★ Spar 10% ekstra rabat på ALT legetøj på shoppen | LÆS MERE ★

Lagerstatus
 1. På lager (15)
Farve
 1. SortSort (5)
 2. GråGrå (5)
Pris
 1. kr1799
  kr6599
Med sele
 1. Nej (11)
 2. Ja (2)

Barnevogne

En barnevogn er en af de allervigtigste dele af udstyret til en nyfødt. Vognen er vigtig, da den kan bruges, fra din baby er nyfødt og flere år frem. Derfor stiller det relativt store krav til kvaliteten og funktionaliteten. Her hos Pixizoo har vi et stort udvalg af forskellige vogne fra forskellige leverandører. Se vores store udvalg af barnevogne fra populære mærker som Cybex, Baby Jogger og Arden Denmark herunder.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Vælg den rigtige barnevogn

Spørgsmålene er mange, når man skal ud og vælge barnevogn! Skal du have justerbart styr, drejelige hjul, langt liggemål, eller har du helt andre ønsker? 

Når du får brug for at anskaffe dig en barnevogn, er dit barn sandsynligvis ikke født endnu. Derfor må du have fokus på, hvilke funktioner du ønsker, den skal have, så det kan være med til at gøre din hverdag som forælder lettere. Det kan blandt andet være spørgsmål om størrelse. Liggemålet kan være altafgørende, da det har betydning for, hvor længe dit barn kan bruge vognen. Det er vigtigt, at barnevognen er stor nok til dit barn, så det altid ligger godt og behageligt, når det bliver lagt til lur.

En lidt mindre vogn, kan være let at bruge i hverdagen, da den er let medgørlig og manøvredygtig. Hvis du som forælder rejser meget med offentlig transport, kan det være rart med sådan en vogn. Hvis man skal ud og køre med sin vogn, er det vigtigt, at den er let at klappe sammen og folde ud, når den skal ud og ind af bagagerummet på bilen. Går du som forælder meget op i fleksibiliteten, kan du måske med fordel overveje at erhverve dig en kombivogn, hvor man kan skifte de forskellige dele ud.  

Vi har også et stort udvalg af barnevognsmadrasser 

   

Hvorfor vælge en testvinder? 

En test kan være med til at give den nødvendige information om eksempelvis barnevognens sikkerhed, holdbarhed og kvalitet til prisen. Når det kommer til testning, er det også vigtigt, at du er yderst opmærksom på, om modellen er sikkerhedstestet efter de europæiske standarder, så det produkt, du køber, overholder de faste minimums sikkerhedskrav. At det er sikkerhedstestet, er yderligere med til at give dig som forælder ro og tryghed for både dig og dit barn. 

Når du læser test-vurderinger, har du nemmere ved at danne dig en mening om, hvilke materialer du mener, der er bedst for dig og dit barn. Om du er mest til den ene eller den anden slags hjul, og om barnevognsstyret skal kunne spejlvendes m.m. Det er vigtigt at vælge de rigtige hjul, så dit barn ligger behageligt og ugeneret under hele køreturen.    

   

Husk udstyr til barnevognen

Når du skal købe barnevogn, kan du yderligere overveje, hvilket udstyr du vil tilkøbe. En sele til når dit barn sover middagslur, er en nødvendighed. Den giver sikkerhed for, at barnet ikke falder eller kravler ud af vognen. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at den sele, du køber, passer til modellen, så den beskytter barnet 100 % korrekt. I forhold til sikkerhed bør du også jævnligt tjekke bremserne. Derudover er det også vigtigt at have en alarm, f.eks. en babyalarm fra Neonate, til når baby får en lur i barnevognen. Er I en større familieflok, hvor der er søskende, kan det være smart med et søskendesæde eller et ståbræt med hjul. Det giver søster eller bror rig mulighed for at deltage, når der skal gås tur, og når der bliver brug for et hvil, er der også mulighed for at slappe af.  

Det er også vigtigt at huske alt det væsentlige tilbehør, såsom puder og babydyner, babysengetøj, barnevognskæder osv. Derudover kan en Filibabba babynest også være rigtig god at bruge i barnevognen, og den kan også bruges alle mulige andre steder. 

   

Køb din barnevogn hos Pixizoo

Hos Pixizoo har vi et stort udvalg af vogne og en masse lækkert tilbehør f.eks. bløde lifte eller voksiposer. Ved køb af nye modeller medfølger ofte udstyr som madras og regnslag men ikke altid. Har du spørgsmål, er du velkommen til at besøge vores butik i Tilst eller kontakte vores søde kunderservice.