Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

Pris
 1. kr1499
  kr7699
Justérbart styr
 1. Ja (10)
 2. Nej (3)
 3. Yes (1)
Med sele
 1. Ja (12)
 2. Nej (1)
Antal børn
 1. 1 Barn (11)
 2. 2 Børn (1)
Sammenklappeligt
 1. Ja (9)
 2. Nej (4)

Barnevogne

En barnevogn er en vigtig del af udstyret til en nyfødt. Vognen kan bruges fra din baby er nyfødt og i flere år og det stiller store krav til kvaliteten og funktionaliteten. Her hos Pixizoo har vi et stort udvalg af forskellige vogne fra forskellige leverandører, så vi bedst muligt kan imødekomme dig og dine behov. Skal din barnevogn have justerbart styr, drejelige hjul, langt liggemål eller har du helt andre ønsker?

Kig her på vores webshop eller kom forbi vores butik og få en grundig vejledning i de forskellige vogne. 

Hvordan vælger man den rigtige barnevogn?

Det kan være spørgsmål om størrelse; liggemålet kan være afgørende for hvor længe barnet kan bruge vognen. Omvendt kan det være vigtigt, at vognen er let og manøvredygtig, hvis man ofte rejser med offentlig transport, eller at den er let sammenklappelig, hvis den ofte skal transporteres i en bils bagagerum.

 

Er det vigtigt at vognen er fleksibel, kan man med fordel vælge en kombivogn med lidt mindre liggemål og eventuelt anskaffe en altanbarnevogn til den udendørs middagslur.

 

 

Gode råd om barnevogne

Er du i tvivl om hvilken type barnevogn, du skal vælge, kan det være en god idé at rådføre sig hos venner eller familier med nogenlunde samme behov. Pixizoo fører mange kendte mærker, fx. Trille, Teutonia og Stokke, og mange af disse barnevogne har bedst i test-vurderinger.

En test kan give information om eksempelvis barnevognens sikkerhed, holdbarhed og kvalitet til prisen. Du er altid velkommen til at kontakte Pixizoo og spørge om råd og vejledning om barnevogne.

 

Udstyr til barnevogn

En barnevognssele giver sikkerhed for, at barnet ikke falder eller kravler ud af vognen. Er der større søskende, kan det være smart med et søskendesæde eller et ståbræt med hjul.

Der findes også tilbehør som barnevognsnet og barnevognspuder samt bløde lifte eller voksiposer. Ved køb af nye barnevogne medfølger ofte udstyr som madras og regnslag men ikke altid. Er du i tvivl er du velkommen til at spørge os. Kontakt os på [email protected] eller tlf. 88887415.