Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Størrelse
 1. 26 (1)
 2. 28 (1)
Mærke
 1. BISGAARD (1)
 2. ECCO (1)
Farve
 1. LyserødLyserød (1)
 2. MultiMulti (1)
Pris
 1. kr500
  kr900

Vinterstøvler til børn

Når efteråret og vinteren kommer, begynder sæsonen for vinterstøvler for alvor. Der har uden tvivl været brug for gummistøvler i løbet af året, men det er i vinterhalvåret støvlen generelt kommer til sin ret.

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

De mange vinterstøvler til børn

Den vigtigste opgave for støvler til børn er at holde dit barns fødder varme og i sikkerhed for elementerne. Der findes mange forskellige slags støvler; gummistøvler, vintergummistøvler, vinterstøvler og meget mere. Når du skal finde støvler til børn, er det derfor vigtigt, du ved, hvilken støvle dit barn mangler.

Ligesom vintergummistøvlen, har vinterstøvler til børn foer, der skal hjælpe med at holde dit barns fødder varme om vinteren. Vinterstøvler til børn er i reglen lavet af skind eller læder og har sin æresgang når vinterens sne og slud virkelig bidder.

                     

Find de rigtige vinterstøvler til børn

Vinterstøvler til børn fås med mange forskellige slags lukninger. Der er velcro, lynlås, snørebånd og der er modeller uden nogen lukning overhovedet. Så tænk over hvilken lukning, der gør dit barn bedst i stand til at klare sig selv.

Når du køber støvler så vær opmærksom på, at skoen skal have den rigtige pasform til dit barns fod, så skoen er komfortabel for dit barn. På de fleste støvler fremgår det om pasformen er til smal, normal eller bred fod. Nogle vinterstøvler kan også bruges til flere pasformer, for eksempel til både en normal og en bred fod.

                        

Forlæng holdbarheden af vinterstøvler til børn

Vinterstøvler til børn har normalt ikke en lang levetid. De holder som regel mellem 6 og 9 måneder de første år af dit barn liv, fordi barnets fødder vokser så meget i løbet af relativ kort tid. For at få støvlerne til at holde så lang tid som muligt, er der nogle forskellige ting, du kan gøre.

Ved dit køb af sko, så vær ekstra opmærksom på størrelsen. Det er en god idé at købe vinterstøvler, der er 1-1,5 cm længere end dit barns fod så der er plads til at vokse. Den ekstra plads er også kaldet et voksetillæg.

En anden måde, at få støvler af skind og læder til at holde længere på er, at bruge imprægnering. Imprægnering er en membran, du sprayer på støvlerne for at gøre dem mere modstandsdygtige overfor det våde element.

                  

Pixizoo prismatch og prisgaranti

Husk, at vi hos Pixizoo tilbyder prismatch og prisgaranti på alle vores varer. Vi vil sørge for, at du altid får de bedste priser hos os, for vi vil ikke bare være Danmarks bedste baby- og børneudstyrsbutik. Vi vil også give dig den bedste oplevelse når du handler online og i butik.

Prismatch betyder, at vi matcher priserne på fysiske og online-butikker i Danmark. Med vores prismatch er du sikret den laveste pris på de varer, du køber hos Pixizoo.

Du kan kontakte os per mail på [email protected] eller på telefonnummer 88 88 74 15, hvis du har spørgsmål til støvler til børn, prismatch eller noget helt tredje. Vores kundeservice sidder klar til at modtage dit opkald.