• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Foldbart badekar

Foldbart badekar - en praktisk løsning

Et babybadekar kan hurtigt fylde meget på badeværelset - især hvis du har et lille badeværelse. Derfor kan det være smart med et foldbart badekar, da et foldbart badekar giver dig mulighed for at pakke det væk, når I ikke bruger det til at bade jeres barn. Du kan gemme det væk bag døren, i et skab, under vasken, eller hvor det nu passer jer bedst. Da foldbare badekar kan klappes sammen, skulle man tro, at de kun er beregnet til små babyer, som ikke fylder meget, men faktisk kan du få dem i forskellige størrelser. Der findes nemlig varianter, som er så store, at der er plads til flere børn i ét badekar! Vi er forhandlere af et stort et udvalg af praktiske foldbare badekar i forskellige størrelser.

   

Tag et foldbart badekar med på tur

Et foldbart badekar er også en alletiders løsning, når I skal på tur! Det kan være I skal på ferie eller måske skal jeres barn skal overnatte hos sine bedsteforældre, og I gerne vil have mulighed for at jeres barn kan blive badet. Det er ikke altid en rar oplevelse at hive dem med ind under bruseren, og med et foldbart badekar kan I få nogle hyggelige stunder med leg - også når I er ude og rejse. Med et foldbart badekar kan I hurtigt pakke badekarret sammen, tage det med i bilen og pakke det ud, når jeres barn skal i bad. Det kan være en udfordring at være på tur med et lille barn. I oplever måske, at dit barn har meget udstyr, som I ville ønske, I kunne tage med jer. Det foldbare badekar er en praktisk løsning, men mange bøvler også med sovesituationen til de små. En weekendseng er en genial løsning på problemet. Weekendsengen kan, ligesom et foldbart badekar, nemt foldes ud, klappes sammen, og nemt at transporteres.

   

Et sikkert bad

Du kan roligt bruge et foldbart badekar til at bade dit barn uden frygt for, at det klapper sammen. Det smarte design er nemlig lavet således, at badekarret holder sin form, når du bruger det. Hos Pixizoo forhandler vi kun foldbare badekar, som opfylder europæiske sikkerhedsmæssige krav. Vi har alt det tilbehør til badekar, som du skal bruge for, at gøre badet til en tryg og sjov oplevelse for dit barn. Er badekarret tiltænkt en lille nyfødt, er det meget praktisk med en badeindsats. Med en badeindsats kan din baby ligge trygt i badekarret og du kan have armene fri til at vaske din baby. Har du et barn, som kan sidde selv, kan du gøre badekarret skridsikkert med en bademåtte.

  

Foldbare badekar til en skarp pris

Hos Pixizoo vil vi give kunderne de bedste priser, derfor har vi prisgaranti og prismatch på hele vores sortiment. Du finder derfor med sikkerhed ikke et foldbart badekar billigere andre steder end her. Ellers er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på 88 88 74 15.