★ SALE: Spar op til 20% ekstra på favorit brands | Kode: SALE20 | SHOP NU ★

Spar 10% ekstra på tekstiler | Brug koden: TEKSTIL10 | Læs mere her

Bbhugme Ammepude / Graviditetspude - Eucalyptus

Specialpris 1.061 kr

Vejl. pris: 1.499 kr

Andre udgaver

 • Bbhugme Ammepude / Graviditetspude - Grå
 • Bbhugme Ammepude / Graviditetspude - Dusty Pink
 • Bbhugme Ammepude / Graviditetspude - Blå

Specialpris 1.061 kr

Vejl. pris: 1.499 kr

OBS: Er du ikke medlem, bliver du det automatisk ved at sætte flueben her.
Du kan altid fravælge medlemskab igen ved checkout

Testet: Produktanmeldelse fra vores kunde Anne Sofie > Klik her

Produktbeskrivelse

 • Farver: Betræk Ecualyptus / Pebbles Coral 
 • Genial løsning til gravide og nybagte mødre
 • Graviditetspude, ammepude og tumlepude
 • Aflaster og støtter ryggen hos gravide
 • Pudens fasthed kan justeres med de medfølgende Pebbles
 • Stoffet er lavet af 100% naturlig bomuld 
 • Kan maskinvaskes på 40 grader
 • 1,5 meter lang 

 

 

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Multifunktionel pude fra BBHUGME 

Betræk: Ecualyptus
Pebbles: Coral 

Denne smarte pude er udviklet specielt for at aflaste gravide og nybagte mødres rygge. Puden fungerer perfekt som en graviditetspude, hvor man som gravid har brug for ekstra støtte og aflastning. Efterfølgende kan puden bruges som ammepude, da du med de justerbare endestykker (Pebbles) selv kan bestemme, om puden skal være mere eller blød. 

Indholdet i den 1,5 meter lange pude er lavet af små kugler, der er antibaktierelle og som er specielt egnet til spædbørn. 

Betrækket er lavet af 100% naurlig bomuld og føles silkeblødt mod både din og barnets hud. Tekstilet indeholder ingen allergifremkaldende stoffer.

Endestykkerne eller Pebbles som de også kaldes, er lavet af PBA fri silikone og er derfor særlig egnet til at agere bidering, når den lille begynder af få tænder.

Puden findes i 5 forskellige farvevariationer og der kan tilkøbes ekstra betræk og pebbles. 

 

5 tips for en bedre søvn når du er gravid

 

1)      Tøm hovedet for tanker inden du går i seng

Vi kan alle have et travlt liv. Og hvis bare du en lille smule som en med et travlt arbejdsliv, så er der altid noget, som skal gøres eller en million ting, som du skal organisere i hovedet i løbet af dagen for få livet til at gå op i en højere enhed. Nogle neurologer påstår, at det gennemsnitlige menneske tænker mellem 50.000 og 70.000 tanker i løbet af en dag. Så det er ikke noget under, at der skal være lidt tankemylder, når hovedet rammer puden. Har du nogensinde prøvet at gå i seng efter en lang dag, men lige når hovedet rammer sengen, føler du dig lysvågen. Og uanset hvor meget du prøver, så vil din hjerne ikke holde op med at tænke? Det er faktisk din hjerne, som forsøger at fortælle dig, at du har brug for at slappe af.

 

For at forberede dig selv på en god nats søvn er du nødt til at lade din hjerne og krop falde til ro efter en travl dag. Sluk telefonen, computeren og tv’et den sidste time eller halve time før du går i seng. Læs en bog eller lyt til noget afslappende musik, og tag 5 minutter hvor du skriver alt ned (uanset hvor småt det måtte være), som du skal huske til dagen efter. På den måde giver du hjernen plads til at falde i søvn.

 

2)       Vær opmærksom på søvngæld

Når du har gravid, har du brug for mere søvn end normalt. Hvorfor? Fordi du er ved at gro et lille menneske inde i din krop, og det tager en masse energi. Søvngæld er forskellen på den mængde søvn du rent faktisk får, og den mængde du burde få. Den gode nyhed her er, at ligesom med al anden gæld, med lidt arbejde kommer du nemt i bund – det vil dog ikke virke at lave et stort sove-maraton. Med et par ekstra lure i løbet af dagen og en ekstra times søvn eller to, får du nemt bragt dit søvnbehov i balance.

 

3)      Keep it cool

Når du bliver gravid, kan du risikere, at din gennemsnitkropstemperatur stiger med helt op til en grad, fordi der sker en stigning i dit stofskifte. Selvom det ikke lyder af meget, så noter det lige alligevel. Din krop reagerer på, at den pludselig skal tage sig af to mennesker i stedet for, derfor skal der en naturlig stigning i kroppens aktivitetsniveau, og derfor stiger din kropstemperatur. Derfor er det vigtigt, at du holder dit soveværelse et par grader koldere og bruger lagner, som giver mulighed for ordentlig luftcirkulation. Det er også en god idé at undgå motion, varme bade og koffeinrige drikke før sengetid.

 

4)      Føl dig fri

Der er ikke noget mere irriterende end at føle sig klemt, når man rigtigt skal til at slappe af. Og forstil dig så hvordan det føles, når du også har en voksende mave. Ikke rart, vel? Når du er gravid, er irriterende BH’er ofte ekstra irriterende, og det samme gælder de der trusser, som ikke sidder helt som de plejer. Derfor anbefales det, at du sover nøgen, når du er gravid. Så slipper du for noget, som strammer eller hæmmer en god blodcirkulation, når du sover. Desuden er det også sundere for dit underliv. Hvis du ikke bryder dig om at sove nøgen, anbefales det at vælge noget undertøj, som er ekstra elastisk, naturligt og åndbart. Når du går ind i slutningen af dit sidste trimester, kan det godt være lidt besværligt at vende sig i sengen, når man sover. Og hvis du ikke har en partner, som er glad for at vågne og vende dig. Så prøv at sov på silkelagner. De skaber mindre friktion.

 

5)      Magien findes i ordentlig støtte

Når du er gravid, er søvn generelt bare noget andet. Din krop er under konstant forandring, og din mave vokser. Du vil derfor føle, at du har brug for noget ekstra støtte til krop, når du skal sove. Hvis du bruger bbHugme graviditetspude allerede tidligt i din graviditet, vil den hjælpe dig til at sove og hvile bedre. Samtidig vil den også hjælpe dig i forhold til rygsmerter og bækkensmerter, som tit kommer i forbindelse med graviditet.

 

Tusindvis af kvinder har allerede testet bbHugeme graviditetspuden, og de elsker den. Det kommer aldrig et vigtigere tidspunkt i dit liv end din graviditet, hvor du skal investere i din søvn. Husk, at du sover for to! 

 

Specifikationer
 • Varenummer: 7072223135602
 • Farve: EUCALYPTUS/CORAL
 • Mærke: BBHUGME
Bedømmelser
Kirstine Bak 30-06-2019
Har netop modtaget puden for tre dage siden, og er så vild med den! Før lå jeg og vendte og drejede mig hvileløst om natten uden at finde en behagelig stilling. Nu ligger jeg puttet og godt i en støttende stilling. Er vild med at den kan modelleres til flere forskellige former, så man ud over at ligge på siden også kan hvile på maven i den, bruge den som ryglæn med armstøtter etc.
Vis mere
Rikke 26-05-2019
Er rigtigt glad for den.
Vis mere
Tine 29-04-2019
Jeg har været fuldt ud tilfreds med min ammepude - smart at den kan “indstilles” i siderne, så man selv kan bestemme pudens hårdhed.
Virkelig pengene værd!
Vis mere
NL 21-04-2019
Puden har faktisk hjulpet utrolig meget på min nattesøvn, især længere fremme i graviditeten. Jeg synes umiddelbart at den var dyr, men har været glad for købet.
Vis mere
Camilla 11-04-2019
Så dejlig og blød.. Men det absolut bedste må være at man kan ligge på maven med den (det havde jeg virkelig savnet)!
Vis mere
Nina 11-02-2019
Sådan en burde alle seriøst få udleveret til nakkefoldsscanningen Den er absolut fantastisk!! Kan bruges til mange forskellige ting - sov med den, ammepude, støtte når baby skal sidde og nu bruger sønnen den som balancebom Kan varmt anbefales!
Vis mere
Tine Jørgensen 10-02-2019
Fantastisk ammepude - kan senere hen også bruges som “flyder” til baby, når han/hun kan sidde selv :)
Alle pengene værd!
Vis mere
Charlotte 23-11-2018
Rigtig lækker pude! Klart pengene værd!
Vis mere
Ida Andersen 22-11-2018
Denne pude har redet min søvn de sidste måneder af graviditeten. Jeg har kunne ligge behageligt med både stor mave og mine ben. Den er også genial hvis man kan overtale kæresten til en omgang massage, her kan man lave den om til en badering som man nemt og let kan placere maven og på den måde ligge på maven uden at belaste den, og få en dejlig omgang massage.
Vis mere
Thea 17-08-2018
Fantastisk som både graviditets- og ammepude. Jeg ville ikke have undværet den under graviditeten eller nu til amningen.

Jeg vil anbefale at købe et ekstra betræk, så det er nemmere at få det vasket - for det trænger ofte, når man bruger puden til amning.
Vis mere
Simone Kankowski 14-07-2018
Har virkelig hjulpet på mine lændesmerter, er let at flytte og så ka den bruges af hele familien i sofaen :)
Vis mere
Mai 29-06-2018
Alle pengene værd. Jeg sov med den fra 18. uge og brugte den også til at sidde med i sofaen og på lange bilture. Nu bruger jeg den som ammepude. Kan virkelig anbefales!
Vis mere
Lise Christensrn 21-01-2018
Sover med den hver nat, gjort det siden jeg var 1 mdr gravid. Tilpasser sig kroppen og nem at folde efter behov.
Tro jeg beholder den i sengen efter fødsel, selvom kæresten er træt af den ofte kommer imellem os :)
Vis mere
Stine Rosenvanger 23-06-2017
Fantastisk multi-pude som kan bruges til ALT! Bestemt pengene værd!
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse