer til kan du finde Filibabba sengetøj her, og hvis du mangler noget til indretningen, anbefaler vi at du tager et kig på Filibabba luftballonerne her.

En Filibabba sengerand kan nemlig være med til at gøre dit barns tremmeseng lidt mere hyggelig. Det ser hyggeligt ud, men den er også med til at skabe tryghed for dit barn. Det gør den ved at den bløde rand er med til at skabe en beskyttende rede, der skærmer dit barn fra omverden og beskytter mod hårde sengekanter.


Filibabba sengerand hos Pixizoo

Når du handler ved Pixizoo vil vi gerne gøre lidt ekstra for, at får den bedst mulige oplevelse. Hvis du melder dig ind i Pixizoo Plus, giver vi dig endnu flere fordele. Du får blandt andet gratis fragt på alle dine ordre, sammen med en række andre specifikke tilbud og medlemsfordele. Du kan læse mere om fordele og betingelser for Pixizoo Plus her. Har du nogen spørgsmål til os, er du hjerteligt velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail kundeservice@pixizoo.dk eller på telefonnummeret 88 88 74 15.