• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Autostole 15-36 kg

Den sidste autostol, dit barn skal have, passer til 15-36 kg  

Når du skal anskaffe dig en autostol til 15-36 kg, vil denne vægtklasse typisk være barnets sidste autostol, og der findes to alternativer. Du skal som forælder overveje, hvad der er bedst for dit barn. Du kan enten vælge en ganske almindelig selepude eller en autostol, som i denne vægtklasse vil være en selepude med tilhørende ryglæn. Det er forskelligt, om man foretrækker selepude eller autostole. Dog skal det siges, at dit barn er størst sikret i en autostol, da der er indbygget støtte til krop, nakke og hoved, så barnet sidder trygt og godt fastspændt. Stolene hos Pixizoo fås i mange forskellige farver fra flere forskellige mærker. Du har altså rig mulighed for at finde den stol, der passer bedst til jeres familie.  

 

 

Din autostol er 100 % sikker 

Når du køber en autostol til dit barn hos Pixizoo, kan du være fuldstændig sikker på, at den overholder alle sikkerhedskrav. Det er vigtigt for os, at dette gør sig gældende gennem hele vores sortiment, så I som forældre kan føle jer trygge og nyde, når I kører bil med jeres børn. Når barnet er over 135 cm, er det ikke længere et fastsat lovkrav, at barnet sidder på selepude eller autostol, men hos Pixizoo anbefaler vi dog at lade barnet sidde i stolen, så længe den ikke er for lille. Stolene er fantastiske og sørger for barnets sikkerhed, samtidig med at de giver god komfort og en oprejst siddeposition. Husk, at du hos Pixizoo også kan finde diverse tilbehør, så du er helt dækket ind. Du kan blandt andet finde selebaser, sædebeskyttere og solskærme, så dit barn kan sidde ugeneret af solen under hele køreturen. De fleste solskærme har påsat små sugekopper, så de blot kan påsættes på bilvinduet og let fjernes igen efter brug.

 

 

Klæd dit barn rigtig på i stolen  

Når I som forældre skal køre bil med jeres børn, er det altafgørende, at I ikke lader barnet sidde med for meget tøj på, når han eller hun sidder i stolen. Man bør specielt undgå de alt for store dunjakker, flyverdragter og generelt meget stort og fyldigt overtøj. Hvis barnet har for meget overtøj på, kan dets komfort blive forringet, og barnet kan få det for varmt. Men ikke nok med det, så er det faktisk direkte farligt at give barnet for meget tøj på. Selerne i stolen er beregnet til at sidde tæt på kroppen for netop at give den optimale støtte og sikkerhed. Når der er en stor jakke eller flyverdragt i vejen, kan selerne ikke strammes optimalt. I tilfælde af kollision kan det betyde, at barnet ryger et stykke frem inden selerne stopper barnet. Derfor er der risiko for, at selerne glider ud på barnets skuldre, og at barnet i værste tilfælde ryger helt ud af stolen. Som forælder vil man naturligvis ikke have, at ens barn fryser i bilen. Derfor kan man alternativt have et tæppe liggende til de længerevarende køreture, som lægges over barnet, når han eller hun er blevet fastspændt korrekt. Så sikrer man både, at barnet holder varmen og samtidig er fastspændt, så stolen virker korrekt.  

 

 

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige stol til dit barn 

Når du køber produkter hos Pixizoo, går vi meget op i at hjælpe dig, så du føler dig tryg ved dine valg. Skulle du derfor have spørgsmål, står vi altid klar til at guide og hjælpe dig. Ring til vores kundeservice, skriv en mail, eller kom forbi butikken, hvor vores dygtige og kompetente medarbejdere står klar til at rådgive og hjælpe dig. Vejer dit barn endnu ikke 15-36 kg, som er et krav, kan du i stedet se vores komplette sortiment af autostole her, så du får en stol, der er helt sikker og passer perfekt til dit barns størrelse og behov.