• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
 • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder
Relevans
Mærke
Nulstil
Viser 1 ud af 1 produkter
Vis alle
Relevans
 • Graviditets & amme BH original deluxe blå M
  Outlet
  Carriwell
  Graviditets & amme BH original deluxe blå M
  134,50 DKK
  Lagerstatus
  Spot Pris
Side 1 ud af 1 | 1 ud af 1 produkter
1

Ammeundertøj

En verden af behageligt undertøj

Er du gravid eller ammer du, så har du helt sikkert brug for noget behageligt undertøj, som også er praktisk. Her på siden finder du et stort udvalg af lækkert kvalitetsundertøj, som kan hjælpe dig hvad end du er gravid eller ammende mor. Snyd ikke dig selv for et lækkert sæt undertøj, hverken under graviditeten eller i ammeperioden. Det helt rigtige sæt ammeundertøj vil gavne dig utroligt meget i din hverdag. Se også vores udvalg af bløde og behagelige ammepuder - f.eks. Doomoo ammepude. 

 

Ammeundertøj – hvorfor?

Efter fødslen har du brug for noget komfortabelt og støttende ammeundertøj. Det er her en amme-bh og nogle bløde trusser med stræk kommer i spil. Du vil helt sikkert sætte pris på noget ammeundertøj, som er behageligt at have på, og som ikke har generende syninger og gnavende kanter. Amme-bh’en giver støtte til barmen og giver dig mulighed for at amme i diskret, uden diverse af- og påklædninger. Hvis du får behov for ammeindlæg, er der taget højde for det, da amme-bh’er er designet til at holde ammeindlæggene på plads.

 

Graviditetsundertøj – gode råd

Det er ikke nogen hemmelighed at din krop vil forandre sig når du bliver gravid, og derfor vil du få behov for nyt undertøj. Venteundertøj skal ikke stamme på din krop eller genere med syninger. Det skal være komfortabelt at have på, og du skal føle dig godt tilpas i det. 

 

Der findes to typer af graviditetstrusser, nemlig den høje trusse og den lave trusse.  
De klassiske høje graviditetstrusser går op over din gravide mave og giver støtte og komfort. De høje ventetrusser er designet med stræk, så der er plads til maven. Fordelen ved denne type graviditetstrusse er, at maven er dækket i tilfælde af, at blusen kryber op på maven. 
De lave graviditetstrusser sidder under maven, hvilket for mange er rigtig rart.
Det er forskelligt, hvilket type trusse gravide kvinder foretrækker og nogle gravide anvender begge typer trusser. Trusserne kan med fordel bruges efter fødslen, hvor det også er rart med noget behageligt undertøj, der hverken strammer eller generer.

 

Der sker mange forandringer i din krop når du er gravid, og én af disse forandringer, er størrelsen på dine bryster. Under graviditeten vil din barm vokse og muligvis blive øm og sensibel. Det er derfor rart med en graviditets-bh, som giver plads til dine større bryster og som ikke har generende syninger og bøjler, der kan irritere din muligvis ømme og sarte barm.

 

Køb ammeundertøj hos Pixizoo

Når du køber ammeundertøj hos Pixizoo, vil vi gøre vores bedste, for at give dig den bedste oplevelse! Derfor giver vi dig 365 dages returret, prisgaranti og prismatch. På den måde sikrer vi, at du altid får den bedste pris, uden at det går ud over servicen. 

 

På anmeldelsesportalen Trustpilot har vi fem stjerner, som vi er utroligt stolte af – det viser os nemlig, at vi lever op til både kundernes og vores egne høje forventninger til god kundeservice.

Hvis du på noget tidspunkt møder ubesvarede spørgsmål eller udfordringer, er du altid velkommen til at kontakte vores rare kundeservice.