Op til 50 % på Voksi køreposer | Begrænset antal - Slå til nu! | Se dem her

Tripp Trapp

Den ikoniske Tripp Trapp-højstol blev skabt helt tilbage i 1972, og har siden dengang været en af Stokkes mest succesfulde serier. Den er kendt og elsket for dens perfekte ergonomi, som både støtter barnets ryg og fødder, og den er derfor det oplagte valg inden for barnestole. Ydermere er højstolen yderst praktisk, da dens smarte indstillingsmuligheder gør det muligt at udvide stolen i takt med, at barnet vokser. Her får du således en højstol, som kan bruges lige fra barnet er helt spæd og mange år frem i tiden.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Den klassiske højstol

Tripp Trapp er Stokkes stilfulde højstole til børn. Det er en ægte klassiker, som i mange år har prydet de danske hjem. Den er af en særdeles god kvalitet og den er derfor elsket af kvalitetsbevidste forældre, som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken design eller funktion. 

 

Stolen er egnet fra, at barnet er helt lille, og herefter kan den indstilles i både siddehøjde og -dybde, så den så at sige vokser med barnet. Dét, kombineret med dens gode kvalitet, gør, at højstolen kan bruges mange år frem i tiden. 

 

Vælger du stolen i en neutral farve, kan den på et senere tidspunkt bruges til enten lillebror eller lillesøster, hvis det engang viser sig at blive aktuelt. Så er du på udkig efter en ægte klassiker, som kan bruges over flere generationer? Og vil du have det bedste af det bedste til dit barn? Så er Tripp Trapp-stolen det oplagte valg for dig.

 

Tripp Trapp – Det ergonomiske valg

Tripp Trapp-højstolen er kendt for dens mange forskellige indstillingsmuligheder, som gør det muligt at justere stolen efter behov. Dermed opnås en optimal siddestilling med god bevægelsesfrihed og støtte for både fødder og ryg. 

 

Stolen er ydermere udstyret med en stabil fodplade, som giver dit barn mulighed for at bevæge sig på stolen. Denne bevægelsesfrihed er med til at stimulere barnets motoriske udvikling og samtidig sikre stabilitet og sikkerhed.

 

Når stolen først er justeret korrekt, kan du være sikker på, at dit barn sidder behageligt og ergonomisk korrekt uanset alder og udvikling.

 

Stokke – Bæredygtighed på den smarte måde

Stokke, producenten bag Tripp Trapp-stolen, er god til at ind tænke smarte løsninger, som bringer børn og forældre tættere sammen. Derfor er designet på stolen tilpasset højden på et almindeligt spisebord, så barnet bringes med til bords. 

 

Dette er med til at skabe nærhed og fællesskab, samtidig med at dit barn lærer og udvikler sig hurtigere, da det får lov til at aflæse og kopiere forældres og søskendes adfærd. 

 

Ydermere kan du være sikker på, at Tripp Trapp-stolen er fremstillet af de bedste materialer og med respekt for miljøet – Stokke er nemlig særligt kendt for deres holdning til bæredygtighed, da de ønsker at bidrage til at videregive et sundt miljø til fremtidens generation af børn og familier.

 

Tripp Trapp på Pixizoo.dk

Her på siden finder du altid et stort udvalg af den klassiske og tidløse Tripp Trapp-stol i forskellige farver. Du kan tilmed finde diverse tilbehør til stolen, så du får den ultimative højstol til dit barn. 

 

Hos Pixizoo.dk bestræber vi os på at være konkurrencedygtige, ikke kun på priserne, men også når det kommer til selve kundeservicen. Derfor tager vi os altid den nødvendige tid til at besvare spørgsmål fra vores kunder. 

 

Skulle du derfor sidde inde med spørgsmål eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte vores super søde og kompetente kundeservice, som altid sidder klar til at hjælpe dig med et smil. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×