• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Tiny Love Clipsdyr

Barnevognskæders egenskaber

Barnevognskæder er yderst gode til både at berolige, aktivere og stimulere dit barn. Med disse er der rig mulighed for at holde dit barn aktiveret - særligt når man er på farten, kan de være rigtig gode. De fleste kan sidde fast i kravlegårde, barnevogne, autostole eller måske på mor eller fars arm. De findes i yderst flotte farver, og vil helt sikkert fange dit barns opmærksomhed. De forskellige materialer og lyde vil stimulere dit barns sanser alt efter, hvilken barnevognskæde du vælger. Mulighederne er mange og det samme gælder deres egenskaber.

  

Barnevognskæder fra flere brands

Kært barn har mange navne og her er barnevognskæder ingen undtagelse. Her finder du barnevognskæder fra velkendte mærker såsom Sebra, Done By Dee, Bright Starts, Skip Hop og Tiny Love. Der er alt lige fra det simple, med motiver, figurformede eller en kombination af disse. De findes med og uden lyde og musik, så du kan finde netop din og dit barns favorit! Du vil samtidig se, at der er alt lige fra de dæmpede-, neutrale, -eller pangfarvede. Der er ingen grænser for kombinationsmulighederne, så det er bare med at dykke ned i vores fantastiske verden af barnevognskæder.

  

Behjælpelig i flere situationer

Det supergode ved barnevognskæder er, at de er multifunktionelle. Udover at være et sjovt stykke legetøj, der motiverer til leg, er de med til at udvikle dit barns motorik samt stimulere dets sanser. Barnevognskæderne er både rigtig gode, når dit barn skal til at have sin trofaste middagslur og mangler selskab til at falde til ro eller til at underholde med dets vibreren, lyde, blødhed eller udseende. De fleste kan monteres på vogne, kravlegårde eller bare tages med på farten, så den altid er ved den lilles side. Alt i alt er de med til at holde dit barn beskæftiget, og skulle den lille gå hen og blive træt af den samme den gamle barnevognskæde, er der heldigvis et hav af muligheder til at finde dit barns nye favorit!