Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Med sele
 1. Nej (2)
 2. Ja (11)
Sammenklappeligt
 1. Nej (1)
 2. Ja (12)
Pris
 1. kr3290
  kr12250

Barnevogne

I barnets første levetid er en barnevogn et uundværligt hjælpemiddel. En barnevogn er meget mere end et transportmiddel til dit barn – det er også en base for dit barn, hvor han eller hun kan føle sig tryg og finde ro. En barnevogn bruges mange gange i løbet af en dag, specielt i de første par måneder, hvor barnet sover meget. Vi har samlet de bedste vogne til dig fra populære mærker som Arden Denmark og Cybex Priam.
 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Barnevogne

En barnevogn er uundværlig når man har en lille baby, eller et barn der stadig sover til middag. En barnevogn er også rigtig praktisk til transport når man er på tur med sin baby, imens barnet stadig er for lille til at sidde i en klapvogn. Hos Pixizoo har vi et udvalg af barnevogne fra brands som CYBEX og Baby Jogger i forskellige farver, størrelser og med forskellige funktioner, der kan være med til at opfylde dine behov for en god barnevogn til dit barn. 

 

Vælg den rigtige barnevogn

Når du skal vælge barnevogn, er dit barn højst sandsynlig ikke født endnu. Derfor må du have fokus på, hvilke funktioner du ønsker vognen skal have. Barnevogne findes i mange forskellige modeller, så du kan finde en barnevogn, der matcher med de ønsker og behov du har. Spørgsmålene er mange, når man skal vælge den rette barnevogn. Skal du have justerbart styr, drejelige forhjul, langt liggemål, eller har du helt andre ønsker? Barnevogne findes med forskellige liggemål, hvor du her skal tage stilling til hvor længe dit barn skal sove i barnevognen.   

Er du i tvivl om du skal have en barnevogn eller kombivogn, og hvad forskellen helt generelt er på disse? Læs vores guide om barnevogne og kombivogne her

 

Størrelse på barnevogn

Det er vigtigt at barnevognen er stor nok til dit barn, så det altid ligger godt og behageligt. Liggemålet kan være altafgørende, da det har betydning for hvor længe dit barn kan bruge barnevognen. Du skal også se på hvor meget plads du har i bagagerummet i bilen, hvis du allerede nu ved at de skal med ud at køre, samt om den er let at folde sammen og ud. Det kan også være du har behovet for en kombivogn, hvor du får fleksibilitet med mulighed for at lave din barnevogn om til en klapvogn. Her finder du også den populære Baby Jogger klapvogn i mange modeller, som kan bruges som barnevogn med tilhørende lift. 

En lidt mindre barnevogn, kan være lettere at bruge i hverdagen hvis du som forælder rejser meget med offentlig transport. Det kan også være at du skal have god plads i kurven under barnevognen til indkøb og tasker, og derfor at skal have en stor og robust barnevogn. Hvis du derimod skal køre mest i ujævnt terræn som stier og skovveje, er punkterfri hjul gode at vælge på din barnevogn.

Tilbehør til barnevogne

Når du har fundet den rigtige barnevogn, kan du begynde at købe alt det ekstra lir, som gør jeres gåtur lidt sjovere, for både dig og din baby. En sele til når dit barn sover middagslur, er en nødvendighed. Den giver sikkerhed for, at barnet ikke falder eller kravler ud af vognen. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at den sele, du køber, passer til modellen, så den beskytter barnet 100 % korrekt. Derudover er det også vigtigt at have en alarm, f.eks. en babyalarm fra Neonate, til når din baby får en lur i barnevognen. Er I en større familieflok, hvor der er søskende, kan det være smart med et søskendesæde eller et ståbræt med hjul. Det giver søster eller bror rig mulighed for at deltage, når der skal gås tur, og når der bliver brug for et hvil, er der også mulighed for at slappe af. Det er også vigtigt at huske alt det væsentlige tilbehør, såsom barnevognspuder og babydyner, babysengetøj, barnevognskæder osv. Du kan læse mere om hvad der er Need-to-have og Nice-to-have i vores guide om praktisk tilbehør her.

 

De fleste barnevogne kommer med pyntemadrasser, det anbefales derfor at du investerer i en god barnevognsmadras. Det er vigtigt at vælge en god madras til dit barn, da det har betydning for dit barns immunforsvar, helbred og hjælper dit barn til at vokse når det får en optimal søvn. Se vores store udvalg af barnevognsmadrasser.

 

  

Babylift til barnevognen

Du kan med fordel tilkøbe en babylift hvis du køber en traditionel barnevogn med langt liggemål. En babylift skaber en tryg hule til dit barns første tid. Den afskærmer dit barn og omslutter dit barn bedre, så vognen ikke virker så stor den første tid. De fleste babyer kan ligge i liften, indtil de er omkring 6 måneder gamle. Det er også blevet populært de seneste år at bruge en kørepose eller en babynest, til at fylde ud i barnevognen i stedet for lift, samtidig med at det giver dit barn mere komfort og luksus. Du kan desuden også bruge babynesten alle mulige andre steder.Find den bedste barnevogn hos Pixizoo

Du finder altid lækre kombinationspakker hos os, hvor du får en endnu bedre pris. Når du køber en barnevogn, har du som oftest også brug for en babyalarm, så du trygt og sikkert kan lade dit barn sove udenfor i sin barnevogn. Se vores forskellige barnevognspakker og find den som passer til jeres behov og ønsker.

  

Sikkerhed og tryghed

Sikkerhed og tryghed er vigtigt, især når det kommer til vores børn. Derfor går vi hos Pixizoo op i at beskytte børnene bedst muligt. Det gør vi ved, at de barnevogne vi forhandler, som minimum overholder alle de love og regler, der er lavet. Barnevognen er barnets base, hvor det kan sove trygt og roligt i løbet af dagen. Derfor er indersiden af vognen værd at overveje. Vil du bruge barnevognen, til dit barn er 2-3 år, bør liggelængden være over 80 cm.

 

Se barnevogne i vores butik og showroom i Skejby

At købe en barnevogn er en større investering og en stor beslutning. Du har derfor mulighed for at se barnevognene inden du køber, så du kan se størrelsen, mærke dem og prøvekøre dem – du kan se de fleste modeller i vores butik i Skejby. Her står vi klar til at hjælpe og vejlede dig så du kan finde præcis den vogn der matcher dine behov. Du kan også altid kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål til nogle af vores vogne eller til vores andre produkter. 


Skriv til [email protected] eller ring til os på 88 88 74 15.