Få et uforpligtende tilbud her

Tripp Trapp

Den ikoniske Tripp Trapp højstol blev skabt tilbage i 1972, og har siden dengang været en af Stokkes mest succesfulde serier. Med en perfekt ergonomi, der både støtter barnets ryg og fødder, gør den til det oplagte valg indenfor barnestole. Ydermere har højstolen flere indstillingsmuligeder, som sikrer, at stolen kan udvides i takt med, at barnet vokser. Den mest populære farve er den Den sorte Tripp Trapp stol. Find tilbehør og den tidsløse Tripp Trapp højstol i den farve der vil passe dit hjem bedst lige her!

Side:
  1. Side 1 af 2

Om Tripp Trapp

 

 

Den klassiske højstol

Tripp Trapp højstolen, som har den perfekte ergonomi, ved at den støtter barnet, både på fødder og i ryggen. Har flere indstillingsmuligheder, så den kan udvides efter som barnet vokser. Højstolen fås i flere tidsløse farver. Tripp Trapp går ikke på kompromis med kvaliteten, da den er lavet af massiv bøgetræ og derefter lakeret, så den yderst nem at gøre ren. Der kan købes en del tilbehør til højstolen, såsom hynder og plastic sæde.

 

Tripp Trapp er STOKKEs stilfulde Classic højstole til børn, som er i den fineste kvalitet og meget anset blandt kvalitetsbevidste mødre.