Crazy Days - Vanvittige priser

Uld hjemmesko til børn

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Uldhjemmesko til børn og baby

Hos Pixizoo har vi et udvalg af hjemmesko i uld til børn, som findes i en masse forskellige farver. Uld er et materiale med unikke egenskaber. Uld kan nemlig både isolere mod varme og kulde og er også et åndbart materiale, så dit barns fødder kan ånde imens de holdes varme i hjemmeskoene. Hjemmesko kan selvfølgelig anvendes året rundt, men særligt i vinterhalvåret er det rart med lidt ekstra varme til de små fødder.

 

Hvilken størrelse skal mit barn bruge i hjemmesko?

I vores udvalg af uldhjemmesko, finder du hjemmesko som passer fra str. 17/18, som ca. svarer til et indvendigt mål på 11 cm og op til str 30 som svarer til et indvendigt mål på ca. 19,5 cm. På de fleste af vores hjemmesko er der oplyst centimetermål for de størrelser som skoen findes i. En god tommelfingerregel er også at der skal være 1 cm at vokse i. 

 

Hjemmesko med gummi- eller ruskindssål

Vi har hjemmesko med forskellige såltyper både helt bløde ruskindssåler og de lidt hårdere såler, som er lavet af gummi. Til babyer anbefales det først at anvende sko når barnet selv kan stå og holde balancen, så til babyer, der endnu ikke kan stå selv, vil det være bedre at anvende uldstrømper frem for hjemmesko. Vi kan også anbefale at have flere par hjemmesko til dit barn, så der altid står et par nede i dagplejen, vuggestuen eller i børnehaven. Til lidt større børn kan det være rart med en gummi sål, som gør det nemmere at gå at løbe i, uden at barnet glider rundt i skoene. I vores sortiment finder du hjemmesko som kan lukkes på forskellige måder. Det er værd at overveje hvilken type lukning der sidder på skoen, afhængig af om barnet selv skal kunne tage skoene af og på. Vi har både sko med velco og elastikbånd. Vi forhandler brands som En Fant, JOHA, Wheat og Bisgaard.