☀ Spar 10-60% | Shop sommerudsalg her ☀ 

×

Arden Denmark Supreme Plus Barnevogn - Sort

Tilfredshedsgaranti | Test i 14 dage

FRI FRAGT

Specialpris 4.995 kr

Vejl. pris: 6.499 kr

Andre udgaver

 • Arden Denmark Supreme Plus barnevogn - grå
 • Arden Denmark Supreme Plus barnevogn - Grå Melange

Specialpris 4.995 kr

Vejl. pris: 6.499 kr

Brug for rådgivning til køb af autostol? Vi står klar til at hjælpe!

Kontakt os her >

Medlemskab koster 39,- i måneden

Du kan opsige når som helst til udgangen af medlemsperioden
Du kan altid fravælge medlemskab igen ved checkout.
Ved tilmelding acceptere du samtidig vores betingelser.

Produktbeskrivelse
 • Kvalitetsbarnevogn fra Arden Denmark 
 • Liggemål: 97 cm.
 • Bredde: 36 cm. 
 • Justerbart håndtag 
 • Aftageligt og vaskbart betræk 
 • Drejbare forhjul 
 • Punkterfri hjul 
 • Hjul: 14” + 10”
 • Max vægt: 15 kg. 
 • Vægt barnevognskasse: 7,5 kg. 
 • Sammenklappeligt stel
 • Mål stel sammenklappet: 93x51x35 cm. 

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Barnevogn fra Arden Denmark 

Her får du en luksus barnevogn Supreme Plus fra Arden Denmark. Supreme Plus-barnevognen er lavet i et lækkert design som er moderne og tidsløst. Udover at barnevognen er lavet i et lækkert design, er den også lavet i en høj kvalitet og med mange praktiske funktioner. Det inderste betræk i liften og i barnevognskassen (ikke i kalechen), er aftageligt, og kan vaskes, dermed er den nem at rengøre hvis uheldet skulle være ude.

Med en Supreme Plus barnevogn er komforten for dit barn helt i top. Den har en rummelig barnevognskasse, der med sine 97 cm., giver masser af plads til dit barn kan vokse og stadig bruge den. Den har en bredde på 36 cm.  Derudover har den også en ekstra affjedring i stellet, som gør stellet ekstra robust. Den rummelige barnevognskasse og den ekstra affjedring, gør det til en skøn barnevogn for dit barn, som kan bruge den helt op til barnet bliver omkring de 3 år.

Du finder også en masse praktiske funktioner, som helt sikkert vil få dig til at elske Supreme Plus. Du finder dejlige detaljer som lomme til din babyalarm, samt aftageligt solsejl og myggenet i kalechen. Derudover er der lynlås og magneter i forlæder, som både hjælper med at holde det på plads, samt gør det nemt at tage dit barn op efter en lur. Det er også en rigtig lækker barnevogn at have, når vi rammer de varme sommerdage. Kalechen har nemlig ventilation, så der kan komme frisk luft ind, og det dermed bliver mere behageligt for dit barn at være i vognen. Ydermere kan skyggerne på kalechen også forlænges, så man skærmer mest muligt for solen.

Denne skønne Supreme Plus barnevogn fra Arden Denmark er også rigtig dejlig for dig som forældre at køre med. Stellet har nemlig drejelige forhjul, så den er nem at komme omkring med uanset om i er ude at handle eller bare på en gåtur. Forhjulene kan desuden låses, hvis i kommer ud i ujævnt terræn. Alle hjul er punkterfri. Du finder også et justerbart håndtag, som er betrukket med blødt læder. Det gør den behagelig at holde ved, og den er nem og hurtig at tilpasse til dig. Med en Supreme Plus får du også en barnevogn, som er nem at have på farten. Barnevognsstellet er robust og sammenklappeligt, så kan du tage akslerne ud af stellet, hvilket gør det endnu mindre og nemmere at have i bilen. Alt i alt får du her en barnevogn med et lækkert design, i en god kvalitet og med en masse praktiske funktioner.

Vaskeanvisning: 
Vask inder-betræk: maskinvask ved 40º og hængetørring. Tåler ikke tørretumbling.
Vask forlæder, madras, varekurv: håndvask i lunkent vand (40º) med mildt vaskemiddel og dryptørring.
Vask overdel inkl. kaleche: Tåler aftørring med en opvredet klud. 

OBS! Barnevognen kommer med en pyntemadras, som ikke må anvendes. Der skal altså tilkøbes en madras.

Specifikationer
 • Varenummer: 5704211717966+7980
 • Farve: Ebony
 • Mærke: ARDEN DENMARK
 • Antal børn: 1 Barn
 • Justérbart styr: Ja
 • Med sele: Nej
 • Kan lægges helt ned: Ja
Bedømmelser (13)
Rikke 04-11-2021
Super lækker vogn til billig penge, vi er super glade for den
Vis mere
Majken 01-09-2021
Drømte om en emmaljunga nxt90b barnevogn, og syntes det var den flotteste vogn på marked, indtil jeg stødte på denne fra Arden Denmark. Super flot design og god kvalitet, solidt stof og stel, og lige så god som de andre kvalitetsvogne på marked der koster det dobbelte! Jeg er vild med ventilationen i kalechen, der bare skal lynes op og foldes ned, samt myggenet/solsejl der let kan lynes af og på - og drejehjulende der let kan låses hvis man skal køre på ujævnt terræn. Både vogn og stel kan klappes sammen og ligge i bagagerummet i min Peugeot 108. Jeg var nervøs for at købe en vogn på nettet jeg ikke havde prøvekørt, men fortryder ikke det mindste at jeg købte denne, den lever op til alle forventninger og krav, og designet er så flot i mine øjne.
Vis mere
Mette 05-08-2021
Super god barnevogn med gode features uden at ruinere den nystiftede børnefamilie. Dejlig stabil men stadig fleksibel og mobil og uden at være tung og klodset. Lækker stor kaleche der kan trækkes langt frem og dække godt. Nemt at klappe både barnevognskasse og stel sammen

Men det ville være rart hvis det var nemmere at komme til kurven under vognen. Det er ret bøvlet at få ting ud eller ind medmindre de ikke fylder noget.
Vis mere
Lonnie 10-05-2021
Vi var tæt på at lave en fejl og købe en dyr barnevogn til over 10.000. Hvor er jeg glad for at vi IKKE gjorde det! Du får Emmaljunga kvalitet, men betaler en rimelig pris. Virkelig en barnevogn der kan anbefales
Vis mere
Sara 26-04-2021
Dejlig barnevogn med en masse lækkert udstyr. Vi elsker vores barnevogn (3. barn, derfor 3. vogn) alt er velovervejet og nyttigt i brug.
Vores valg var ellers en Odder med drejehjul, men vi kunne ikke mærke forskel, det eneste er den kæmpe prisforskel. Er så tilfreds med vores Arden supreme
Vis mere
Signe Kronmark 06-04-2021
Superlækker vogn! Så nem at håndtere/skille ad osv, nem at køre med, pæn at se på. Er så glad for at jeg ikke brugte det dobbelte på et kendt mærke.
Er 100% tilfreds og mere til!
Vis mere
Malene 21-03-2021
Det bedste lavpris barnevogn ! Den har meget af det de dyre vogne har - men koster under det halve! Drejehjul, indbygget solsejl& myggenet, 2 lynlåse i forlædret, mega smart med lomme til alarm, god udluftning modsat Odder. Savner dog udluftning i bunden af vognen samt en indbygget rygstøtte som Emmaljunga har.
Vis mere
Anja 05-03-2021
Sådan en fin vogn!
Virker til at være en rigtig god vogn til prisen, som tilmed er meget nem at samle/skille ad og som har alle de nødvendige funktioner: drejelige hjul (der kan låses), udluftning i kalechen, indstilling af styr m.m.
Vis mere
Anne 05-03-2021
Jeg er rigtig glad for min Arden Denmark barnevogn. De justerbare hjul er guld værd, når man kører rundt.
Dog ville jeg ønske, at der var to elastikker til solsejl og myggenet.
Det er en god investering, og den er alle pengene værd.
Vis mere
Malene 15-12-2020
Rigtig god barnevogn, som vi nu har brugt i 4,5 måned. Den er let og nem at køre med og har stor ventilation i kalechen. I sommer var vi glade for myggenettet og solsejlet - dog ville vi ønske, at der var to forskellige elastikker til oprulning hver for sig.
Jeg var meget forelsket i Odder, og derfor søgte jeg en vogn, der havde mange af de samme funktioner, og det må jeg sige, at jeg fandt! Fuld tilfredshed her fra.
Vis mere
Gavan 14-10-2020
Det er uden tvivl den bedste barnevogn. Den er nem at bruge, og nem at have med. Også er den rigtig flot.

Kunne godt tænke mig at der var en barnevogn i samme mærke, som man bare kunne sætte på stellet.
Vis mere
Mette 31-08-2020
Jeg er fantastisk glad for min Supreme Plus barnevogn fra Arden og vil anbefale alle at købe den. Vognen kører upåklageligt og giver dig gode muligheder for at temperatur regulere (modsat fx Odder vognen) med udluftning. Det medfølgende solsegl er rigtig smart og funktionelt. Super godt køb til prisen - kan benyttes i lang tid med liggemål på 97 cm og belastning op til 13 kg - ingen grund til at bruge +10tkr på Odder m.v.
Vis mere
Louise 12-03-2020
Jeg er så vanvittig glad for den her vogn. Jeg havde kigget på en brugt Emmaljunga, men ville have en helt ny vogn besluttede jeg mig for. Jeg havde dog ikke lyst til at betale +8.000 for en barnevogn.

Vognen her fra Arden Denmark blev mit valg og jeg er virkelig overrasket over detaljerne og hvor velkørende den er. Lille Asta og jeg er meget tilfredse med vores køretøj.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Andre har også købt