3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Pris
  1. kr120
    kr1470
Materiale
  1. Polyester (2)
  2. Nylon (1)

Weekendsenge

En weekendseng er uundværlig, når dit barn eller din baby skal på ferie eller overnatte hos familie eller venner. En weekendseng er en genial opfindelse! Den er nem at transportere, og barnet kan sove tryg, som sov det i sin egen seng. Her finder du et udvalg af weekendsenge fra populære mærker heriblandt babyDan, Deryan, Hauck og Tiny Republic.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Meget nemmere at overnatte ude

Når man skal overnatte ude med børn eller baby, kan det være udfordrende, da man ikke kan transportere barnets sædvanlige seng med sig. Ofte står man også i den situation, som forældre, at der ikke er sikker soveplads til ens barn, men med en weekendseng bliver det meget nemmere at overnatte ude. En weekendseng har nemlig et funktionelt design, som gør det nemt at folde sengen ud og klappe sammen, og som er nem at transportere. 

 

Høj sikkerhed og komfort

En god weekendseng skal være behagelige for det lille barn, og man vil som forældre gerne sikre sig, at barnet ligger trygt og ikke falder ud af sengen, eller at sengen klapper sammen, når barnet sover i den. Derfor er sikkerhed den vigtigste faktor, når der skal købes weekendseng. Sørg derfor altid for at vælge en seng, der har den rette størrelse for dit barn eller baby. På det enkelte produkt er størrelse og mål tydeligt beskrevet, så du ikke vælger en seng, der er for lille eller for lav.

 

Stort udvalg af praktiske weekendsenge

Der findes et hav af weekendsenge, så man kan hurtigt blive forvirret. Det handler om at gøre det klart, hvad jeres behov er i forhold til en transportabel seng - Skal det være en seng, som man kan tage med over til bedsteforældrene, skal den være nem at have med på farten og kunne bruges udenfor, eller skal sengen være til en nyfødt baby Vi har et stort udvalg, så du finder sikkert den helt rigtige seng, som opfylder dine behov.

Når man skal overnatte ude med et barn eller en baby, skal man have mange ting med. En pusletaske, der kan rumme bleer, skiftetøj, stofbleer og meget andet, er derfor alfa og omega. Hos os finder du et stort udvalg af flotte og praktiske pusletasker. 

Weekendsenge til de bedste priser hos Pixizoo

Køber du en weekendseng hos Pixizoo, er du garanteret markedets bedste priser og lynhurtig levering. Vi har nemlig prisgaranti og prismatch på hele vores sortiment. Der betyder, at bliver varen sat ned hos os eller hos en anden danskejet webshop indenfor syv dage efter dit køb, kan du få tilbagebetalt differencen.

Vil du gerne slippe for at betale for fragt når du handler hos Pixizoo? Så tilmeld dig vores Pixizoo Plus medlemsklub og få fri fragt hver eneste gang du handler. Samtidig optjener du også bonus på mange af vores produkter, som du løbende kan bruge til at shoppe for, og får også adgang til eksklusive medlemstilbud på nogle af vores mest populære mærker og produkter. Du kan finde alle Pixizoo Plus medlemspriserne her.