Crazy Days - Vanvittige priser

Barnets Bog

Barnets bog er en perfekt måde at gemme specielle øjeblikke fra dit barns første år. Her finder du barnets bog fra velkendte mærker som Withwhite og Specialday. Barnets bog er essentiel til, at du og dit barn kan kigge tilbage på dit barns første minder og historier. Så tag et kig på vores udvalg af "barnets bog" herunder, og find netop din favorit!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Barnets bog til særlige øjeblikke

Barnets bog er god til at gemme på særlige øjeblikke fra dit barns første år. Med bogen kan du gemme alle de fantastiske minder fra den lilles første tid. I barnets bog finder du blandt andet plads til skriverier fra graviditeten, dit barns første fodaftryk og alt andet, man kan skrive ned og dokumentere i de første år. Med barnets bog kan du følge dit barns udvikling fra graviditeten og helt op til 6-årsalderen. For at gøre dem mere personlige, findes der varianter, hvor man kan indsætte egne billeder. Nu kan du gemme alt lige fra den første fødselsdag, første legeaftale eller første gang barnet sagde mor.

  

Barnets bog fra Specialday

Specialday blev stiftet i 2006 af Tanja Bjerring med fokus på at designe, producere og distribuere bøger, papirvarer og andet tilbehør til alle de fantastiske børnefamilier. Deres mål er at kunne gemme på særlige øjeblikke, som livet byder på ved at producere flotte, funktionelle og æstetiske kvalitetsprodukter i et nostalgisk og tidløst design. Dette bærer præg af, at de ønsker at værne om familiens rødder, hvilket er medvirkende til udviklingen af vores identitet. På denne måde kan man med barnets bog fra Specialday gemme på livets særlige dage og samtidig huske os på at gribe det særlige i hverdagen.

  

Barnets bog fra WithWhite

Stifteren af barnets bog fra Withwhite er Julie Dam, som i 2016 blev uddannet arkitekt fra Aarhus Arkitektskole. Idéen om Withwhite fik hun, da hun stadig var i gang med sin uddannelse, og nu står hun selv for at tegne og designe alle Withwhites produkter. Hun stræber efter, at hvert eneste produkt skal danne ramme om de vigtigste historier og minder i dit og dit barns liv. De fokuserer på at bruge de bedste materialer, for at sikre både kvalitet og design. WithWhite designer deres produkter, så de både er en fryd for øjet og indbyder til at blive brugt. De har altså øje for, at der skal lægges særdeles omhyggelighed i produkterne – fra skitse over produktion til endeligt produkt.

  

Fordele hos Pixizoo

Hvis du også kan lide gode fordele, så er Pixizoo lige stedet for dig. Vi har alt lige fra prismatch, prisgaranti, og 365 dages returret. Vi bestræber os på at dække vores kunders behov bedst muligt og står derfor altid til rådighed over telefonen og mail. Hvis du ønsker at følge med på vores rejse med fantastiske nyheder, tilbud, rabatter og andre fordele, så er du altid velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Hvis du ønsker de bedste af de bedste fordele, så er det muligt at blive Pixizoo Plus medlem, for den nette sum af kun 39 kr./md., hvor du får eksklusive medlemspriser, unikke rabatkoder, 5% i bonuskroner på alle køb og fri fragt til pakkeshop!