Spar 25% EKSTRA med Kode "Babyboom" på Masser af varer i Babyboom

Bæreseler og vikler

Bæreseler og vikler

Bæreseler og vikler gør det muligt for dig at ordne hverdagens små praktiske opgaver samtidig med, du har dit barn på dig. På den måde får både du og dit barn nærhed, og dit barn vil kunne slappe og nyde trygheden af at være tæt på sin forælder. Dit barn vil kunne følge dig tæt i løbet af dagen. Se vores store udvalg af vikler, bæreseler og rygbærere herunder.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Tryghed og nærvær 

Med bæreseler og rygbærer har du mulighed for at skabe en god tryghed for dit barn. Dit barn vil kunne dufte dig og nyde at være tæt på dig. Det er især også godt for mindre børn, som har et stort behov for omsorg og nærvær. Du, som forælder, vil også ved brug en af bæresele have øje på dit barn og sikre, at barnet har det godt. Dit barn vil elske at være tæt på sin forælder, da de kender lyden af stemmer og kan mærke en tæt nærvær. På den måde vil barnet stadig få opfyldt sit behov for tryghed og nærvær, mens du kan foretage dig forskellige ting, alt imens dit barn følger dig. 

Få bæreseler og vikler efter dit og barnets behov 

Alt efter hvor gammelt dit barn er, kan du få bæreseler og rygbærer, der passer til jeres behov. Dit barn har mulighed for at ligge tæt op ad dit bryst og vil finde ro ved at kunne mærke dit hjerte og høre din stemme. Derudover kan barnet også sidde enten forudvendt eller bagudvendt, på ryggen eller brystet. Der er derfor mange muligheder for at bære dit barn, og du vil kunne finde den mest optimale løsning for både dig og dit barn her. Du bør derfor gøre dig nogle gode overvejelser og tanker om, hvad der vil være bedst for jer som familie. 

Alt efter jeres behov kan du få modeller, hvor barnet har mulighed for at sidde med ryggen mod dig, så dit barn kan udforske verdenen. Der er også mulighed for, at dit barn kan sidde ind mod dit bryst og slappe af og nyde trygheden. Hos Pixizoo finder du altid et stort udvalg af bæreseler fra de mest populære brands.

Få en nemmere hverdag

Med disse bæreseler og rygbærer kan du få en nemmere hverdag, mens du har dit barn på dig. Her har du mulighed for f.eks. at handle ind, rengøre og lave mad. Dit barn kan tage sig en lur eller følge med i dine mange gøre mål. Det kan også gøre det nemmere for dig, når familien skal ud på tur. Her er det muligt for jer alle at være samlet og nyde hinandens selskab. Du kan læse om, hvordan en familie gør brug af bæreselen. Bæreselerne og rygbærerne egner sig derfor til en masse forskellige aktiviteter, og du vil kunne få det, der passer lige netop din familie. 

Stort udvalg af bæreseler og vikler 

Her på siden har du mulighed for at klikke dig rundt og se det store udvalg af bæreseler og rygbærer. Der findes mange modeller og varianter alt efter dit barns alder og jeres behov. Hvis det skulle være nødvendigt, er kundeservice klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål. Du kan også besøge vores Pixizoo Butik, hvis du har lyst til at prøve nogle de mange modeller.