WEEKEND FLASH SALE | SE ALLE TILBUD HER

Lagerstatus
 1. På lager (1)
Pris
 1. kr2589
  kr3088

Baby Jogger Summit X3

Med et fokus på at skabe produkter som giver tryghed og frihed til at leve livet fuld ud med jeres børn, er Baby Jogger blevet populær. Med et enkelt greb kan Baby Jogger Summit X3, en kombineret løbevogn og klapvogn, let foldes sammen hvilket gør den ideel til rejser og til at have med på farten. Med tilkøbsmulighederne kan I udnytte vognens potentiale til fulde.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Det skal du vide om Baby Jogger Summit X3

Baby Jogger, som står bag denne kombineret løbevogn og klapvogn, designer produkter med fokus på at give forældre tryghed og frihed til at leve livet fuldt ud med deres børn. Baby Jogger Summit X3 er ingen undtagelse! Denne model fra Baby Jogger er en kombineret klapvogn og løbevogn, med et funktionelt bremse-og låse funktion i håndtaget som giver sikkerhed på løbeturene. Med det låsbare svinghjul foran med en god affjedring, kan I klare forskellige terræner. Baby Jogger Summit X3 har også den smarte sammenklapnings-funktion, og med et enkelt greb kan den kombineret løbevogn og klapvogn let foldes sammen. Det gør den ideel til rejser og til at have med på farten. Baby Jogger Summit X3 er den perfekte klapvogn til de forældre som vil have en ‘alt-i-en’-løsning, da du kan nøjes med denne vogn og samtidig få mange brugsmuligheder. 

Baby Jogger Summit X3 er perfekt til den aktive familie

Klapvognen er en slags hybrid af en løbevogn og klapvogn, og kan med sin lethed og samtidigt robuste design klare hvilket som helst terræn og fart. Håndtaget kan justeres, så I nemt kan skifte mellem løbeture og gåture, så vognen er klar til at komme ud på tur og holde dig og den lille i gang. Med Baby Jogger Summit X3 kan du nemt vedligeholde din aktive livsstil - eller komme i gang med den! Med den rigtige kørepose, kan Baby Jogger Summit X3-vognen bruges året rundt og i alt slags vind og vejr, da den lille er sikret en behagelig lun tur. Med en god løbevogn er du sikret de bedste muligheder for at nå at motionere i en hektisk hverdag. Samtidig ved alle jo at lidt frisk luft er ren magi for de smås søvn, ikke?  

Baby Jogger er populær med god grund!

Baby Jogger står bag nogle af de mest populære klapvogne på det internationale marked. Med fokus på barnets sikkerhed og gode løsninger til at have vognen med på farten, er Baby Jogger vognene for mange det rigtige valg for deres familie. Baby Jogger Summit X3 har ligesom alle andre Baby Jogger vogne, en såkaldt ”Quick fold”-teknik, så du med et enkelt greb kan folde vognen sammen - det gælder også de større søskendevogne. Hos Pixizoo forhandler vi et stort udvalg af Baby Jogger vogne, og noget af det vi godt kan lide er deres tilgang til tilbehør - meget af det er universelt og kan bruges på de forskellige vogne. 

 

Hos Pixizoo får du altid den bedste pris

Vi er stolte af, at være en prisstærk forhandler på markedet! Derfor tilbyder vi prismatch og prisgaranti på hele vores sortiment.  Hvis du er i gang med at krydse flere ting af på indkøbssedlen, så kan du med fordel benytte dig af vores tilbudsformular og få rabat på din samlede ordre og Baby Jogger Summit X3. Har du brug for hjælp? Vi kan rådgive og vejlede dig i valget af klapvogn eller løbevogn, bare tag fat i vores kundeservice.

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×