• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
 • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
Relevans
16 produkter
Shop by
Nulstil
 • (1)
Lagerstatus
Nulstil
 • (9)
Mærke
Nulstil
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
999,00
3.899,00
Viser 16 ud af 16 produkter
Vis alle
Relevans
 • Classic™ Junior Udbygningsdele - valnød
  Varen udgår
  Leander
  Classic™ Junior Udbygningsdele - valnød
  1.299,35 DKK
  Før: 1.999,00 DKK
  Lagerstatus
  Spar 35%
 • ECO Comfort halvhøj seng 70x160 cm. - hvid FSC®
  Hoppekids
  ECO Comfort halvhøj seng 70x160 cm. - hvid FSC®
  2.199,00 DKK
  Lagerstatus
 • ECO Comfort Husseng 70x160 cm. - hvid FSC®
  Hoppekids
  ECO Comfort Husseng 70x160 cm. - hvid FSC®
  2.499,00 DKK
  Lagerstatus
 • Curve juniorseng - hvid/eg
  BeKids
  Curve juniorseng - hvid/eg
  3.899,00 DKK
  Lagerstatus
 • Køjeseng inkl. bund, Eco comfort 90x200 cm - Hvid
  Hoppekids
  Køjeseng inkl. bund, Eco comfort 90x200 cm - Hvid
  2.999,00 DKK
  Lagerstatus
 • Køjeseng inkl. bund, Eco comfort 90x200 cm - Natur
  Hoppekids
  Køjeseng inkl. bund, Eco comfort 90x200 cm - Natur
  2.699,00 DKK
  Lagerstatus
 • Juniorseng Blend 70x160 cm - Hvid
  Hoppekids
  Juniorseng Blend 70x160 cm - Hvid
  2.999,00 DKK
  Lagerstatus
 • Køjeseng inkl. bund, Eco comfort 70x160 cm - Hvid
  Hoppekids
  Køjeseng inkl. bund, Eco comfort 70x160 cm - Hvid
  2.599,00 DKK
  Lagerstatus
 • Køjeseng inkl. bund, Eco comfort 70x160 cm - Natur
  Hoppekids
  Køjeseng inkl. bund, Eco comfort 70x160 cm - Natur
  2.399,00 DKK
  Lagerstatus
 • ECO Dream køjeseng 70x160 cm. - hvid FSC®
  Hoppekids
  ECO Dream køjeseng 70x160 cm. - hvid FSC®
  3.499,00 DKK
  Lagerstatus
 • ECO Comfort Juniorseng 70x160 cm. - hvid FSC®
  Hoppekids
  ECO Comfort Juniorseng 70x160 cm. - hvid FSC®
  1.299,00 DKK
  Lagerstatus
 • ECO Dream Juniorseng hvid 70x160 cm. - hvid FSC®
  Hoppekids
  ECO Dream Juniorseng hvid 70x160 cm. - hvid FSC®
  1.899,00 DKK
  Lagerstatus
 • Husseng 80x160
  Kukka
  Husseng 80x160
  1.499,00 DKK
  Lagerstatus
 • ECO Dream Sofaseng 90x200 cm. - hvid FSC®
  Hoppekids
  ECO Dream Sofaseng 90x200 cm. - hvid FSC®
  2.299,00 DKK
  Lagerstatus
 • ECO Comfort Juniorseng 70x160 cm. - Natur FSC®
  Hoppekids
  ECO Comfort Juniorseng 70x160 cm. - Natur FSC®
  999,00 DKK
  Lagerstatus
 • ECO Comfort halvhøj seng 70x160 cm. - natur
  Hoppekids
  ECO Comfort halvhøj seng 70x160 cm. - natur
  1.899,00 DKK
  Lagerstatus
Side 1 ud af 1 | 16 ud af 16 produkter
1

Juniorsenge

Juniorsenge

Giv dit barn en god nattesøvn

En seng er mere end bare et møbel. Det er det sted, hvor du kan lade op og blive klar til den næste dag. Det sted, hvor du bearbejder alle indtryk i løbet af dagen og falder ned efter en lang dag. Det samme gør sig gældende for dit barn. En god seng er et godt fundament for den nødvendige og givende nattesøvn.

Det er tid til en børneseng, når dit barn er for stor til tremmesengen og begynder at klatre over siden på tremmesengen. En juniorseng er den perfekte overgang fra en babyseng eller tremmeseng til en seng i voksenstørrelse.

Hvis du leder efter en seng til dit lille barn, skal du kigge på en juniorseng mål 70 x 160 eller 70 x 140 cm. 

                

Hvorfor en juniorseng?

Hvis en seng er for stor eller lille til dit barn, kan det give udfordringer, når dit barn skal sove. Når sengen er for lille betyder det, at dit barn har svært ved at bevæge sig, hvilket vil gå ud over den gode nattesøvn. Hvis sengen er for stor og der er for meget plads, kan det også være svært for dit barn at finde sig til rette. Mange børn finder den store madras og seng utryg fordi de er vant til at have langt mindre plads. Juniorsenge er som regel åbne så dit barn selv kan kravle op i og ud af sengen uden hjælp. Derudover har sengene ofte sengehest eller sidegavle, så dit barn ikke falder ud under luren eller nattesøvnen.

                 

Find den rigtige juniorseng

Du kan finde senge med mange forskellige funktioner. Har du fx overvejet om der skal være skuffer inkorporeret i sengepladsen eller om den skal være så høj, at der kan være andet opbevaring under den? Det kan også være at du bare ønsker en helt ordinær junior seng uden en masse ekstra features og til få penge, så er børnesengen Pelle fra Tiny Republic et rigtig godt valg. Her er der også god mulighed for at have kasser eller skuffer med legetøj under sengen. 

 

Design og sikkerhed

Der er flere ting at overveje, når du skal tage stilling til juniorsengens design. Først og fremmest bør du undersøge om sikkerheden er i top. Der bør ikke være nogle skarpe hjørner, kanter eller skruer, som barnet kan slå sig på. Ligeledes skal tremmerne være i en afstand så hverken barnets hoved eller fingre kan sidde i klemme. Anbefalingen er at der højest er seks centimeter mellem tremmerne. Derudover er det fordelagtigt, at der er mulighed for at kunne sætte en sengehest op, hvis behovet er til det. Når barnet bliver større og behovet ikke længere er der, er det praktisk selv lige at kunne tage den af igen.

 Dernæst kan du overveje hvilken stil du går efter. Er du til det tidsløse og minimalistiske look i neutrale farver, eller er du mere til smarte detaljer, fede features og iøjnefaldende farver? Man kan også overveje, om der måske skal være stige, rutsjebane og andre legeaktiviteter der kan gøre sengen til et sjovt og multifunktionelt møbel.

 

Junior husseng

En af de helt populære juniorsenge, er en husseng fra Tiny Republic. Det er en enkel og flot seng, som både byder op til sjov og leg om dagen, og om natten er det et hyggeligt og trygt sted at falde til ro og sove. Her kan barnet selv lave sengen til en hule med tæpper som tag eller en fin nattehimmel, samt sætte hyggelige lyskæder eller kunstige blomster op langs kanten. På den måde har barnet også mulighed for at lukke af for omverdenen og måske andre søskende på værelset, og derved skabe hygge og sovero. Sengen er et sikkert hit hos både drenge og piger.

 

Fra baby seng til junior seng

Der findes flere babysenge som har den smarte funktion at kunne gøres større i takt med at barnet vokser og har brug for mere plads i sengen. Både Stokke Sleepi og Sebra seng kan justeres i bunden, så sengen bliver længere. Begge senge kan ligeledes justeres i højden, så der er styr på både komfort og sikkerhed. Ved at sænke bunden fra øverste sengebundsstilling til den nederste, kan den både klare flere kilo samt holde styr på barnet, så det ikke falder ud.

 Det er både trygt og genkendeligt for barnet at vokse med den samme seng. Derudover er det også nemmere, billigere og mere tidsbesparende for dig som forældre ikke at skulle ud og købe ny seng så ofte. Hos Pixizoo har vi et stort udvalg af junior senge. Har du for eksempel set vores meget populære Leander juniorseng og BabyDan juniorseng? Når du har fundet den rigtige seng, kan du også tage et kig på madrasser til juniorseng, juniordyner og juniorsengesæt. Så har du alt hvad du skal bruge, når dit barn skal skifte seng.

Pris og kvalitet

Skal sengen holde i mange år, og måske bruges af flere søskende gennem årene, så må man ofte også give lidt flere penge, da kvalitet og pris ofte hænger uløseligt sammen, når der der skal købes ny seng. Det kan ligeledes være en god idé at vælge en kvalitetsseng der er bygget i gode og robuste materialer. Små børn kan ofte være lidt hårde og vilde ved møblerne. Så for at opnå maksimal holdbarhed er det ikke en dårlig idé at afsætte lidt ekstra penge til dit budget for en god juniorseng, som kan holde i mange år og måske endda i flere generationer.