Stolens retning
 1. Fremadvendt (19)
 2. Vendbar (2)
I-Size
 1. 61 - 105 cm (2)
 2. Nej (19)
Pris
 1. kr949
  kr3399

9-18 kg

Hvis det er blevet tid til at skifte babyautostolen ud, er du kommet det helt rigtige sted.  I denne kategori finder du autostole 9-18 kg, som er passende til børn mellem 9 måneder og op til 4 år. Det allervigtigste, når der skal skiftes stol i bilen, er, at du er opmærksom på, at barnet er udviklet og stærkt nok til at komme over i en større stol. Selvom dit barn måske vægtmæssigt er stort nok til at komme over i en 9-18 kg autostol, så skal barnet stadigvæk være over 9 måneder. Det er nemlig først, når dit barn er over 9 måneder, at dets nakke, ryg og hals er udviklet nok til at kunne klare en mere oprejst ligge-/siddeposition, som der er i disse typer stole.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Største besparelse

Det allervigtigste er, at sikkerheden er i top  

Når I som forældre skal købe en ny stol til jeres barn, er noget af det allervigtigste sikkerheden, og det er samtidig altafgørende, at kvaliteten er helt i top. Derfor kræver det også, at man altid er opmærksom på at vælge den rigtige størrelse til sit barn. Hos Pixizoo har vi kun autostole, der overholder alle sikkerhedskrav, så I som forældre kan være helt trygge, når I tager jeres barn med på køretur. Vi har et stort udvalg af stole til bilen i mange forskellige størrelser, som både er bagudvendte, vendbare og fremadrettede. Derudover har vi også populære autostole med Isofix og meget mere. Når I skifter stol til jeres barn, skal det ofte ses som en investering. Den helt rigtige autostol kan bruges, indtil barnet er 4 år. Selvom jeres barn er gammelt og stort nok til at kunne sidde fremadvendt i stolen, anbefaler vi her hos Pixizoo stadig at lade barnet sidde bagudvendt så lang tid som muligt, da dette er klart den sikreste position i en autostol.  

 

 

Vi forhandler autostole fra mange anerkendte mærker  

Vi forhandler mange anerkendte mærker såsom Be Safe, Römer, Cybex og mange, mange flere. Ud over de mange stole forhandler vi også tilbehør, så du får alt med, som gør, at du føler dig tryg, når du skal køre bil med baby. Det er vigtigt, at du overvejer nøje og længe, hvad du og dit barn har brug for, at stolen skal kunne. Hvis du ligeledes gerne vil beskytte din bil, kan du købe sædebeskyttere med forskellige motiver på. Når du kører bil med dit barn en varm sommerdag, kan det også være nødvendigt med solbeskyttelse. Disse fås også fra flere forskellige leverandører og kan nemt sættes på vinduet og fjernes igen, når solen ikke er generende for barnet. 

 

Overtøj i stolen  

Det er vigtigt, at dit barn ikke har det for varmt, når det sidder i autostolen. Samtidig er det væsentligt at være opmærksom på, at alt for meget overtøj i stolen kan forværre sikkerheden væsentligt. Det er derfor vigtigt, at du sikrer, at selen i stolen kan spændes tæt til barnet, så du ikke risikerer, at barnet kan rykke sig og ved eventuelle hårde opbremsninger i værste fald ryge helt ud af stolen. Hvis du er bekymret for, om dit barn kommer til at fryse under kørslen, kan du eventuelt benytte et tæppe i stedet, som du lægger over barnet, når du er sikker på, at barnet er korrekt fastspændt, så barnet på den måde kan holde varmen, og du undgår ulykker.

 

 

Hos Pixizoo guider vi dig til den bedste løsning  

Har du svært ved at tage et valg blandt de mange modeller, så står vores kompetente og dygtige medarbejdere altid klar i butikken og guider dig på den bedst mulige måde. Det er vigtigt, at du får den helt rigtige autostol til dit barn, så du som forælder kan føle dig helt tryg, når dit barn skal med i bilen. Når stolen er perfekt og lever op til dine forventninger, vil du helt automatisk føle større tryghed og være mere rolig under kørslen. En autostol fra Pixizoo giver ”rolige forældre”. Hvis du skulle have spørgsmål, mens du kigger på vores mange flotte produkter her på vores webshop, er du mere end velkommen til at kontakte os hos kundeservice. Det kan du gøre på [email protected] eller på tlf. 88887415. Her vil vi gøre alt for at hjælpe dig til den bedste beslutning

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×