• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

8 søde måder at afsløre din graviditet på ​​​​​​​


Graviditetstesten er positiv og I skal være forældre. SÅ dejligt og magisk! :)


Et er at fortælle din partner den fantastiske nyhed om, at du er gravid, det næste skridt er at fortælle jeres familie og venner det - eller måske hele omverdenen på de sociale medier. Du vil måske gerne gøre det på en sød og sjov måde, som bliver husket, men hvordan skal det gøres?


Det er efterhånden blevet en trend at finde på en unik måde at afsløre sin graviditet på. Vi har derfor fundet 8 forslag til, hvordan du kan afsløre din graviditet. Mon ikke du kan få lidt inspiration, så du kan overraske dine nærmeste på den måde som passer dig bedst.


Find inspiration til at annoncere din graviditet nedenunder. Måske en af ideerne passer dig?


1. Lad de ældre søskende komme i spil


Har I allerede et eller flere børn derhjemme, kan I vælge at inddrage dem I jeres afsløring. Køb en helt almindelig t-shirt og få trykt en tekst på, hvor der f.eks. står: ” Jeg skal være storebror” eller ”Jeg skal være storesøster”. Scanningsbilledet af den lille ny kan med fordel også komme i hænderne på jeres barn, som det ses på billedet. Ved denne afsløring vil jeres barn føle sig inddraget - og være lige så stolt som forældrene er ;-)

2. Papirclipsen som vokser


Har du et par papirclipse til at ligge der hjemme i skuffen? De gemmer sig sikkert i den klassiske ”rodeskuffe”. Du skal bruge to i samme størrelse og én i en mindre størrelse. Bøj den ene, af de store papirclipse, så der er plads til en mindre indeni. Er der allerede et par søskende i forvejen tilføjer du bare det ekstra antal papirclipse ved siden af forældreclipsene. En rigtig god idé til afsløring af graviditeten.


LÆS OGSÅ: Hvad koster det at få et barn?


3. En bodystocking med en sød tekst


Denne idé er meget enkel og nem at lave. Køb evt. en bodystocking og få trykt lige præcis den tekst du vil. Du kunne fx skrive ”Vi ses til juni” hvis det er i den måned baby melder sin ankomst. Du kan også sagtens købe et andet stykke babytøj, uden at få skrevet en tekst på. For at fuldende ideen, kan du lægge et lille scanningsbillede af baby sammen med tøjet.


4. Humørfyldt billede hvor far kan være med


Er du en person som er til sjov og ballade, så vil denne idé helt sikkert være noget for dig! Her kommer både du og din partner med på billedet og I får afsløret jeres graviditet på en sjov måde. Det kræver KUN en enkelt ballon, og at din kæreste/mand selvfølgelig vil være med på ideen. Mon ikke han vil? Skulle I være så heldige at I kender kønnet den dag i afslører graviditeten, kan ballonen købes i enten blå eller lyserød, for at indikere kønnet på jeres kommende barn.


5. Traditionel og enkel afsløring – anvend graviditetstesten


Måske du er mere til det helt klassiske ”Vi skal være forældre” billede, hvor der ikke er rekvisitter eller andet i fokus. Fokusér afsløringen blot på graviditetstesten, som viser jeres store nyhed om, at I skal være forældre.


6. Sød tegning på en serviet


LÆS OGSÅ: "Tjekliste til babyudstyr"


Sidder I måske på en café i Barcelona eller på et hotelophold i dejlige Danmark og netop har fundet ud af, at i venter jer. I kan slet ikke vente og vil bare gerne afsløre jeres graviditet lige nu og her. Ta’ en neutral serviet og tegn en sød tegning, som viser at I skal være forældre. Ved denne idé er det kun fantasien som sætter grænser!

7. Lad maven komme i fokus


Vi er vilde med denne ide og det håber vi også at du er. Det eneste du skal bruge her, er din flotte mave med en sød tekst på. Skriv fx ”Baby loading”, som fortæller at der er en baby på vej i jeres familie.


8. Det klassiske billede


LÆS OGSÅ: "Kan jeg rejse under min graviditet?".


Den helt klassiske afsløring hvor mor og far står med det stolte scanningsbillede i hånden. Her fortæller billedet det hele! Selvom denne afsløring har været i spil i mange år, kan den sagtens bruges, hvis det er den måde du ønsker at afsløre graviditeten på.Vi håber du har fundet inspiration til at afsløre din graviditet - og endnu engang STORT TILLYKKE med det kommende familiemedlem. :)


LÆS OGSÅ: 'Når 2 bliver til 3'