• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
 • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder
Relevans
Mærke
Nulstil
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
5.799,00
6.499,00
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
 • Glide 2 - jet black
  Thule
  Glide 2 - jet black
  5.799,00 DKK
  Lagerstatus
 • Urban Glide2 - majol blue/alu
  Thule
  Urban Glide2 - majol blue/alu
  6.499,00 DKK
  Lagerstatus
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Thule Løbevogne

Løbevogne – en ny trend, der ikke er til at løbe fra

Løbetræning har i de seneste år vundet stort indpas på de danske landeveje – en sjov og for mange vanedannende hobby. Det er en god måde at afstresse på, når det hele til tider godt går op til bleer og vasketøj. Men så tænker du måske: ”hvem skal så passe mit barn, mens jeg er ude på en lang løbetur?” Og vi har svaret til dig! Du tager da bare dit barn med! 

  

Løb med løbevogn er en oplagt mulighed for at tilbringe mere tid sammen i en travl hverdag, hvor fordybelse og motion nogle gange hører til sjældenhederne. Men hvornår er guldklumpen stor nok til at komme med på tur? En god tommelfingerregel, er som udgangspunkt at vente til jeres barn er fyldt seks måneder og derpå træffe en beslutning.

 

Det er meget vigtigt, at barnets hoved og nakke, får den korrekte støtte under transporten, da babyer kan have lidt svært ved at holde hovedet selv. Derfor er det en god idé at starte op, når din baby selv kan holde hovedet – hvis du er i tvivl, så konsulter jeres sundhedsplejerske inden den første tur.     

 

Sikkerhed i trafikken

 

Løb er som udgangspunkt en god og sikker fritidsinteresse, hvis du tager dine forholdsregler - brug eventuelt sportstøj, fodtøj og tilbehør med reflekterende materialer og overhold de gængse færdselsregler. De fleste løbevogne er udstyret reflekser for at øge trafiksikkerheden, men det skader aldrig at være på den sikre side.

 

Hvis du er nybegynder ellert blot savner nogen at løbe med, kan du med fordel melde dig ind i en af de mange klubber rundt omkring i landet. De kender helt sikkert de bedste stier og veje i dit lokalområde. Pak dit barn godt ind, så vind og vejr ikke sætter en stopper for udflugten og på med løbeskoene.

        

Hvilken løbevogn skal du vælge?

 

Før du investerer i en løbevogn, er det vigtigt at undersøge markedet grundigt for at sikre, du finder den løbevogn, der passer til dig og dit barns behov. 

 

Hjulstørrelsen på en løbevogn er anderledes end på en normal klapvogn, hvilket er med til at sikre en behagelig tur. Det anbefales at gå efter en model med god affjedring og en god dybde, så dit barn trygt og sikkert kan ligge i vognen under turen. Det er også vigtigt at gå efter et sæde af høj kvalitet, der trygt beskytter mod stød og rystelser, som kan opstå under turen.  

 

 

Vi har samlet 10 gode råd, som du bør overveje inden, du bestiller din vogn: 

 

Hvad er vognens primære anvendelse – er det som løbevogn? Som klapvogn?

Hvor mange børn skal bruge den?

Hvilket type terræn skal der løbes i?

Hvad er løbeambitionerne?

Hvad vejer vognen? 

Er der ekstra plads til bagage?

Hvordan er selesystemet i vognen? 

Er den let at klappe sammen?

Hvor meget fylder den i sammenklappelig tilstand?

Hvor stor er den, kan den f.eks. komme ind ad en almindelig dør?

 

Køb løbevogn hos Pixizoo 

Vi har samlet et stort udvalg af løbevogne fra nogle af markedets allerbedste. Du finder blandet vogn fra de populære Thule og Baby Jogger. Vi har også et stort udvalg af tilbehør. Har du spørgsmål til valg af vogn? Så sidder vores søde kundeservice klar til at hjælpe dig!