Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

Tripp Trapp

Den ikoniske Tripp Trapp højstol blev skabt helt tilbage i 1972, og har siden dengang været en af Stokkes mest succesfulde serier. Den er kendt og elsket for dens perfekte ergonomi, som både støtter barnets ryg og fødder, og den er derfor det oplagte valg inden for barnestole. Ydermere er højstolen yderst praktisk, da dens smarte indstillingsmuligheder gør det muligt at udvide stolen i takt med, at barnet vokser. Her får du således en højstol, som kan bruges lige fra, at barnet er helt spæd og mange år frem i tiden.

Side:
  1. Side 1 af 2

Om Tripp Trapp

 

 

Den klassiske højstol

Tripp Trapp er Stokkes stilfulde højstole til børn. Det er en ægte klassiker, som i mange år har prydet de danske hjem. Den er af en særdeles god kvalitet og den er derfor elsket af kvalitetsbevidste forældre, som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken design eller funktion. Stolen er egnet fra, at barnet er helt lille og herefter kan den indstilles i både siddehøjde og -dybde, så den så at sige vokser med barnet. Dét, kombineret med dens gode kvalitet, gør, at højstolen kan bruges mange år frem i tiden. Vælger du stolen i en neutral farve, kan den på et senere tidspunkt bruges til enten lillebror eller lillesøster, hvis det engang viser sig at blive aktuelt. Så er du på udkig efter en ægte klassiker, som kan spænde over flere generationer? Og vil du have det bedste af det bedste til dit barn? Så er Tripp Trapp stolen det oplagte valg for dig.

 

Tripp Trapp – det ergonomiske valg

Tripp Trapp højstolen er kendt for dens mange forskellige indstillingsmuligheder, som gør det muligt at justere stolen efter behov. Dermed opnås en optimal siddestilling med god bevægelsesfrihed og støtte for både fødder og ryg. Stolen er ydermere udstyret med en stabil fodplade, som giver dit barn mulighed for at bevæge sig på stolen. Denne bevægelsesfrihed er med til at stimulere barnets motoriske udvikling og samtidig sikre stabilitet og sikkerhed. Når stolen først er justeret korrekt, kan du være sikker på, at dit barn sidder behageligt og ergonomisk korrekt uagtet alder og udvikling.

 

Stokke – bæredygtighed på den smarte måde

Stokke, producenten bag Tripp Trapp stolen, er gode til at indtænke smarte løsninger, som bringer børn og forældre tættere sammen. Derfor er designet på stolen tilpasset højden på et almindeligt spisebord, så barnet bringes med til bords. Dette er med til at skabe nærhed og fællesskab, samtidig med at dit barn lærer og udvikler sig hurtigere, da det får lov til at aflæse og kopiere forældres og søskendes adfærd. Ydermere kan du være sikker på, at Tripp Trapp stolen er fremstillet af de bedste materialer og med respekt for miljøet – Stokke er nemlig særligt kendt for deres holdning til bæredygtighed, da de ønsker at bidrage til at videregive et sundt miljø til fremtidens generation af børn og familier.

 

Et stort udvalg af Tripp Trapp

Her på siden finder du altid et stort udvalg af den klassiske og tidløse Tripp Trapp stol. Stolen er som standard produceret af massivt bøgetræ, hvilket gør produktet yderst stabilt. Derefter lakeres højstolen med en flot farve, som både er med til at give stolen sit eget særpræg samt en rengøringsvenlig overflade. Vores stole kommer i et væld af tidløse farver, så du har rig mulighed for at finde en stol, som matcher jeres boligindretning.

Derudover har du også mulighed for at tilkøbe smart ekstraudstyr og tilbehør til stolen, for på den måde at tilpasse den til lige netop dit barns alder og behov. Blandt vores store udvalg finder du blandt andet hynder, plastiksæder, bakker og puder, som bidrager til den gode komfort. Vores udvalg bærer præg af mange forskellige farver og motiver, så uanset om du er på udkig efter ting i typiske drenge- og pigefarver eller noget mere kønsneutralt, så er du kommet til det helt rigtige sted.

 

Konkurrencedygtige priser og god service

Her i Pixizoo er det vigtigste for os, at vores kunder går herfra med et smil på læberne. Derfor bestræber vi os på at være konkurrencedygtige ikke kun på priserne, men også når det kommer til selve kundeservicen. Derfor tager vi os altid tager den nødvendige tid til at besvare samtlige af vores kunders spørgsmål. Vi ved nemlig, at det som nybagt forælder kan være en kæmpe udfordring at finde rundt i det store hav af mærker og produkter – derfor ønsker vi at klæde vores kunder så godt på som muligt, så de på et kvalificeret grundlag kan træffe de rette beslutninger.

 

Så skulle du sidde inde med nogen former for spørgsmål til vores Tripp Trapp produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten kontakte os via chat, telefon: 88 88 74 15 eller mail: [email protected] Her sidder vores kompetente og dygtige medarbejdere altid klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og dit barn.

 

 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×