Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Størrelse
 1. 80 (1)
 2. 98 (1)
 3. 116 (1)
Pris
 1. kr210
  kr500

Termotøj til børn

Er det begyndt at regne og blive koldt udenfor? Hvis svaret er ja, så skulle du måske overveje at kigge efter termotøj og softshell til børn. Især i drilsk vejr, er det godt at overveje termotøj og eller softshell til dit barn.
 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Hold regnen væk fra ungerne med termotøj og softshell til børn

Hvis vejret er omskifteligt og børnene stadig skal ud og lege i regnen, er det en god ide at iføre dem noget som kan stå imod vejret. Termotøj og softshell til børn er på hver deres måde, designet til at holde dit barn varmt og tørt, selv i det mest omskiftelige vejr.

Termotøj og softshell til børn beskytter imod sensommeren og efterårets turmulte vejr, men på meget forskellige måder. Derfor skal du sætte dig ind i, hvad dit barn har brug for. Hos Pixizoo finder du altid et stort sortiment af termotøj til børn fra de mest populære mærker - altid til skarpe priser.

   

Hvad skal jeg vælge imellem, når der både er softshell og termotøj til børn?

Det er ikke noget rigtigt eller forkert, når du står mellem valget af termotøj og softshell til børn. Der er fordele og ulemper ved begge produkter. Termotøjet er med til at isolere imod kulden, men er i sig selv ikke designet til at holde vandet væk fra kroppen. Dette kan dog hurtigt løses hvis du putter noget regntøj udover termosættet. Hvis du står og mangler regntøj til dit barn, kan du se vores udvalg her.

  

Softshell, er modsat termotøjet, meget vandafvisende og det er også godt til at isolere imod kluden. Det er dog ikke helt ligeså varmt som termotøjet. Dette kan man komme udenom ved at komme noget ekstra varmt tøj på indenunder softshell-sættet. 

  

Er der andre fordele ved at vælge termotøj og softshell til børn?  

Det korte svar er ja. Både termotøj og softshell til børn er blevet hyldet for at være let anvendelig for børne i instruktionerne da de har nemt ved selv at tage tøjet af og på. Dette er ikke kun en fordel for pædagogerne, men det er også med til at styrke dit barn selvstændighed. 

Termotøj og softshell til børn, er ikke kun egnet til, når det bliver koldt udenfor, det er også fremragende til forårsvejret. Termotøj og softshell til børn er godt til ungerne hvis du er lidt usikker på vejret. Selvom solen skinner, kan der godt forekomme lave temperaturer, med udsigt til regn.

  

Har du yderlige spørgsmål til termotøj?

Her hos Pixizoo ligger vi inde med nogle lækre kvalitetsmærker indenfor termotøj og softshell til børn. Du kan blandt andet vælge mellem, Quiltet termojakke fra Mads Nørgaard eller den lige så stilrene Softshell, Jacket Carlo fra WEAT. Hvad en der passer til dit barns behov, så kan du være sikker på, at du går det våde vejr godt i møde med termotøj og softshell til børn.

  

Har du spørgsmål til vores varer eller levering, kan du læse nærmere på vores hjemmeside lige her. Ellers kan du ringe til vores dejlige kundeservice, som altid ser frem til at hjælpe dig med dine problemer. De kan kontaktes på Tlf.: 88 88 74 15.