Skal du købe stort ind? Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

Alarmer

Farve
  1. HvidHvid (1)
  2. SortSort (8)
  3. Sort/Hvid (1)
Pris
  1. kr75
    kr1799

Alarmer

 

Er du i tvivl om, hvilken babyalarm du skal vælge? Læs vores guide til valg af babyalarmer her»

.

Få dit velfortjente pusterum med en babyalarm

Der er ikke noget mere betrykkende end at ens barn sover godt, imens det er muligt at høre og se det lille barn, men det er ekstra betrykkende når udstyret er i orden. Derfor bestræber Pixizoo sig på at kun føre de mest pålidelige babyalarmer. Med en babyalarm fra pixizoo kan du i ro mag stille barnevognen på terrassen og udføre dine daglige gøremål.

 

 

Babyalarmer der passer til dit behov

Vi tilbyder babyalarmer med og uden videofunktion, derfor er det vigtigt at gøre op med sig selv om det er en vigtig funktion. Hvis dit barn sover meget uroligt, vil det være en god ide.

Hvis dit barn sover meget udenfor, vil det være en god ide med en babyalarm der kan holde ned til lave temperaturer om vinteren og som kan holde lang batteritid. De fleste af vores babyalarmer har indbygget alarm for lav batteristand og indikator for hvis dit barn græder eller skriger.

 

Forbrugerrådet Tænk har offentliggjort en række gode råd og her er de tre bedste efter vores mening

 

- Tydelig og gentagen varsling, hvis der ikke er forbindelse mellem sender og modtager – uanset årsagen.

 

- Alarmer med flere kanaler nedsætter risikoen for, at du opfanger andre babyers gråd. Gode alarmer adskiller sig fra de mindre gode ved at, de giver en bedre sikring mod fremmede signaler på linjen.

 

- Temperaturmåler og tovejskommunikation er ikke afgørende – men er praktiske for nogle forældre.

 

 

Hvilket mærke af babyalarmer?

Der findes et utal af brands og det er en jungle at finde rundt i, hos Pixizoo har vi udelukkende valgt de bedste og dem som scorer bedst i tests. Såsom Philips Avent dect SCD505 der vandt Tænk bedst i test, juni 2012. Idag ligger den blandt en af de mest eftragtede og mest pålidelige babyalarmer.