LIGE NU: Spar 20% på ikke nedsatte varer med rabatkode "PIX20" - enkelte brands undtaget, heriblandt Leander og Sebra senge

Farve
  1. SortSort (19)
  2. BlåBlå (1)
  3. GråGrå (21)
Pris
  1. kr231
    kr7805
Med sele
  1. Ja (36)
  2. Nej (8)
Antal børn
  1. 1 Barn (42)
  2. 2 Børn (2)

Barnevogne

En barnevogn er en af de allervigtigste dele af udstyret til en nyfødt. Vognen er vigtig, da den kan bruges, fra din baby er nyfødt og flere år frem. Derfor stiller det relativt store krav til kvaliteten og funktionaliteten. Her hos Pixizoo har vi et stort udvalg af forskellige vogne fra forskellige leverandører, så vi bedst muligt kan imødekomme dig, dine behov og ikke mindst dit barns behov. Skal du have justerbart styr, drejelige hjul, langt liggemål, eller har du helt andre ønsker? Kig her på vores webshop eller kom forbi vores butik og få en grundig vejledning i de forskellige vogne fra nogle af vores eksperter.  

 

Hvordan vælger du den rigtige barnevogn?  

Når du får brug for at anskaffe dig en barnevogn, er dit barn sandsynligvis ikke født endnu. Derfor må du have fokus på, hvilke funktioner du ønsker, den skal have, så det kan være med til at gøre din hverdag som forælder lettere. Det kan blandt andet være spørgsmål om størrelse. Liggemålet kan være altafgørende, da det har betydning for, hvor længe dit barn kan bruge vognen. En barnevogn kan fås i lille, der har et liggemål på omkring 80 cm, og i stor på omkring 97 cm. Det er vigtigt, at barnevognen er stor nok til dit barn, så det altid ligger godt og behageligt, når det bliver lagt til lur. Selvom liggemålet er altafgørende, kan det være fristende at vælge en lidt mindre vogn, som i hverdagen er let medgørlig og manøvredygtig. Dette gør sig især gældende, hvis du som forælder ofte er tvunget til at rejse med offentlig transport. Ligeledes er det lækkert, hvis vognen er let at klappe sammen og folde ud, hvis den skal transporteres i bagagerummet på bilen. Går du som forælder meget op i fleksibiliteten, kan du måske med fordel overveje at erhverve dig en kombivogn, hvor liggemålet er en smule mindre end en almindelig model, og så have en fast barnevogn stående, til når dit barn skal have den udendørs middagslur.    

 

Et par gode råd 

Hvis du er i tvivl om, hvilken type barnevogn du skal vælge, kan det være en rigtig god idé at rådføre sig hos venner eller familier med nogenlunde samme behov eller besøge vores butik, hvor vores dygtige medarbejdere altid står klar til at rådgive dig og hjælpe dig på bedst mulige måde, så du i sidste ende er fuldt ud tilfreds med dit nye produkt. Hos Pixizoo fører vi mange kendte mærker og brands, fx Trille, Teutonia og Stokke, hvor mange af disse har bedst i test-vurderinger. 

 

 

Hvorfor vælge en testvinder? 

Det er meget anbefalelsesværdigt at gå efter en barnevogn, der er karakteriseret som ”bedst i test”.  

En test kan være med til at give den nødvendige information om eksempelvis vognens sikkerhed, holdbarhed og kvalitet til prisen, og du er altid mere end velkommen til at kontakte Pixizoo og spørge om råd og vejledning om diverse vogne. Når det kommer til testning, er det også vigtigt, at du er yderst opmærksom på, om modellen er sikkerhedstestet efter de europæiske standarder, så det produkt, du køber, overholder de faste minimums sikkerhedskrav. At det er sikkerhedstestet, er yderligere med til at give dig som forælder ro og tryghed for både dig og dit barn. Vores modeller kommer fra mange forskellige leverandører og producenter, og derfor fås de også i mange forskellige slags materialer. Når du læser test-vurderinger, har du nemmere ved at danne dig en mening om, hvilke materialer du mener, der er bedst for dig og dit barn. Om du er mest til den ene eller den anden slags hjul, og om barnevognsstyret skal kunne spejlvendes m.m. Valget af hjul afhænger ofte af, om du bor på landet eller i byen, og om vejbelægningen, du oftest kører på, er meget ujævn. Her er det vigtigt at vælge de rigtige hjul, så dit barn ligger behageligt og ugeneret under hele køreturen.    

 

Husk udstyr til din barnevogn 

Når du skal købe barnevogn, kan du yderligere overveje, hvilket udstyr du vil tilkøbe. Nogle produkter er ’need to have’, mens andre er mere ’nice to have’. En sele, til når dit barn sover middagslur, er en nødvendighed. En sele giver sikkerhed for, at barnet ikke falder eller kravler ud af vognen. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at den sele, du køber, passer til modellen, så den beskytter barnet 100 % korrekt. I forhold til sikkerhed bør du også jævnligt tjekke bremserne. Er I en større familieflok, hvor der er søskende, kan det være smart med et søskendesæde eller et ståbræt med hjul. Det giver søster eller bror rig mulighed for at deltage, når der skal gås tur, og når der bliver brug for et hvil, er der også mulighed for at slappe af.  

Der findes meget andet tilbehør som for eksempel barnevognsnet og barnevognspuder samt bløde lifte eller voksiposer. Ved køb af nye modeller medfølger ofte udstyr som madras og regnslag men ikke altid. Er du i tvivl, er du velkommen til at spørge os. Kontakt os på [email protected] eller tlf. 88887415. Det er vigtigt for os, at du altid får lige præcis det, du ønsker. Derfor gør vi meget ud af at tilbyde den helt rigtige rådgivning. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du og dit barn får en god oplevelse og investerer i det helt rigtige produkt, der lever op til både dine behov og ønsker.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×