Summer Shop! ☀ Spar 25% ekstra på tusindvis af varer

Tripp Trapp®

Tripp Trapp® er en genial højstol, som revolutionerede barnestolskoncept tilbage i 1972, da den blev lanceret. Den er designet til at passe til højden på dit spisebord,
så din baby kommer med ind i familien og kan lære og udvikle sig sammen med jer. Det intelligente, justerbare design giver bevægelsesfrihed,
idet både sæde og fodstøtte kan justeres i højden og i dybden. Når stolen er justeret korrekt, sidder dit barn behageligt og ergonomisk korrekt uanset alder.

Alle tripp trapp varer tripp trapp højstole bøg tripp trapp højstole eg
tripp trapp tilbehør tripp trapp hynder tripp trapp babysæt
tripp trapp newborn sæt tripp trapp sættilbud

Den klassiske højstol 

Er du på udkig efter en ægte klassiker, som kan bruges over flere generationer? Og vil du have det bedste af det bedste til dit barn? Så er en Tripp Trapp stol det oplagte valg for dig. 

En Tripp Trapp stol er en ægte klassiker, som i mange år har prydet de danske hjem. Det er en højstol, der er elsket af kvalitetsbevidste forældre, som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken design eller funktionalitet. Den ikoniske Tripp Trapp stol bringer dit barn til spisebordet og tættere på familien. Med justerbar sidde- og fodplade, kan du justere stolen så den passer til dit barn og kan vokse i takt med ham eller hende. Tripp Trapp højstolen er især kendt for sin suveræne ergonomiske støtte og det tidsløse design.   

LÆS OGSÅ: “Kom godt i gang med skemad til din baby”. 

Her på siden finder du et stort udvalg af den tidløse Tipp Trapp højstol i mange forskellige farver. Du kan tilmed også finde diverse tilbehør til stolen, så du får den ultimative højstol til dit barn. Eksempelvis vil du kunne finde et stort udvalg af Tripp Trapp hynder til højstolen lige her. Med de fine Tripp Trapp hynder, kan du skabe en personlig højstol til dit barn, samtidig med han eller hun sidder behageligt blødt, når I sidder til bords. Tripp Trapp hynderne kan fås i farverige mønstre eller fine ensfarvede puder, der passer til enhver smag. Se udvalget af Tipp Trapp hynder her

For nemheds skyld, har vi inddelt vores store udvalg af Tripp Trapp tilbehør i forskellige underkategorier. For eksempel har vi i vores kategori med tilbehør til højstolen samlet alt ekstraudstyr, der hører til stolen. Her finder du blandt andet et Tripp Trapp bakkebord, som kan sættes på højstolen. Du finder også en Tripp Trapp sele, som giver dit barn fri bevægelighed til at spise og lege, men samtidig holdes han eller hun sikkert fast i stolen. Selen er nem at justere og er designet med 5 punkter. Se mange flere tilbehørsvarer til Tripp Trapp her. 

   

Tripp Trapp forener familien

Stokke, producenten bag Tripp Trapp stolen, er god til at indtænke smarte og praktiske løsninger, som bringer børn og forældre tættere sammen, og skaber en tættere relation blandt familie til spisetid. Derfor er designet på stolen tilpasset i højden på et almindeligt spisebord, så dit barn bringes med til bords i måltiderne. Se alle produkterne til spisetid her.

Dette er med til at skabe nærhed og fællesskab, samtidig med at dit barn lærer og udvikler sig hurtigere, da han eller hun får lov til at aflæse og kopiere dig som forælder og måske sine søskendes adfærd.  

LÆS OGSÅ: “Styrk din babys motorik”.

Tripp Trapp stolen er fremstillet af de bedste materialer og med respekt for miljøet – Stokke er nemlig særligt kendt for deres holdning til bæredygtighed, da de ønsker at bidrage til at videregive et sundt miljø til fremtidens generation af børn og familier.

Stokke, der er en norsk virksomhed, er verdenskendt for sine best-in-class løsninger til børn. I mere end 80 år har virksomheden kombineret skandinavisk design med smukke produkter, som knytter et tættere bånd i familien. Stokke blev grundlagt i 1932 af Georg Stokke i Nordnorge og specialiserede sig i design og produktion af højkvalitets møbler. 

I 1972 designede Peter Opsvik den ikoniske Tripp Trapp stol, som sidenhen er blevet Stokkes kendetegn. Den ikoniske stol gav børn deres helt egen ergonomiske stol, som kunne vokse med dem. Stolen kan i dag fås i neutrale træfarver i både eg og bøg, men også med fine farver og som en sort Tripp Trapp stol. Der er altså en, der passer til alle hjem.  

   

Tripp Trapp – Det ergonomiske valg

Tripp Trapp højstolen er kendt for dens mange forskellige indstillingsmuligheder, som gør det muligt at justere stolen efter behov i takt med at dit barn udvikler sig. Dermed opnår dit barn en optimal siddestilling med god bevægelsesfrihed og støtte for både fødder og ryg. Når stolen først er justeret korrekt, kan du være sikker på, at dit barn sidder behageligt og ergonomisk korrekt uanset alder og udvikling. Ønsker du, at dit barn kan være med ved spisebordet som spæd, kan du tage et kig på vores side med Tripp Trapp Newborn Set

Med et Tripp Trapp Newborn Set, får du en babyindsats, der gør det muligt at have din baby med ved spisebordet, i sin egen Tripp Trapp stol. Tripp Trapp Newborn sættet passer til de ikoniske Tripp Trapp stole som er produceret efter maj 2003. Er din Tripp Trapp stol produceret før det, vil det ikke være muligt at tilpasse Newborn sættet til denne. Et Newborn Set fra Stokke, er designet til at give din baby en tryg, behagelig og ergonomisk start på livet, men også kvalitetstid og kontakt med hele familien.

Børn vokser hurtigt – og når dit barn er begyndt at kunne sidde selv, men hvor balancen stadig kan være en udfordring, kan et Tripp Trapp Baby Set sikre, at dit barn sidder trygt og sikkert med til bords. Et Tripp Trapp Baby Set består af en bøjleindsats, der fastspændes i højstolen, samt en rygstøtte, der sikrer at dit barn sidder trygt og ergonomisk godt. Babysættet passer til de klassiske Tripp Trapp stole som er produceret efter maj 2003.

   

Hos Pixizoo giver vi en god pris og den bedste kundeservice!

Vi elsker at yde en god kundeservice og den bedst mulige pris. Derfor tilbyder vi for eksempel prismatch, så du kan få den bedste pris lige her! Så er du på udkig efter et godt Tripp Trapp tilbud behøver du ikke søge mere! Skal du købe stort ind, kan du også vælge at få et uforpligtende tilbud - du udfylder bare formularen med de produkter du drømmer om, også så vender vi tilbage med en fordelagtig samlet pris. 

Hos Pixizoo.dk bestræber vi os på at være konkurrencedygtige, ikke kun på priserne, men også når det kommer til selve kundeservicen. Derfor tager vi os altid den nødvendige tid til at besvare spørgsmål fra vores kunder. Har du spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores kompetente og hjælpsomme kundeservice på [email protected] eller besøge os ved vores showroom på Graham Bells Vej 6, 8200 Aarhus N.