Crazy Days - Vanvittige priser

Badetid

Badetiden skal være sjovt for både forældre og baby. Derfor har vi her samlet alt, hvad der skal bruges, for at gøre badetiden til en sjov fornøjelse. For mange børn er det vigtigt, at have sjovt legetøj med i bad, derfor finder du blandt andet også et stort udvalg af badelegetøj her. Gå på jagt i vores store udvalg af tilbehør til badetiden, og find det du netop står og mangler – god fornøjelse! 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 3

Side:
  1. Side 1 af 3

Den perfekte badetid 

Med den rette forberedelse – og det rette badekar – kan badetiden være en sand fornøjelse og hyggestund med din baby. Når din baby er rolig og glad, og vandet har den rette temperatur, kan turen i badekarret blive en tilbagevendende fornøjelse for begge parter – også på trods af lidt pjasken og sprøjten!  

 

Det anbefales, at vandet skal have en kropstemperatur på cirka 37 grader. Dette kan man nemt mærke med en lillefinger, albue eller lignende. Men hvis man vil være helt sikker, har vi et fint udvalg af badetermometre, der kan vise dig den helt præcise varmegrad. 

 

Derudover besidder vi også et godt udvalg af forskellige badekar og tilbehør her til, som alle har den egenskab tilfælles, at gøre badetiden så nem og behagelig som muligt for dig og din baby.  

 

Hos Pixizoo.dk har vi fokus på kvalitet, hvilket også afspejles i vores portefølje af kvalitetsmærker, herunder blandt andet mærkerne Lille Kanin, Sebra og BéBé Jou. Fælles for disse, er deres kombination af smart design med høj funktionalitet og kvalitetsmaterialer. Alle vores produkter er naturligvis fri for giftstoffer som phthalater og parabener.   

 

Legetøj til badetiden

De fleste børn finder det en del sjovere og mere fornøjeligt, at have legetøj med i badekarret. Derfor har vi på Pixizoo.dk også sørget for, at have et bredt udvalg af badelegetøj, der kan være med til at gøre badetiden det lidt sjovere – både for forælder og barn. 

 

Udvalget består blandt andet af søde små gummiænder og andre havdyr, bolde og sågar et flydende køkken! Så det skulle nok være muligt at finde det helt rigtige legetøj til dit barn og jeres badetid.

 

Tør og fin

Til den perfekte badetid hører sig ikke kun tilbehør under badningen til, men også til efter. Derfor har vi også et kæmpe udvalg af lækre tekstiler i form af håndklæder og vaskeklude, der alle besidder den fælles egenskab, at være super lækre for din baby at blive tørret med. 

 

Vi har for eksempel mange forskellige og super søde håndklæder med hætte, så din baby, udover at se sød ud, også kan blive pakket lækkert og blødt ind. Se eksempelvis håndklæderne fra 3 Sprouts, som bestemt ikke er til at stå for!  

 

Køb dine produkter på Pixizoo.dk

Her hos Pixizoo.dk har vi en stor forståelse for, hvor vigtig en god badetid er for dig og dit barn. Derfor har vi et kæmpe produktsortiment under denne kategori, så du kan finde alt det, du har brug for hos os. 

 

Vi går højt op i, at du som kunde får den bedste købsoplevelse, hvilket bliver tydeliggjort af vores 5 stjerner på Trustpilot. Derfor står vores super søde og kompetente kundeservice altid klar til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller tvivl i løbet af dit køb. 

 

Har du for resten hørt om vores Pixizoo Plus-kundeklub? Her kan du som medlem få super gode rabatter og optjene bonuspoint, du kan bruge i dit køb samt mange andre fordele for kun39 kr. om måneden! Så skynd dig at blive medlem allerede i dag!