Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

butik

 

Black Friday hos Pixizoo 2018

Årets store shoppingdag er den 23. November 2018. Her er der mulighed for at få købt alle julegaverne til spotpris.

 

Der vil være et kæmpe stort udvalg af tilbud til dig og dine børn, både online og i butikken. I vores butik i Tilst ved Århus, slår vi dørerne op til årets shoppingdag, når vi også der holder Black Friday med mange gode tilbud. 

På webshoppen

 

Black Friday prisgaranti 

Har du svært ved at vente til det bliver Black Friday, så kan du roligt gøre dit køb hos Pixizoo inden den store dag. Vi giver nemlig prisgaranti helt til Black Friday, hvis du vælger at købe tidligst 14 dage før. Det betyder at du allerede der kan købe varer til gode priser og ikke risikere at blive snydt. 

 

Dog vil du stadig i forbindelse med Black Friday finde masser af begrænsede tilbud, kø-tilbud, som prisgarantien ikke vil dække, da du der skal være hurtig på aftrækkeren for at få de bedste tilbud.

 

Her kan du læse mere om vores prisgaranti, som altså gælder helt til og med Black Friday.

 

Black Friday tilbud: Hvilke varer kommer på tilbud?

Vi kan endnu ikke løfte sløret for hvad der kommer på tilbud. Vi lover dog at priserne bliver lave, og at der vil være mange varer på tilbud. Nogle varer vil være i begrænset antal, så det er med at være klar ved tasterne. 

 

Vil du sikre dig at du har informationen med det samme, så anbefaler vi at du melder dig til vores begivenhed på facebook. På denne vil du modtage information om tilbud og priser og vi vil gøre alt for at al information kommer på Facebook begivenheden som det første.

 

Black Friday Outlet

Som bekendt er Black friday jo 100% shopping og pris-vanvid. Derfor nøjes vi ikke med gode tilbud på webshoppen og i butikken. Vi åbner også Pixizoo Outlet, hvor du allerede tidligt om morgenen kan finde en masse gode tilbud. 

 

Vores Outlet ligger placeret i den gamle bygning bag ved vores butik, og er stedet, hvor du finder unikke tilbud til meget lave priser. Der er ingen garanti for at der er nok til alle, men er du morgenfrisk og hurtig til at tage en beslutning, så er der mulighed for at gøre et godt købt. 

 

På Pixizoo Outlet er der ingen bytteret, og kun de varer som du ser på dagen. Priserne matches ikke i butikken, da der desværre kun er de varer som vi har på outlet på dagen. 

 

Black Friday bliver større og større i Danmark

Vi glæder os til Black Friday 2018 og gør alt i vores magt for at gøre dagen bedst mulig for jer alle.  Lageret bliver fyldt med varer og serveren bliver trimmet til trafikken, så vi alle kan få en rigtig god dag. 

 

For få år siden var Black Friday ukendt, men i dag er det den største handelsdag på året, og vi forventer at den bliver endnu større i 2018 end den var sidste år. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×