Spar 20% på vejledende priser med rabatkode "PIX20" -  se regler her

Babyalarmer

Farve
 1. SortSort (8)
 2. HvidHvid (3)
Pris
 1. kr199
  kr3198
Med kamera
 1. Ja (12)
 2. Nej (16)
Talk Back
 1. Ja (17)
 2. Nej (9)

Babyalarmer

Mangler du en alarm eller ønsker du dig en ny? Så se med her! Vi har samlet et stort udvalg af forskellige typer af babyalarmer fra forskellige brands. På den måde kan du nemt finde den alarm, som passer til dig og din baby – uanset om du bor i tætbeboede områder, højt oppe på 5. sal, på landet eller noget helt fjerde.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Største besparelse

Babyalarm – den gode hjælper 

Der er ikke noget mere betryggende end at ens barn sover godt, imens det er muligt at høre og se det lille barn, men det er ekstra betryggende når udstyret er i orden. Derfor bestræber Pixizoo sig på kun at føre de mest pålidelige modeller. Med en alarm fra Pixizoo kan du i ro og mag stille barnevognen på terrassen og udføre dine daglige gøremål.

 

Find den, som passer til dit behov 

Vi tilbyder babyalarmer med og uden videofunktion, derfor er det vigtigt at gøre op med sig selv om det er en vigtig funktion. Hvis dit barn sover meget uroligt, vil det være en god ide.

Hvis dit barn sover meget udenfor, vil det være en god ide med en babyalarm, der kan holde ned til lave temperaturer om vinteren og som kan holde lang batteritid. De fleste babyalarmer har indbygget alarm for lav batteristand og indikator for, hvis dit barn græder eller skriger.


Forbrugerrådet Tænk har offentliggjort en række gode rådog her er de tre bedste efter vores mening

 

- Tydelig og gentagen varsling, hvis der ikke er forbindelse mellem sender og modtager – uanset årsagen.

 

- Alarmer med flere kanaler nedsætter risikoen for, at du opfanger andre babyers gråd. Gode alarmer adskiller sig fra de mindre gode ved at, de giver en bedre sikring mod fremmede signaler på linjen.

 

- Temperaturmåler og tovejskommunikation er ikke afgørende – men er praktiske for nogle forældre.

 

Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge? Så har vi lavet en lille guide til, hvad du skal være opmærksom på, når du køber babyalarm.  

 

Et produkt, flere brands 

Der findes et utal af brands og det er en jungle at finde rundt i, hos Pixizoo har vi udelukkende valgt de bedste og dem som scorer bedst i tests. Såsom Philips Avent SCD506, som er en forbedret version af Philips Avent SCD 505, der vandt Tænk bedst i test juni 2012. I dag ligger den blandt en af de mest eftertragtede og mest pålidelige modeller.

 

Når man har en god babyalarm, hvor sikkerheden og kvaliteten er i top, kan man nærmest føle, at der er en ekstra hjælp eller en lille "Mary Poppins". Den sørger for at give lyd så snart barnet for brug for dig. Det betyder, at man som forælder kan få gjort nogle af dagligdagens gøremål uden at skulle bekymre sig, om man nu hører sin sovende baby. En babyalarm består som udgangspunkt af to enheder – en baby-enhed, som lægges i nærheden af babyen og en forældre-enhed, som skal være i nærheden af dig. 

 

Bor du i tætbebyggede områder, kan der med fordel vælges en babyalarm med digitale kanaler, da det kan mindske risikoen for at din opsnapper lyden fra en anden grædende baby. Der findes modeller med tovejskommunikation, som betyder, at man kan tale med sit barn igennem alarmen.

 

De fleste alarmer har meget lang levetid på batterierne og har en indbygget indikator, som viser, hvis alarmen enten er ved at løbe tør for batteri, eller hvis signalet er dårligt,

 

Babyalarmer og Pixizoo 

Hos Pixizoo har vi et stort udvalg af de førende mærker af babyalarmer. Og skal du købe stort ind, har vi også en tilbudsformular. Så kan du få et personlig tilbud kun til dig!