Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

Indretning

Pris
  1. kr7
    kr8800
Størrelse
  1. 1-2 år (1)
  2. One size (1)

Indretning

Hvis du enten har brug at for gøre et børneværelse klar til et nyt medlem af familien, eller bare vil pifte lidt op i det nuværende - så bare kig nærmere her. Vi har et stort spændende udvalg af stole, sengetøj, opbevaringskasser, tæpper, lamper og en masse andet dekoration, der kan give liv til børneværelset.

Side:
  1. Side 1 af 35

BLIV INSPIRERET TIL INDRETNING AF BØRNEVÆRELSE

Hos Pixizoo er vi næsten lige så begejstrede for et separat børneværelse som barnet selv er. Indretningen kan varieres ud i det uendelige, og med vores store udvalg af kvalitetsprodukter til børneværelset er det bare om at lade sig inspirere!

 

Vi har et stort udvalg af børnemøbler, som høj- og rejsestole samt kravlegårde osv. Desuden kan du finde mange forskellige muligheder for senge, helt fra babysenge, tremmesenge og vugger til juniorsenge og weekendsenge. Disse kan kombineres med vores mange variationer af sengetøj, og andre former for tekstiler, i mange smarte designs og prints. Vi har også rig mulighed for opbevaring til børneværelset, blandt andet opbevaringskasser fra LEGO - at få legetøjet pakket ned i smarte opbevaringsbokse gør ufatteligt meget for indretningen af børneværelset.

 

LAD DIN DRØM BLIVE TIL VIRKELIGHED

Så har du en god ide til indretningen af børneværelset, så kig vores store udvalg igennem – vi har helt sikkert noget der ville hjælpe din drøm til at blive til virkelighed. Vi fører en masse kvalitetsmærker, som Stokke (Tripp Trapp), Baby Dan, Leander, Sebra og LEGO. Fælles for dem alle er at de kombinerer smart design med høj funktionalitet og kvalitetsmaterialer. Så begynd at indrette jeres børneværelse i dag!

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×