LIGE NU: Spar 20% på ikke nedsatte varer med rabatkode "PIX20" - enkelte brands undtaget, heriblandt Leander og Sebra senge

Babyalarmer

Pris
  1. kr229
    kr2828
Med kamera
  1. Ja (9)
  2. Nej (13)
Talk Back
  1. Ja (16)
  2. Nej (4)

Babyalarmer

 

Er du i tvivl om, hvilken babyalarm du skal vælge? Læs vores guide til valg af babyalarmer her»

.

Få dit velfortjente pusterum med en babyalarm

Der er ikke noget mere betryggende end at ens barn sover godt, imens det er muligt at høre og se det lille barn, men det er ekstra betryggende når udstyret er i orden. Derfor bestræber Pixizoo sig på kun at føre de mest pålidelige babyalarmer. Med en babyalarm fra pixizoo kan du i ro og mag stille barnevognen på terrassen og udføre dine daglige gøremål.

 

 

Babyalarmer der passer til dit behov

Vi tilbyder babyalarmer med og uden videofunktion, derfor er det vigtigt at gøre op med sig selv om det er en vigtig funktion. Hvis dit barn sover meget uroligt, vil det være en god ide.

Hvis dit barn sover meget udenfor, vil det være en god ide med en babyalarm der kan holde ned til lave temperaturer om vinteren og som kan holde lang batteritid. De fleste af vores babyalarmer har indbygget alarm for lav batteristand og indikator for hvis dit barn græder eller skriger.

 

Forbrugerrådet Tænk har offentliggjort en række gode råd og her er de tre bedste efter vores mening

 

- Tydelig og gentagen varsling, hvis der ikke er forbindelse mellem sender og modtager – uanset årsagen.

 

- Alarmer med flere kanaler nedsætter risikoen for, at du opfanger andre babyers gråd. Gode alarmer adskiller sig fra de mindre gode ved at, de giver en bedre sikring mod fremmede signaler på linjen.

 

- Temperaturmåler og tovejskommunikation er ikke afgørende – men er praktiske for nogle forældre.

 

 

Hvilket mærke af babyalarmer?

Der findes et utal af brands og det er en jungle at finde rundt i, hos Pixizoo har vi udelukkende valgt de bedste og dem som scorer bedst i tests. Såsom Philips Avent SCD506, som er en forbedret version af Philips Avent SCD 505 der vandt Tænk bedst i test, juni 2012. Idag ligger den blandt en af de mest eftragtede og mest pålidelige babyalarmer.

Babyalarmen - Sikkerhed og tryghed

 

Når man har en god babyalarm, hvor sikkerheden og kvaliteten er i top, kan man nærmest føle at babyalarmen er en ekstra hjælp eller en lille "Mary Poppins". Den sørger for at give lyd, så snart barnet for brug for dig. Det betyder, at man som forælder, kan få gjort nogle af dagligdagens gøremål, uden at skulle bekymre sig om, man nu overhører sin baby der sover middagslur. En babyalarm består som udgangspunkt af to enheder, nemlig en baby-enhed, som lægges i nærheden af babyen og en forældre-enhed, som skal være i nærheden af dig. Nogle alarmer har dog mulighed for, at tilkoble flere enheder. 

 

Her hos Pixizoo har vi et stort udvalg af de førende mærker af babyalarmer, så uanset om du bor i tætbeboede områder, højt oppe på 5. sal, på landet eller noget helt fjerde, så har vi en babyalarm der passer til dig. Bor du i tætbebyggede områder, kan der med fordel vælges en babyalarm med digitale kanaler, da det kan mindske risikoen for at babyalarmen opsnapper lyden fra en anden grædende baby. Har du brug for en alarm med lang rækkevidde, så fører vi modeller, der har en rækkevidde på om til 800 meter. Vi har babyalarmer med tovejskommunikation, som betyder, at man kan tale med sit barn igennem alarmen. For nogle børn kan det være beroligende, bare at høre en forælderstemme. 

 

De fleste af vores babyalarmer har meget lang levetid på batterierne, og har en indbygget indikator, som viser hvis alarmen enten er ved at løbe tør for batteri eller hvis signalet er dårligt.  Nogle af babyalarmerne er både udstyret med både lyd og lys i displayet samt med vibrator, så man som forældre ikke kan undgå, at se og høre om barnet er vågnet, hvilket er enormt betryggende.  

 

Babyalarm med kamera

 

Vi tilbyder babyalarmer med og uden videofunktion, derfor er det vigtigt at gøre op med sig selv om det er en vigtig funktion. Hvis dit barn sover meget uroligt, vil det være en god ide. For de fleste forældre, vil kamerafunktionen ikke være afgørende, da man går direkte ind til barnet, hvis man hører gråd. Men igen, har man et barn der sover uroligt, kan det være en fordel, at man kan se om barnet bare sover uroligt eller om han eller hun er vågnet. 

Hvis dit barn sover meget udenfor, vil det være en god ide med en babyalarm der kan holde ned til lave temperaturer om vinteren og som kan holde lang batteritid. De fleste af vores babyalarmer har indbygget alarm for lav batteristand og indikator for hvis dit barn græder eller skriger.

 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×