Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Vandtætte sneakers

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Vandtætte sneakers som overgangssko

Vandtætte sneakers kan fungere som en god overgangssko fra foråret og ind i sommeren, og fra sommer og ind i efteråret. Sneakers er en god sko til børn som kan bruges hen over en lang tidsperiode, helt fra forårets begyndelse og langt ind i efteråret. Vandtætte sneakers til børn forlænger anvendelsestiden sammenlignet med almindelige sneakers. På alle regndagene i efteråret, hvor man ellers ville give sine børn et par gummistøvler på, kan det være et godt alternativ. Gummistøvler kan virke tunge og sidder ikke lige så tæt om fødderne, som et par sko med snørebånd eller velcro, så med sneakers er der bedre bevægefrihed. De er en del nemmere at lege, løbe og klatre i træer i, og mange vil nok også synes at de er en smule smartere end gummistøvler. Vores vandtætte sneakers er produceret med texmembraner, som er et materiale der både er vandtæt og åndbart. Vi har sneakers til børn med både velcroremme og snørrebånd, så børn i forskellige aldersgrupper selv kan tage skoene af op på og lære at binde snørebånd.

 

Materialer, størrelser og pasform af vandtætte sneakers til børn

Når du er på udkig efter en god sko til dit barn er det vigtigt at undersøge skoens pasform så de passer barnets fod. Børns fødder vokser hurtigt så vi anbefaler et voksetilæg på ca. 1,5 cm. Det kan også være en god idé at måle barnets fødder løbende, så I kan sikre at jeres barn ikke går rundt i for små sko.

Vi forhandler  sneakers til børn i Str. 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 og 32 i en masse forskellige farver og fra mærker som Wheat, ZigZag og Bisgaard.