★ FLASH SALE! Spar op til 60% ekstra Shop her

 

AUKTIONER & LIVE SESSIONS

Deltag i vores live-shows på Facebook, hvor vi sammensætter lækre pakker med børnetøj, interiør, legetøj mm. til skarpe priser.

Se også med, når vi sender "SPØRG PIXIZOO", hvor vi guider, og svarer på spørgsmål til udvalgte produkter (autostole, vogne, køreposer mm.) eller emner, til livet med børn.

Læs meget mere om alle de forskellige Live-udsendelser under tiderne nedenfor. Vi ses!

facebook


 

NÆSTE LIVE AUKTIONER ER:
Ændringer kan forekomme.

Uge 43
Mandag
Kl. 20.00 - Live m. tøj str. 50-152 med Sofie & Ida
Tirsdag
Onsdag
Kl. 9.00 - Spørg Pixizoo om Alectro babyalarmer med Ivalo
Kl. 20.00 - Live m. interiør og babyudstyr med Signe & Ida
Torsdag
Fredag
Kl. 8.00 - Live m. julekalendere, pakkekalendergaver og adventsgaver med Ivalo & Sofie
Lørdag
Søndag
  
  

Live m. interiør og babyudstyr:
En hyggelig live-udsendelse på Facebook, hvor vi præsenterer en masse fine interiørprodukter og babyudstyr. Vi viser og fortæller om produkterne, mens du kan stille alle de spørgsmål de måtte have.

Vi har desuden sammensat nogle lækre pakker til en skarp pris, som du kan købe med det samme eller så længe lager haves.

 

Live m. interiør, leg og krea:
En liveudsendelse på Facebook, hvor vi præsenterer en masse legetøj, krea-ting og interiørprodukter. Vi viser og fortæller om produkterne, mens du kan stille spørgsmål og få demonstreret lige det, du har behov for. Måske du har et barn, der kigger med, som rigtig gerne vil se, hvad legetøjet kan af sjove ting ;).

Vi har igen sammensat nogle lækre pakker til en skarp pris. Pakkerne kan købes, så længe lager haves.

 

Live m. tøj:
En liveudsendelse på Facebook, hvor vi på forhånd har sammensat en masse lækre tøj-pakker til en ekstra skarp pris. Vi viser og fortæller om de forskellige styles, mens du kan stille spørgsmål til f.eks. kvalitet, farve og mål.

Vi har kun de pakker vi viser, og oftest i et meget begrænset antal, så det er med at være hurtig ved tasterne, når du skal skrive ”Ja-tak” i kommentarsporet, for at vinde auktionen. (Regler for ”Ja-tak” står i øverst først i en liveudsendelse).

 

Oprydningsauktion:
På en live-udsendelse med oprydningsauktion, er der virkelig mulighed for at gøre et kup!

Her har vi sammensat super pakker af udsolgte varer, udstillingsmodeller vi har brugt under andre live-udsendelser el. produkter, hvor emballagen er brudt, men produktet er intakt. Denne liveudsendelse er ofte karakteriseret af et højt tempo og højt humør, da vi forsøger at nå så mange pakker som muligt på meget kort tid. Der er kun de pakker, vi viser, og sammensætningen af produkterne er unik, så det er med at være klar ved ”Ja-tak” tasterne. (Regler for ”Ja-tak” står i altid øverst i en liveudsendelse).

 

SPØRG PIXIZOO:
En liveudsendelse på Facebook (som altid gemmes, så du kan se den senere på Facebook, Instagram TV eller vores YouTube kanal, hvor vi dykker ned i forskellige emner og kategorier, for at klæde dig bedst muligt på til livet med børn. Vi gennemgår autostole, vogne, babyalarmer mm., men kommer også omkring temaer som spisetid, søvn og amning.

Vi vejleder og svarer på spørgsmål, men er også i dialog med seerne og eventuelle gæster. På denne live-udsendelse er seerne som regel rigtig gode til at dele erfaringer i kommentarsporet, således du kan få glæde af andres viden og erfaringer på området eller med det givne produkt.

I denne udsendelse er der ikke fokus på salg, og der vil ikke blive solgt produkter.