Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

Badetid

Badetid

Badetid kan være sjovt, både for forældre og baby. 

Hos Pixizoo har vi samlet alt hvad der skal bruges for, at gøre badet til en sjov fornøjelse. For mange børn er det alfa omega, at have sjovt legetøj med i bad. Derfor har vi samlet et stort udvalg af blandt andet badelegetøj. 

Gå på jagt i vores udvalg af badetilbehør, og find blandt andet termometre, håndklæder, badekar og meget mere! 

Side:
  1. Side 1 af 4

HOLD DIN BABY FIN OG REN MED PIXIZOO

Med den rette forberedelse – og det rette badekar – kan badetiden være en sand hyggestund med din baby. Når din baby er rolig og glad og vandet er varmt, kan turen i badekaret blive en tilbagevendende fornøjelse på trods af lidt sprøjt!

 

Det anbefales at vandet ca. skal være kropstemperatur (37 grader). Dette kan man nemt mærke med lillefinger, albue eller lignende – men vil man være helt sikker tilbyder vi naturligvis også badetermometre.

 

Hos Pixizoo har vi fokus på kvalitet, og dette afspejles også af vores portefølje af kvalitetsmærker, såsom Baby Dan, Sebra, Bébé Jou og Stokke. Fælles for disse er deres kombination af smart design med høj funktionalitet og kvalitetsmaterialer. Alle vores produkter er naturligvis fri for giftstoffer som phthalater og parabener.

 

 

TØR OG FIN

Vi har naturligvis også tilbehør til badekar, såsom stativer til at få karet op i en fornuftig arbejdshøjde. Du kan også købe smarte og lækre håndklæder - så kan badetiden også blive afsluttet med maner!

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×