SIDSTE CHANCE | Stærkt begrænset antal | Se her

Tripp Trapp

Den ikoniske Tripp Trapp højstol blev skabt helt tilbage i 1972, og er en af Stokkes mest succesfulde serier. Den er kendt og elsket for dens perfekte ergonomi, som både støtter dit barns ryg og fødder. Ydermere er højstolen yderst praktisk, da dens smarte indstillingsmuligheder gør det muligt at udvide stolen i takt med, at barnet vokser. Derfor er den det oplagte valg inden for barnestole.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Den klassiske højstol 

Er du på udkig efter en ægte klassiker, som kan bruges over flere generationer? Og vil du have det bedste af det bedste til dit barn? Så er Tripp Trapp stolen det oplagte valg for dig. 

Det er en ægte klassiker, som i mange år har prydet de danske hjem. Det er en højstol, der er elsket af kvalitetsbevidste forældre, som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken design eller funktion. 

Her på siden finder du altid et stort udvalg af den tidløse højstol i forskellige farver. Du kan tilmed også finde diverse tilbehør til stolen, så du får den ultimative højstol til dit barn. Eksempelvis vil du kunne finde et stort udvalg af Tripp Trapp hynder til højstolen lige her. For nemheds skyld, har vi inddelt vores kæmpe udvalg indenfor Tripp Trapp i forskellige underkategorier. For eksempel har vi i vores kategori med tilbehør til højstolen samlet alt ekstra udstyr, der hører til stolen.  

       

Tripp Trapp forener familien

Stokke, producenten bag Tripp Trapp stolen, er god til at indtænke smarte løsninger, som bringer børn og forældre tættere sammen. Derfor er designet på stolen tilpasset højden på et almindeligt spisebord, så barnet bringes med til bords. 

Dette er med til at skabe nærhed og fællesskab, samtidig med at dit barn lærer og udvikler sig hurtigere, da det får lov til at aflæse og kopiere forældres og søskendes adfærd. 

Tripp Trapp stolen er fremstillet af de bedste materialer og med respekt for miljøet – Stokke er nemlig særligt kendt for deres holdning til bæredygtighed, da de ønsker at bidrage til at videregive et sundt miljø til fremtidens generation af børn og familier.

        

Tripp Trapp – Det ergonomiske valg

Tripp Trapp højstolen er kendt for dens mange forskellige indstillingsmuligheder, som gør det muligt at justere stolen efter behov. Dermed opnås en optimal siddestilling med god bevægelsesfrihed og støtte for både fødder og ryg. Når stolen først er justeret korrekt, kan du være sikker på, at dit barn sidder behageligt og ergonomisk korrekt uanset alder og udvikling. Ønsker du at dit barn kan være med ved spisebordet som spæd, kan du tage et kig på vores side med Tripp Trapp newborn set

Når dit barn er begyndt at kunne sidde selv, men hvor balancen stadig kan være en udfordring, kan et baby sæt sikre, at dit barn sidder trygt og sikkert med til bords

       

Pixizoo giver en god pris og kundeservice!

Vi elsker at yde en god kundeservice og den bedst mulige pris. Derfor tilbyder vi for eksempel prismatch, så du kan få den bedste pris lige her! Så er du på udkig efter et Tripp Trapp tilbud behøver du ikke søge mere! Skal du købe stort ind, kan du også vælge at få et uforpligtende tilbud - du udfylder bare formularen med de produkter du drømmer om, også vender vi tilbage med en favorabel samlet pris. 

Hos Pixizoo.dk bestræber vi os på at være konkurrencedygtige, ikke kun på priserne, men også når det kommer til selve kundeservicen. Derfor tager vi os altid den nødvendige tid til at besvare spørgsmål fra vores kunder. Har du spørgsmål skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores kundeservice på [email protected].

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×