STORT OUTLET | Spar op til 75% | Se her

 

 

Black Friday 2020 tilbud hos Pixizoo

Her hos Pixizoo glæder vi os utroligt meget til Black Friday 2020 den 27. november! Sidste år gav vi den gas med konkurrencer og gode tilbud - men i år bliver det endnu vildere!

 

Du kan tro vi har en del under opsejling til Black Friday 2020. Som altid giver vi den alt hvad den kan trække og lidt ekstra til, så gør dig klar! Konkurrencer, fredagstilbud, livevideoer på vores Facebook, forlængede åbningstider og meget, meget mere. Så ligesom os, kan du godt glæde dig - for vi kan love dig for, at det bliver godt!

 

Herunder kan du læse lidt om de herlige planer, vi har for Black Friday 2020 og hvor du kan finde de bedste fredagstilbud 2020.

 

Black Friday tilbud i vores webshop

Spoiler alert! På Black Friday 2020 vil vores webshop være intet mindre end propfyldt med vilde og ekstraordinære tilbud, der vil være uhyre svære at modstå. Så vil du gerne have røverkøb er det NU du skal slå til! Vi vil give dig de bedste tilbud, så du vil føle, at du virkelig har gjort dig et godt køb her hos os. Om du så står og mangler et vildt Black Friday tilbud på børneudstyr, sjovt legetøj, interiør eller noget helt fjerde, vil du kunne finde det lige her i vores webshop.

 

Har du brug for råd og vejledning skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores dygtige kundeservice - i dagens anledning vil vi endda have forlænget åbningstid på kundeservice Black Friday 2020!

 

Bliv helt klar til Black Friday 2020

Det kan være så stressende at stå i butikken med en masse mennesker, der ligesom dig har travlt efter at få fat i de gode fredagstilbud - men så er det godt, at du kan vælge at handle i vores webshop til Black Friday 2020. På vores webshop kan du i ro og mag fra din bløde sofa benytte dig af vores fantastiske Black Friday tilbud - og gøre det, når det passer dig bedst. Om det så er på slaget 00.01, efter arbejde eller når dit barn er blevet puttet, kan du være sikker på at der vil være et godt tilbud at hente.

 

Vil du være på forkant med de gode fredagstilbud 2020, kan du forinden den store tilbudsdag gå ind på din brugerkonto på vores hjemmeside Pixizoo.dk. Her kan du samle alle de ting du gerne vil købe i en ønskeliste. På den måde har du alt samlet et enkelt sted, og behøver derfor ikke bruge lang tid på at finde det hele på selve dagen, eller for den sags skyld være bekymret for, om du har glemt noget.

 

Livevideoer og konkurrencer på vores Facebook Black Friday 2020!

Husk at følge med på vores Facebook, hvor festlighederne kommer til at gå løs. For her hos Pixizoo kan du være helt sikker på, at vi ikke gør noget halvt, og i år er bestemt ingen undtagelse - så derfor vil vi blandt andet afholde særlige Black Friday 2020 konkurrencer på dagen. Derudover vil der også være livevideoer med vores skønne Ivalo, hvor du har mulighed for at vinde lækre produkter. Der er altså mange grunde til at følge med på vores Facebook! Så husk at gå ind på vores Facebook og giv os et like, så du ikke misser herlighederne på Black Friday 2020!

 

Det er kun et spørgsmål om tid, før vi løfter sløret for, hvad der kommer til at ske, og hvilke fredagstilbud 2020 vi har. Vil du gerne holde dig opdateret, kan du med fordel skrive dig op til vores nyhedsbrev lige her. På den måde er du helt sikker på, ikke at gå glip af nogen af vores formidable Black Friday tilbud.

 

Få julegaverne i hus med Pixizoo

Udover at julen er en tid, hvor det står på tonsvis af familiehygge, er julen uden tvivl også fyldt med en masse, og atter masse gaveindkøb. Og måske har du allerede en idé om, hvilke gaver der skal ligge under træet på juleaften? For så er det oplagt at købe gaverne til Black Friday 2020! På den måde får du alle drømmegaverne i hus samtidigt med, at du slipper for julegaveræset i december. Så kan du i stedet bruge december på at slappe af og fokusere mere på at bruge tid med familien, ved for eksempel at bage småkager og kreere hjemmelavet julepynt med dit barn. Så bliver det næsten ikke bedre - eller gør det? For vi tilbyder faktisk også ubegrænset returret på julegaverne, så hvis der er gaver der skal byttes, kan du gøre det, præcis når det passer dig. Så kan julefreden roligt sænke sig.

 

Husk Singles Day og Cyber Monday!

Her hos Pixizoo kender vi ikke til ordet begrænsning, og derfor vil Black Friday 2020 ikke være den eneste dag, hvor vi slipper de vilde tilbud løs! Vi fejrer nemlig også Singles Day, der er en kinesisk tradition, som fejrer det at være single. Datoen for Singles Day falder altid d. 11/11, og navnet udspringer også af datoen, som med sine fire ettaller ligner singler.

 

På Cyber Monday 2020, der falder den 30. november, vil du også kunne få produkter hos os til en virkelig god pris. Cyber Monday er en amerikansk tradition, der opstod som et modsvar til Black Friday, hvor der var tilbud i fysiske butikker. Cyber Monday omfatter, som du nok kan gætte ud fra navnet, online handel. Derfor ligger Cyber Monday også mandagen efter Black Friday.

 

Kom til favorable fredagstilbud 2020 i butikken!

Nogle gange kan det være rart at se tingene i virkeligheden inden man køber, og det har du også muligheden for med udvalgte varer i vores fysiske butik. Og selvfølgelig bliver Black Friday 2020 ikke kun afholdt online for vores vedkommende - så kom endelig et smut forbi butikken, hvor du kan få kompetent rådgivning af vores dygtige medarbejdere, og ikke mindst gøre et godt kup! Vi vil som altid give dig de bedste tilbud, om det så er legetøj eller babyudstyr, der står på ønskelisten.

 

Vores søde personale står klar til at hjælpe dig i butikken, hvor vi på dagen har udvidet åbningstiderne.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×