• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
 • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
Relevans
Shop by
Nulstil
 • (1)
Viser 3 ud af 3 produkter
Vis alle
Relevans
 • Sengerand, kapok, blossom pink
  Sebra
  Sengerand, kapok, blossom pink
  899.00 DKK
  Online
  Nyhed
 • Sengerand, kapok, nordic blue
  Sebra
  Sengerand, kapok, nordic blue
  899.00 DKK
  Online
 • Sengerand, kapok, jetty grey
  Sebra
  Sengerand, kapok, jetty grey
  899.00 DKK
  Online
Side 1 ud af 1 | 3 ud af 3 produkter
1

Sebra Sengerande

Hvad gør en Sebra sengerand godt for?

Måske tænker du: hvad er det, og hvad er formålet overhovedet? En Sebra sengerand er en tyk skummadras med et stofbetræk, der placeres i tremmesengen langs dens inderside. De er produceret i topkvalitet med slidstærkt og blødt stof, som er aftageligt og vaskbart. Med en Sebra sengerand kan du gøre pladsen i dit barns seng mindre, og dermed mere tryg at være i. Er dit barns seng en med tremmer, kan en Sebra sengerand samtidig forhindre, at dit barn får hverken arme og ben i klemme mellem tremmerne om natten. Det kan dermed være en fordel at anskaffe sig, hvis dit barn er typen, der mosler meget rundt i sengen under sin søvn. 

Med en Sebra sengerand kan du skabe trygge, beskyttende og ikke mindst rolige rammer for dit barn, når det er sengetid. 

          

Plej din Sebra sengerand

Det er formentlig langt fra ofte, men det kan jo hænde, at du er nødt til at rengøre din Sebra sengerand. Dette kan også sagtens lade sig gøre, trods dens lidt besværlige størrelse! 

Men er du i tvivl om, hvordan du skal bære dig ad, så læs med her. Betrækket, der er lavet i lækker bomuld, og som omgiver den tykke skummadras kan nemt tages af ved hjælp af lynlåsen. Betrækket kan derefter vaskes i vaskemaskinen, og må endelig ikke tørretumbles. Husk, at kigge efter på produktet, hvilke grader den må vaskes på. Hvis du gerne vil rengøre selve fyldet, skal du håndvaske det, og igen - ingen tørretumbling.  

          

En skøn søvn med skønt interiør

Sebra sengeranden er som skabt til den kendte og elskede Kili seng, der er en relancering af Juno sengen. Sengen er uhyre funktionel, da den bl.a. kan justeres i højden, men også kan trækkes ud til en juniorseng.

En god nats søvn starter med de rette omgivelser. Du har sengen, du har snart sengeranden, men hvad med sengetøjet? Vidste du, at vi i vores store sortiment også har Sebra sengetøj? Ligesom deres andre produkter vil du opdage, at deres sengetøj er i moderne farver, smukke motiver, der helt sikkert vil betage dit barn og alt sammen med et stort fokus på høj kvalitet. Så udrust dit barn til et helt igennem sikkert og komfortabelt eventyr til drømmenes rige. 

       

Få endnu flere fordele med Pixizoo Plus!

Har du brug for vejledning skal du endelig ikke tøve med at kontakte os! Vores dygtige team i kundeservice sidder klar til at besvare dine spørgsmål i hverdagene på kundeservice@pixizoo.dk eller 88 88 74 15. Vil du gerne finde svar uden for åbningstiderne kan du besøge vores side med oftest stillede spørgsmål.

Som kunde hos os, har du mulighed for at benytte dig af vores mange fordele såsom prisgaranti, prismatch og 365 dages returret. Men vidste du, at vi faktisk også har en kundeklub? Kundeklubben hedder Pixizoo Plus, og kan især være fordelagtig for dig, som handler jævnligt hos os. For som medlem af kundeklubben får du endnu flere fordele, selvom man skulle tro det ikke var muligt. For eksempel får du GRATIS FRAGT på alle dine ordrer! Men udover det, kan du også få eksklusive rabatter, konkurrencer, udvidet reklamationsret, og mulighed for at optjene bonuskroner.