Spar 10% ekstra* | Kode: pix10 | Læs mere her

Lagerstatus
 1. På lager (9)
 2. Forlænget leveringstid (11)
Farve
 1. SortSort (3)
 2. GråGrå (2)
 3. HvidHvid (4)
Pris
 1. kr109
  kr1099

Baby Dan Gitter

Nu kravlede den lille hurtige igen væk. Dette er en situation, I kan undgå ved at sikre jeres hjem med et Baby dan gitter. I kan kontrollere, hvor guldklumpen leger, og samtidig sikrer i jer, at de ikke kommer for tæt på farligheder som trapper og brændeovne. Et Baby dan gitter kan være rigtig rart at have, da det vil tage lidt af farten på den hurtige derhjemme.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Testet imod lidt af hvert
Et Baby dan gitter er kulminationen af over 50 års erfaring, hvilket jo betyder, at de har en del erfaringer med børn samt deres sikkerhed. Derfor tester Baby dan dog stadig deres gitre i en lang række tests, det er nemlig kun det bedste, der er godt nok til småfolkene. Et Baby dan gitter kommer igennem lidt af hvert, når de bliver testet. Det er jo vigtigt, at deres gitre kan holde til alt, hvad småfolkene kommer dem igennem. Det er lige fra bolde der bliver kastet på Baby dan gitteret, til det bliver revet i. Ja det skal kunne holde til lidt af hvert, ellers er det simpelthen bare ikke godt nok til vores småfolk.

Baby dan gitter giver dig et hav af muligheder
Baby dan gitre kan fås i mange forskellige varianter, og det er nærmest kun din fantasi, der sætter grænser. De bliver typisk benyttet, til at afskærme for trapper og brændeovne. Der kan nu fås så mange forskellige varianter, at man kan bruge dem til rigtig meget. Det kan fx være at lave sin egen lille kravlegård til guldklumpen eller måske bruge den som en god rumdeler. Til dem der har hund, er de også rigtig gode til at afskærme hunden fra den lille, når de har brug for en lille pause fra hinanden. Så længe man sørger for, at de er rigtigt monteret, så kan man bruge dem til det meste.

Hvorfor skal man købe et gitter?
Helt naturligt så vil dit barn have en meget høj nysgerrighed og undersøge steder, som de måske ikke burde undersøge på grund af farlige ting. Her kan et Baby dan gitter virkelig gøre underværker, vi kan nemlig sikre de områder, som vi føler ikke er sikre for vores børn. Det kan sagtens være rum med meget elektronik eller mange spidse kanter. Det kan også bare være, at man synes, det er rart at kunne holde den lille i samme rum, som man selv er i, så man ikke mister overblikket. Baby dan gitre giver dig overblikket tilbage, og sørger for, at I kan holde den lille eventyrlystne i tjek.

Køb dit Baby dan gitter hos Pixizoo
Hos Pixizoo vil vi gerne give dig værktøjerne til at børnesikre dit hjem, dertil er et Baby dan gitter en nødvendighed for dig, som har behov for at spærre områder i jeres bolig af. Vi har et vælg af muligheder, når du skal beslutte dig for hvilket gitter, som I skal bruge derhjemme. Dertil tilbyder vi også muligheder for at udvide dit gitter, så det dækker de behov, som du nu måtte have. Skulle du finde dine produkter andetsteds til en billigere pris, så tilbyder vi prismatch samt prisgaranti, hvilket kan give en dejlig tryghed, når du handler hos Pixizoo.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×