Crazy Days - Vanvittige priser

Tipi telte

Mærke
 1. KIDS CONCEPT (5)
 2. ROOMMATE (3)
Farve
 1. GulGul (1)
 2. HvidHvid (2)
 3. LyserødLyserød (1)
Pris
 1. kr200
  kr1200

Tipi telte

Der er intet så skønt, som at se sit barn have det sjovt og sprudle af kreativitet og latter. Her finder du et bredt udvalg af tipi telte, som er klar til at blive dit barns bedste opholdssted, når det kommer til leg og hygge. Der er bredt udvalg, hvad angår mærker, designs og farver, så det eneste der mangler nu er, at du finder netop din favorit! Gå på opdagelse i vores store udvalg af tipi telte fra populære brands herunder.

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Tipi telte til børn

Ingen mennesker er ens og det samme gælder vores udvalg at tipi telte. Hos pixizoo finder du et bredt udvalg af tipi telte, så mon ikke der er en som falder i god smag. Vi tilbyder både tipi telte i forskellige farver og med eller uden mønster. Så er du til de mere nedtonede farver eller må der gerne være gang i den, så vil du helt sikkert kunne finde det perfekte telt til dit barn i vores sortiment. Fælles for dem alle er, at konceptet er det samme – nemlig at skabe en hulestemning, hvor alverdens leg, afslapning, hygge og kreativitet kan slippes løs. Et tipi telt er en god accessoires til børneværelset og det er kun fantasien som sætter grænser for, hvad teltet kan bruges til. Mange af vores tipi telte kommer i en smart opbevaringspose, så du nemt kan slå teltet sammen og pakke det væk, hvis du som forælder synes at pladsen er trang, og ikke vil have det stående fremme hele tiden.

   

LÆS OGSÅ: ”Inspiration til børneværelset”.

   

Tipi telte fra forskellige brands

Hos Pixizoo tilbyder vi tipi telte fra populære brands som: Roommate, Tiny Republic, Bloomingville, Kids Concept og KidKraft. Vi sælger dem naturligvis til markedets bedste priser. For hos os ved vi udmærket godt, hvor dyr en fornøjelse det er at være forælder – også selvom det er alle pengene værd i den sidste ende.

     

LÆS OGSÅ: “Hvad koster det at blive forælder?”.

   

Tipi teltet kan bruges af dit barn i mange år, da den kan anvendes i mange forskellige sammenhænge. 

   

Tipi legetelte er indbegrebet af hygge

Tipi telte har den gode egenskab, at de kan benyttes inde såvel som ude. Dog anbefales det, at pakke teltet sammen efter brug, hvis det står udenfor, da teltet ellers hurtigt kan blive beskadiget af regn, slud, blæst eller sollys. Tipi telte er fantastiske til at skabe en hyggelig hulelignende stemning, hvor du og dit barn rigtig kan hygge jer med dyner og puder, og måske en dejlig varm kop kakao på en vinteraften eller et koldt og friskt glas hyldeblomstsaft på en sommerdag ude i haven.

  

Børn elsker huler og kan ikke få nok af dem! Forestil dig en dag i biografens tegn, hvor dit barn og dets venner ligger med godter og popkorn imens de ser deres yndlingsfilm på fjernsynet eller en tablet. Det må da siges at være hyggestunder i den bedste sendetid. Et tipi telt er med til at skabe gode minder hos dit barn, som altid vil blive husket.

   

Læring med morskab og fornøjelser

Tipi teltene er den ideelle kickstarter til leg, læring og morskab. Her er det kun fantasien der sætter grænser for, om der skal leges cowboy og indianer med vennerne eller spilles et hæsblæsende brætspil. Samtidig er tipi teltet et oplagt sted at ligge stille og roligt og læse spændende bøger til oplæsning eller hvis dit barn er nået den alder, hvor de selv kan begynde at læse med lidt efter lidt. En ting er sikkert, og det er, at mulighederne er mange ved investering af et tipi telt. Ved leg og læring kræves det samtidig, at kroppen og hjernen får en pause, og her er tipi teltene perfekte til at skabe ro omkring dit barn, så dit barn kan slappe af og nyde en god lur, og være frisk og udhvilet til resten af dagen.

   

Tilbehør til et tipi telt

De fleste tipi telte indeholder en tynd bund, så barnet ikke sidder direkte på gulvet. Dog kan det stadig være hårdt for numsen, hvis teltet f.eks. er placeret på et trægulv eller fliser. Tilføj derfor et smart gulvtæppe, som tipi teltet kan placeres oven på. Eller skab en bund af blødt legegulv, som sikrer at dit barn ikke bliver kold, når der skal leges på gulvet i længere tid. Hvis teltet skal bruges til at sove lur i, er det også vigtigt, at der er et blødt underlag.

   

Eventyrlige godnathistorier

Elsker dit barn at få læst godnathistorier og skal det helst være i hyggelige omgivelser, så kan tipi teltet også bruges. Skab en eventyrlig og hyggelig atmosfære inde i teltet, ved hjælp af en lille lyskæde som kan hænges i toppen af teltet, små pyntepuder som skaber hygge og måske en blød bamse til at putte med. 

   

Rengøring af tipi telte til børn

Vi anbefaler at du altid tjekker vaskeanvisningen på dit tipi telt. Da de fleste tipi telte er lavet af bomuld kan du komme rigtig langt med en fugtig klud, hvis uheldet skulle være ude. Har tipi teltet været ude for det helt store uheld, med spildt sodavand eller andet, er det ikke sikkert at en fugtig klud er nok til at kunne få det af. Her vil det være en god ide, at smide det en tur i vaskemaskinen. Dog er det ikke alle tipi telte som kan tåle at komme i vaskemaskinen. Læs gerne på teltets vaskeanvisning inden du kaster dig ud i det. Lad altid teltet lufttørre efter evt. vask i vaskemaskinen. Efter teltet har været en tur i vaskemaskinen, kan det hurtigt komme til at se meget krøllet ud. Giv stoffet en tur med dampmaskinen eller strygejernet efter vask, og det vil komme til at se fint og glat ud igen.

   

Vi står klar til at hjælpe dig!

Hos Pixizoo gør vi en dyd ud af at hjælpe alle forældre med at finde lige præcis det de søger eller står og mangler, uanset om det er et tipi telt, en autostol, en babyalarm eller noget helt fjerde. Så hvis du skulle brænde inde med nogle spørgsmål omkring dit køb, så sidder vi altid klar på telefonen eller mail. Husk også at du kan tage et kig på vores Pixizoo blog, for at se produktanmeldelser, opskrifter eller bare blive inspireret i vores skønne Pixizoo-univers.